lefmir Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Rock the house again !!! Mulțumiri lui Vio și echipei lui, pentru răbdare și tutun, ca să iasă lucru bun ! Caracteristici principale : - 18 W putere - ieșiri de 4, 8, 16 ohmi - Loop serie - tuburi : 3 x 6H2P și 2 x 6P14P - Boost comutabil prin footswitch și reglabil Let's rock ! . . 3 x 6N2P, esti sigur? Cum? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 28, 2014 Author Share Posted June 28, 2014 (edited) 3X6H2P&2X6P14P de la Putin Edited June 28, 2014 by viobio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 nu bade vio, intrebam cum e constructia finalului de fapt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 29, 2014 Author Share Posted June 29, 2014 1/2 6H2P-amplificatoare,corector de ton,inversor catodina 1/2 6H2P,finale 6P14P.Așa e topologia etajului final. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 30, 2014 Author Share Posted June 30, 2014 În perioada 5....15 07 2014 sunt la băi în Grecia,va rog sa nu ma stresați cu mesaje,nu am cum sa raspund. Multumax(adică mulțumesc maxim) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Distracție plăcută ! Ia pistolu' de lipit și niște condensatori, ceva, cu tine, să nu-ți ieși din mână ! Concediu plăcut ! Bai, arata intr-un mare fel. Colturile parca sunt putin nepotrivite, dar e ok. De sunat, stiu ca suna. He he ! Ai tu un fix cu colțurile alea ! Oricum, au și rol funcțional, deci... Știu că știi că sună ! Și tu știi că io știu că știi că sună ! Că sună, tată ! O să ... acuși ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Mai ai vecini, sau au plecat in concediu de alaltaieri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eugens Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Da' daca esti in Elada de ce sa nu poti raspunde? Daca are nevoie cineva de ceva ce numa' tu sti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Mai ai vecini, sau au plecat in concediu de alaltaieri? Io cu vecinii stau bine, că nu stau la bloc . Da' până la vecini, mai e și "vecina" [ de dormitor ] . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 30, 2014 Author Share Posted June 30, 2014 Da' daca esti in Elada de ce sa nu poti raspunde?Daca are nevoie cineva de ceva ce numa' tu sti ? Buna dimineața Vreau să ma relaxez,sa ma deconectez. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 30, 2014 Author Share Posted June 30, 2014 Bunkerul meu,aici se fac ampuri VIOTUBEAMP Unii din voi ați fost pe aici. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 30, 2014 Author Share Posted June 30, 2014 Un nou amp in lucru,de 18W. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 30, 2014 Author Share Posted June 30, 2014 Rock the house again !!! Mulțumiri lui Vio și echipei lui, pentru răbdare și tutun, ca să iasă lucru bun ! Caracteristici principale : - 18 W putere - ieșiri de 4, 8, 16 ohmi - Loop serie - tuburi : 3 x 6H2P și 2 x 6P14P - Boost comutabil prin footswitch și reglabil Let's rock ! . . Interiorul ampului RAMUREL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 2, 2014 Author Share Posted July 2, 2014 Un nou amp in lucru,de 18W. La acest amp partea electronică e gata,mai am de montat cîțiva metri de conductor,dupa concediu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 Gata vacanta,la munca! În cîteva zile finalizez acest amp de 18W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 31, 2014 Author Share Posted July 31, 2014 (edited) Gata vacanta,la munca!În cîteva zile finalizez acest amp de 18W.Ampul e cam gata,mai am de facut pedalierul ,pentru schimbarea canalelor.Mai am de cosmetizat la interior,adica sa pozez cablurile ecranate. Edited July 31, 2014 by viobio 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 De ceva vreme s-a schimbat ceva in designul (cosmetica) amplificatoarelor. IN BINE SI IMI PLACE - arata profi. Ampul e cam gata,mai am de facut pedalierul ,pentru schimbarea canalelor.Mai am de cosmetizat la interior,adica sa pozez cablurile ecranate. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 31, 2014 Author Share Posted July 31, 2014 (edited) De ceva vreme s-a schimbat ceva in designul (cosmetica) amplificatoarelor. IN BINE SI IMI PLACE - arata profi. Am o colalaborare cu un supermeserias,carcasele le face el,nu le fac eu,de lene,ampul arata in mare fel pentru ca au fost folosite materiale de cea mai buna calitate,e unul din cele mai scumpe ampuri construite de mine.Toate materialele,componentele,au fost comandate si platite de viitorul proprietar. Ampul a costat aproximativ 1300 euroi Urmeaza sculaul lui Valechitara Edited July 31, 2014 by viobio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Am o colalaborare cu un supermeserias,carcasele le face el,nu le fac eu,de lene,ampul arata in mare fel pentru ca au fost folosite materiale de cea mai buna calitate,e unul din cele mai scumpe ampuri construite de mine. Toate materialele,componentele,au fost comandate si platite de viitorul proprietar. Ampul a costat aproximativ 1300 euroi Intamplator il cunosc pe meserias, chiar bine. Este fostul meu coleg de clasa din ciclul primar, eram prieteni foarte buni in acea perioada. Mi se pare esential ca pe langa partea tehnica foarte buna a amplificatorului sa beneficieze si de un design pe masura, era pacat sa fie altfel, mai ales la un amplificator scump, unde 100E in plus parca nu se simt asa mult ca la unul de 400-500E. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted August 2, 2014 Author Share Posted August 2, 2014 (edited) Mai am in lucru un PP pentru auditie cu,2XECC82&4XE80L SQ Carcasa este realizata de Niculcea Razvan Cristian,noul membru al VIOTUBEAP TEAM ,Cristi o sa se ocupe de disign carcase ,Decebal Robescu (bure73) o sa se ocupe de fetele amplificatoarelor. Cristi a facut carcasele la ampurile RAMUREL,LAUR,METAL BLAST,in lucru e carcasa de la ZA AMP -ampul lui ValeChitara (Valeriu Nastasescu regele chitarilor,corzilor,penelor!!). Pe ampurile de chitara o sa pastrez sigla cu aripi ,facuta de Decebal. Pe ampurile de auditie o sa pun alta sigla(se vede pe carcasa ampului in lucru) ,cea facuta de Cristi Edited August 2, 2014 by viobio 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Arata foarte tare carcasa! Si Logo-ul!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Foarte tare logo-ul cel nou de pe amplificatorul de auditie, o sa iasa ceva tare misto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subliminal Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 De ceva vreme s-a schimbat ceva in designul (cosmetica) amplificatoarelor. IN BINE SI IMI PLACE - arata profi. dada !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintageblueman Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Un mic jam session cu Katana mod facuta de vio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Un mic jam session cu Katana mod facuta de vio unde ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintageblueman Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Un mic jam session cu Katana mod facuta de vio jam session Sculele folosite sunt urmatoarele: vox ac 15 , reverb hardwire , delay si pedala katana facuta de vio , am folosit un blade tele cu humbuckere pe fundal cu delay , o acustica yamaha pentru partea de acompaniament si un musciman pentru lead si un microfon shure sm 57 . Sper sa va placa vio katana jamsession.mp3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted August 7, 2014 Author Share Posted August 7, 2014 (edited) jam sessionAcest sample este facut de Alin Ilies,chitaristul trupei FreeStayMultumesc pentru sustinere,Alin Edited August 7, 2014 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintageblueman Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Am uitat sa precizez ca track-urile care le auziti nu sunt masterizate sau corectate asa suna Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted August 8, 2014 Author Share Posted August 8, 2014 jam sessionSculele folosite sunt urmatoarele: vox ac 15 , reverb hardwire , delay si pedala katana facuta de vio , am folosit un blade tele cu humbuckere pe fundal cu delay , o acustica yamaha pentru partea de acompaniament si un musciman pentru lead si un microfon shure sm 57 . Sper sa va placa Ceva pareri?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted August 14, 2014 Author Share Posted August 14, 2014 (edited) Mai am in lucru un PP pentru auditie cu,2XECC82&4XE80L SQCarcasa este realizata de Niculcea Razvan Cristian,noul membru al VIOTUBEAP TEAM ,Cristi o sa se ocupe de disign carcase ,Decebal Robescu (bure73) o sa se ocupe de fetele amplificatoarelor.Cristi a facut carcasele la ampurile RAMUREL,LAUR,METAL BLAST,in lucru e carcasa de la ZA AMP -ampul lui ValeChitara (Valeriu Nastasescu regele chitarilor,corzilor,penelor!!).Pe ampurile de chitara o sa pastrez sigla cu aripi ,facuta de Decebal.Pe ampurile de auditie o sa pun alta sigla(se vede pe carcasa ampului in lucru) ,cea facuta de CristiAmpul e gata Se lucreaza la ampul cu nr84! Doua canale cu,1X5T4C,2X6P6C,4X6H9C. Pentru ca sunt extrem de ocupat am apelat la un bun prieten ,sa lucram impreuna,eu am desenat schema si el executa montajul. Adrian are experienta in lucrul cu tuburi. Edited August 14, 2014 by viobio 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts