www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gotham

Active Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

23 Excellent

About Gotham

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Oradea

Other Information

 • Gear
  Fender Stratocaster MIM
  MusicMan Sub1 Guitar
  Peavey Classic 30
  PodXT

Recent Profile Visitors

4,720 profile views
 1. S-a vandut, se poate inchide. Multumesc RGC!
 2. Schimb doar cu Tubemeister 18.
 3. Gotham

  vând Pod XT + Shortboard FBV

  Salut, Este MKII si nu se vinde separat. O zi buna!
 4. Dupa cum scrie titlul, se scoate la vanzare un Pod XT + FBV.
 5. Vand Peavey Classic 30, folosit doar la cateva concerte, in rest tinut in casa. La una dintre lampile de final bazaie filamentul http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/amplificatoare-chitara/amplificatoare-ro-2/peavey-classic-30-amplificator-chitara Este acelasi lucru cu diferenta ca are difuzor Blue Marvel.
 6. Dupa cum scrie si in titlu, cumpar effect Univibe. Eventual ofer la schimb un Boss PhaseShifter+dau diferenta. Astept oferte.
 7. Gotham

  Clona "deep Blue Delay"

  Categoric trebuie desprins in apa, temperatura este setata pe Bumbac ( nu pe canepa . Sincer nu stiu careve temperatura, dar e la maxim. Eu m-am documentat de pe net, dupa cum am descris la Little Angel, iata link-ul:
 8. Gotham

  Clona "deep Blue Delay"

  Am folosit hartie foto HP pentru imprimanta laser, dupa acea l-am transferat cu calcatorul - un fel de press'n'peel dar mai ieftin :-) Timpul de transfer aprox.10 minute, timp in care presezi si plimbi calcatorul pe hartie/cablaj.
 9. Salutare tuturor, Promisesem de ceva vreme ca voi reveni cu aceasta clona, iata ca in sfarsit am putin timp sa ma pun si sa postez. Pasii privind realizarea acestui proiect nu are rost sa le repet, sunt aceleasi ca si la chorusul Little Angel, poate cantitatea de bere s-a modificat . Din punct de vedere functional, consider ca acest tip de delay satisface majoritatea nevoilor unui chitarist, iar simplicitatea lui nu necesita un efort financiar exagerat. Nu mai pun preturi, ca ajungem iar la discutii aiurea Cateva poze cu pasii acestui proiect, promit sa revin cat de curand si cu o prezentare video a delay-ului. Pentru detalii sau intrebari va stau la dispozitie. Respect
 10. Gotham

  Chorus Diy "little Angel"

  Am folosit autocolante Trase la imprimanta si hopa sus pe cutie.
 11. Gotham

  Problema Noise Gate

  Deci, MOM este un intrerupator, de care nu ai nevoie, respectiv nici de rezistenta inseriata cu ea, deoarece folosesti true bypass. "The part labeled “MOM” is a normally open momentary switch, when conducting it momentarily defeats the noise gate (opens the gate no matter what the input is) which works like bypassing it, if this function is not required or when using true bypass the switch and associated 100ohm resistor can be left out." Spor la treaba
 12. Gotham

  Chorus Diy "little Angel"

  Salutare, Iata schema si cablajul pentru chorus:
 13. Gotham

  Chorus Diy "little Angel"

  Dupa cum am promis urmeaza clona dupa deep blue delay. Au ajuns toate piesele, pcb-ul e asamblat si functional, in 2-3 zile il pun in cutie si revin cu un soundcheck. Hail to the analog handbuild clones!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.