www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Intalnirea Rgc 2014 - 25-27 Iulie, Conacul Vanatorului, Moeciu


sam
 Share

Recommended Posts

Mai baieti, daca e s-o luam asa ca fiecare cu aia ma-sii, pai eu vin de la Iasi cu 10 beri, un parizer si un borcan de mustar si-am terminat balciul. Pai noi ne zbatem si ne crapam capul atata ca sa iasa ceva frumos, atat cat putem si noi, ca nici timp nu prea avem, ca are fiecare treburi, si ieftin trebuie sa iasa, sa mai fie si bun, sa fie si toti fericiti. Pai unde ajungem? Asa hai sa ne intalnim in Music Club Bucuresti, stam doua ore, bem 4 beri (sau una, ca ie mult lichid pentru doua ore) si aia e intalnirea RGC 2014.

Ce-ati scris voi mai sus e identic cu cati chitaristi e nevoie sa schimbe un bec? Pai, de unul singur, dar toti zic c-ar face-o mai bine...

Link to comment
Share on other sites

doar sa nu vad apoi o tarla de oameni piliti, care se clatina, incep si vorbesc aiurea, se iau la cearta, poate si bataie putin prin iarba, pe femei, fotbal, politica, sau alte iesiri din campul lexical al alcoolului :) ca stiu foarte bine cum sunt mai toti curajosii care se avanta la baxu' de bere ca si cand e doar aperitivu' pt tarie, iar dupa 2-3 deja se transforma usor usor in alte personaje, care mai de care mai de Caragiale :P

 

Păi de ce mai mergem, atunci, să cântăm ca hipioţii în jurul focului? Sau vrei să obţii ceva productiv din ieşirea asta? Nu ştiu, să împletim coşuri de nuiele, facem goblenuri... Eu zic ca fiecare să-şi aducă nuielele şi aţa în cazul ăsta...

 

Oricum, hotărâţi-vă ce facem. Că dacă punem problema cu "fiecare cu mama mă-sii", nu prea mă mai pasionează ieşirea. Parcă văd că ajungem la "întâlnirea va avea loc în perioada 25-27 iulie, pe la Moeciu, ne vedem pe-acolo, fiecare îşi asigură cazare şi toate cele".

Edited by 'mnezãu
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

nici vorba de impletit pullovere sau proiectari de poduri :) dar asta nu se opune automat unei iesiri in care fiecare vomita p unde apuca, altuia i se pune pata p nush cine ca nu stiu ce a zis si hopa "unde-i ma ca-l nenorocesc", sau vreun viteaz iti pune mana pe buci, dupa care se crede superman de pe marginea balustradei de la 2 ... pur si simplu am incercat sa spun ca sper sa nu am parte de senzatia de a fi iar pe clasa a 9-a, in banchet. Cred ca toti cei care vin si-au serbat majoratu' de ceva ani, deci ma astept la o iesire mai misto, unde veselia nu o sa tina doar o ora-doua, ca apoi s-o strice vreun haiduc nu prea rasarit. Na, am zis sa intreb si eu asa mai indirect (de unde si randurile anterioare), ca totusi e o tabara de chitaristi si oarecum ma astept la lucruri la care nu as vrea sa ma astept :)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Tu chiar ai impresia ca noi avem paispe ani si ne intalnim in spatele blocului la un pet de bere pe ascuns, dupa care ne batem ca ne-am imbatat? Suntem oameni cu varsta peste 25 de ani, crezi ca eu, Viorel, Sam, Neuro, Fenrir, Rothmans, Patranoiu, Alberto, ggg, Les Paul etc. etc. o sa ne culegem mucii de pe jos de beti ce suntem? Iar daca se intampla ca unul dintre noi sa faca urat la bautura, il trimitem la culcare, iar restul ne vedem de treaba.

Am inteles ideea, nu esti bautor, asta nu inseamna ca majoritatea nu bea, iar o bere pe ora e caca-maca, nici nu se simte. Nu mai insista pe chestia asta.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

@otringal: Nu stiu ce medie de varsta au oamenii cu care iesi tu dar scenariile tale se incadreaza cum bine ai spus cam pe la clasa a 9-a. Aici din cate am observat s-a cam sarit de 20 de ani, uneori chiar de 30. E drept ca intelepciunea nu e direct proprotionala cu varsta, dar totusi.

 

Si oricum daca daca omu' e prost la bautura n-o sa-l tii tu pe doua beri ca atatea sunt in meniu ca se duce si isi cumpara de la magazinul din colt.

 

Cum propuneti sa facem pana la urma? Eu am propus sa mai taiem din bautura din meniu (mai exact sa lasam doar berea) tocmai pentru a nu se strange cantatati dubioase si sortimente amestecate, dar nicidecum in ideea de a veni fiecare cu parizeru' de-acasa lucru pe care nu l-am suportat niciodata.

Repet, eu propun meniul lui George minus taria si vinul si asta ca sa reducem din variabile si sa terminam mai repede. Daca nu e bine asa, veniti voi cu alta solutie dar nu d-astea individualiste de genul "eu mananc 3 masilie verzi si beau 1/2 bere nefiltrata" ca nu se poate tine cont de toata lumea la maniera asta.

Edited by sam
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Stai ma George ca nu e chiar asa, pe undeva e normal ca daca sunt 30 de oameni care nu se cunosc sa existe divergente de opinie. 10 pardon ca Vio si gasca + altii nici nu au deschis gura...

 

Oricum istoria a dovedit ca nu poate exista conducere multicefala asa ca sa ia unu' problema in mana si s-o duca pana la capat daca se simte in stare. Daca nu, initiativa lui George a fost laudabila de a construi un meniu si parerea mea, inca o data zic, e sa mergem pe el. Daca e prost facut, hai sa-l modificam, dar repede si cu observatii pertinente.

Edited by sam
Link to comment
Share on other sites

Aduceti numai berea(de oricare),cu restul ne descurcam noi. Cine nu-si poate bea portia, il ajut. Vorba lunga, saracia omului. Hai ca o sa fie bine :) Ar trebui incet incet sa trantim o listuta cu pensiuni, nu pentru un poll, pur si simplu sa vedem ce optiuni avem, iar in 5-6 mai cel tarziu sa avem una inchiriata, pentru cati oameni au dat avansul - scurt si la obiect. Sam, eu zilele astea pun banii.


Meniul lui George e perfect! Ne ajunge sa si ciugulim dupa mese, si ne umflam bine pentru baut.

Link to comment
Share on other sites

@SausageAssassin: Ce pensiuni frate ca sunt 3 oameni care au dat avansul? Plus cativa care au confirmat verbal si care am toata increderea ca-l vor da, dar chiar si asa suntem nici jumatate. Ce facem, cautam pensiune doar pentru noi si restul se descurca cand s-or hotari?

Edited by sam
Link to comment
Share on other sites

Sunt pentru bere ''la comun'' si restul sa aduca ce doreste sa bea.

Sunt sigur ca daca vrea cineva un pahar vodka de la altcineva iar celalalt un pahar de rom de la el, nu o sa fie o problema.

Eu zic, ca am discutat destul de spre bautura, am glumit, am ras, dar sa stabilim si noi in mare ce ne trebuie pana de 1 Mai (meniul)..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Este de acord toata** lumea cu urmatoarele?

 

** Daca 5 zic "DA", asa ramane si incepem sa facem bugetul meniului. De ce 5? Deoarece cam 5 sunt cei care au mai exprimat opinii pe aici.

 

Ultimele modificari ACUM se mai fac.

 

 

A. VINERI

1. Mizilicul la primire, procurat de la localnici, zicea Les Paul ca stie cateva surse pe acolo:
- slanina, carnati, muschi afumate;
- cascaval afumat;
- branza de burduf;
- ceapa verde;
- usturoi verde;
- paine de casa.

- 50 g palinca

2. Cina - gratar (portie):
- 200 g ceafa de porc fara os;
- 1 felie fleica sau piept de porc;
- 2 carnati subtiri;
- 3 mici;
- 1 frigaruie de pui;
- 1 pulpa de pui
- 200 g paine;
- mustar dulce, iute, checiap.

Garnitura pe gratar: cartofi, ardei grasi, dovlecei, ceapa, rosii, ciuperci.

Bautura (de persoana pe o zi): 6 beri, 1 litru suc, 1 litru apa, apa de fantana la discretie.



B. SAMBATA

1. Mic dejun: spalat pe ochi la rau si inviorare, ciorbe antimahmureala si omlete pe la diferite localuri, pe cheltuiala fiecaruia.

2. Pranz: fasole cu ciolan afumat, castraveti murati, paine.

3. Cina: purcel la protap, cartofi copti, porumb copt.


Bautura (de persoana pe o zi): 8 beri, 2 litri suc, apa de fantana la discretie.



C. Duminica

Mic dejun: ce-a mai ramas de la gratare (sub forma de jumari), ciorbe antimahmureala si omlete pe la diferite localuri, pe cheltuiala fiecaruia.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Da, meniul e ăla. Cu micul dejun rămâne de văzut, că e posibil să ni-l bage pe gât cei de la pensiune. E ok oricum ar fi.

 

Dar, ca la toate deadline-urile, majoritatea vor da banii pe final.

 

Păi asta e o problemă în cazul de faţă. Ăia 50 de lei sunt banii de confirmare a intenţiei de a participa. Dacă 5 oameni plătesc bani ăia, noi o să trebuiască să căutăm pensiune care să poată caza 5 oameni. Nu ne permitem să rezervăm 30 de locuri, în speranţa că o să plătească şi restul mai târziu.

Altă problemă e că dacă ne strângem mai mulţi, trebuie să cam căutăm pensiune de pe acum, pentru că multe au deja rezervări făcute şi se tot mai fac, aşa că o scadă şansele să găsim ce vrem. Ce vorbeai tu de listă, să alegem, deja suntem trecuţi de posibilitatea aia. Dar na, ne lovim de problema că nu ştim câţi suntem...

 

Totuşi, hai să nu ne mai axăm atât pe meniuri. Că alea le mai putem aranja pe parcurs. Adică nu cred să fie un factor decisiv pentru cineva faptul că are cârnaţi subţiri şi nu groşi pe grătar. Trebuie să ne concentrăm pe plătitul avansului şi rezervatul pensiunii.

Edited by 'mnezãu
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Daca cineva nu da banii pana la deadline, inseamna ca nu vrea/poate sa vina, deci nu ii socotim. Rezervam in avans cu 3 luni, eu zic ca sigur gasim pensiuni din care sa alegem. As propune ca in data de 5 mai cel tarziu sa fie facuta rezervarea in functie de numarul de cotizanti. Cine chiar vrea sa vina, poate imprumuta 50 de lei si sa faca rost de restul banilor in 3 luni.

Link to comment
Share on other sites

Sunt unele persoane care fizic nu au cum sa depuna banii mai devreme de 2 mai (care pica vineri), dar care or sa mearga garantat, sau cel putin or sa plateasca, chiar daca nu or sa mai ajunga din diferite motive ce nu tin de ei (munca), sau nu au bani pana atunci (unii iau salariul pe 30, nu pe 15 sau pe 8).

Sunt multe de luat in seama si trebuie sa le rezolvam pasnic, nu ca ii excludem pe restul etc.

Asa ma duc si eu singur la mare si va exclud pe toti :)))).

Link to comment
Share on other sites

Nu se pune problema de excluderi, razboaie sau alte alea. Vio de exemplu m-a sunat si mi-a spus ca el va plati pentru toata gasca lui, nu a facut-o inca dar am convingerea ca o va face. La fel si LP, Ciocanel si SausageAssassin. Nu e batut in cuie termenul 1 mai pentru avans, poate fi 5-10 mai dar hai sa nu mai tragem de timp aiurea. Cine vrea sa vina sa vina, chiar daca are probleme cu banii sa spuna si rezolvam cumva. Cine nu macar sa se retraga daca stie ca nu poate sau nu vrea sa mai vina, nu e nicio suparare.

Edited by sam
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

pai eu n-am insistat, doar ca n-am fost inteles din prima si ati raspuns cu rugamintea mea practic, deci s-a repetat ideea de 3 ori inutil :lol: doar atat ziceam, ca NU vreau chestii de gradinita. Chiar as vrea sa vad ca am facut precizarea degeaba si-mi demonstrati contrariul ;)

 

pt meniu e super, bere comun, restu' dupa plac. Mancarea e si ea buna!

Link to comment
Share on other sites

Daca cineva nu da banii pana la deadline, inseamna ca nu vrea/poate sa vina, deci nu ii socotim. Rezervam in avans cu 3 luni, eu zic ca sigur gasim pensiuni din care sa alegem. As propune ca in data de 5 mai cel tarziu sa fie facuta rezervarea in functie de numarul de cotizanti. Cine chiar vrea sa vina, poate imprumuta 50 de lei si sa faca rost de restul banilor in 3 luni.

Unde trebuie sa platim ?

Link to comment
Share on other sites

A. VINERI

 

1. Mizilicul la primire, procurat de la localnici, zicea Les Paul ca stie cateva surse pe acolo:

- slanina, carnati, muschi afumate;

- cascaval afumat;

- branza de burduf;

- ceapa verde;

- usturoi verde;

- paine de casa.

 

- 50 g palinca

 

2. Cina - gratar (portie):

- 200 g ceafa de porc fara os;

- 1 felie fleica sau piept de porc;

- 2 carnati subtiri;

- 3 mici;

- 1 frigaruie de pui;

- 1 pulpa de pui

- 200 g paine;

- mustar dulce, iute, checiap.

 

Garnitura pe gratar: cartofi, ardei grasi, dovlecei, ceapa, rosii, ciuperci.

 

Bautura (de persoana pe o zi): 6 beri, 1 litru suc, 1 litru apa, apa de fantana la discretie.

 

 

 

B. SAMBATA

 

1. Mic dejun: spalat pe ochi la rau si inviorare, ciorbe antimahmureala si omlete pe la diferite localuri, pe cheltuiala fiecaruia.

 

2. Pranz: fasole cu ciolan afumat, castraveti murati, paine.

 

3. Cina: purcel la protap, cartofi copti, porumb copt.

 

 

Bautura (de persoana pe o zi): 8 beri, 2 litri suc, apa de fantana la discretie.

 

 

 

C. Duminica

 

Mic dejun: ce-a mai ramas de la gratare (sub forma de jumari), ciorbe antimahmureala si omlete pe la diferite localuri, pe cheltuiala fiecaruia.

 

 

Este perfect, o sa iasa bine.

Perfect si de la mine!

E super!

Da, meniul e ăla.

Menu a'la carte..."sunã" foarte bine.

 

Sunt deja 5 aprobari, cu a mea, 6. Hai cu devizul. :D

 

 

 

Cu micul dejun rămâne de văzut, că e posibil să ni-l bage pe gât cei de la pensiune.

 

Nu ma deranjeaza. Am zis alte localuri in caz de ceva.

 

 

Dar cred ca cel mai bine este sa ne aprovizionam din zona cu ce este nevoie . Avand in vedere perioada , este cam riscant sa venim cu carnurile prin masini .

 

Perisabilele din Brasov;

Neperisabilele si bauturile din Bucuresti;

Traditionalele de la fata locului.

Edited by George M.
Link to comment
Share on other sites

Maine sunt plecat din oras dar pana in weekend cel tarziu am sa fac eu o estimare la meniul lui George. Cazarea va fi usor de estimat, la fel si transportul + bautura extra. Ce se va mai cheltui suplimentar la fata locului, evident va depinde de fiecare in parte.

 

Avand in vedere ca eu plec cu masina goala din Ploiesti, cine vrea sa se imbarce e binevenit in limita locurilor, fara sa plateasca 'bilet'.

Edited by sam
Link to comment
Share on other sites

  • Cosu unpinned this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.