BCRich Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 @Toth Arpad-"brian may of queen" Super chitarist,inventiv(sa nu uitam ca si-a construit chitara singur cu o inovatie la doze)fiziciand fiind, nu numai om de muzica...marturie stau cele peste 22 de albume(sper sa nu gresesc,daca da,imi cer scuze) ale trupei Queen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Yngwie Malmsteen,Mick Thompson,Jim Root,Steve Vai,Joe Satriani,Janick Jers,Adrian Smith,Dave Murray,Kirk Hammet,James Hetfield,Kerry King,Jeff Hanneman Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexfifaistos Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Tom Morello,Slash,John Frusciante,Kirk Hammet,James Hetfield... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Becker, Uli, Batio, Santana, May, Malmshtein mancatzas hauru, Adrian Smith Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Steve Vai , Marty Friedman , Paul Gilbert , Mamsteen , Ty Tabor ( King's X ) , Brian May la rock Segovia la clasic Link to comment Share on other sites More sharing options...
blashyrkh Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 la chitara cred ca cel mai mult m-au influentat chitaristii de la maiden: Adrian Smith, Dave Murray si Janick Gers...iar la bass, Steve Harris [bassistu' de la maiden] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rock-Torsion_Zolly Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Hariga Bujor ,Angus Young, Matthias Jabbs ,Rudolph Schenker Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Kerry King,Max Cavalera.Da...mai trebuie sa mananc mult ca sa se vada vreo influenta la chitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gary Moore Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Influente: Rock/Hard Rock:Gary Moore,Richard Kruspe Blues:Stevie R. Vaughan,J. Hendrix Rock Blues:Gary Moore Progressive Rock:Jeff Beck,Satriani,Vai Cam atat pana acum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mi_Cald Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Slash,Kirk Hammett,James Hetfield,Santana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riff Hudson Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 pai, pe mine cel mai mult m-au influentat hetfield, adrian smith si dave murray(iron maiden) per total, iar la solouri young si hammett. a si mai a fost si valter Hammet, Hetfield Slash si Vai.Cel mai mult primii 3.(That was just my life) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulgar_display_of_Alex Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Pt. mine este foarte important Zack Whyle, deoarece e cel care m-a introdus in "metal"(special mentionez pinch-harmonics-urile sale, unice), dar nu l-am ascultat prea mult. Mai apoi am ascultat mult Metallica( si inca mai ascult ), si mi-am pus bazele ritmului. Mai tarziu am aflat de Dimebag Darrell(prin 2006- era mort de 2 ani [ RIP Dimebag] ), si am invatat ceva si de la el. Desi ador solo-urile tuturor, am fost mereu pasionat de riffuri, ritm , contratimp, break-uri( sau ce-or fi ...pauze) pe chitara. Am vazut ca mai multi au la baza pe Kirk Hammet si James Hetfield - pai, James Hetfield a facut mai toate riffurile(pt. cei care sunt tot pt. rythm guitar si Kirk, solo-urile (Rifful de la Enter Sandman e al lui ). Imi place ca am gasit oameni cu respect si apreciere pentru toti marii chitaristi Personal, ma bucur mai ales ca mai multi au pe Dimebag ca "influenta majora" Dar la urma urmei, conteaza sa asculti cat mai multe melodii, si sa-ti largesti orizontul; dar mereu sa stii unde iti este centrul stilistic ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 As vrea sa adaug Arjen Anthony Lucassen la inspiratiile mentionate de mine mai de mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Evil Uadafac Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Dimebag Darell RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KingAndrulici Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Steve Vai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RaresD Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Victor Wooten, Steve Harris, John Deacon, Billy Sheehan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PaulCo Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Joe Satriani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanciub8a Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 (edited) Nu sunt destul de bun ca sa se vada influentele la chitara, dar chitaristi care imi plac si cred ca ma vor influenta pe viitor : David Gilmour, SRV, Jimi Hendrix, Richie Kotzen, Paul Gilbert, Steve Vai, Eric Johnson etc. LE: ii uitasem pe Blackmore, Page, May si Malmsteen Edited September 20, 2009 by razvanciub8a Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjar Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 hendrix iz dumniezau...nimeni altul n-a reusit sa ma bage in transa asa ca el ron asheton(stooges), kim thayill(soundgarden),martin pugh(steamhammer) -ce sound domnee'!!! imi invadeaza toti porii bukka white si lightnin hopkins dintre monstrii sacrii ai delta blues-ului paul kossoff(free),peter green- campionii mei la feeling/timpi mike bloomfield,alvin lee(ten years after),clapton,albert collins,albert king...preferatii mei la blues electric. frank zappa- unul ca el nu se va mai naste dan iliescu - hai romania! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamalla Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 paul gilbert , frank zappa , steve vai , eddie van halen , john petrucci , steve morse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darklord Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Kirk Hammet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adrianodisegnare Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Vad ca multi ati enumerat mai degraba chitaristii care va plac sa ii ascultati si sa le cantati melodiile, dar nu prea cei care v-au influentat stilul propriu, adica atunci cand compuneti, daca compuneti. Eu personal am 3 chitaristi : Slash (care se regaseste tot mai mult in ceea ce vreau sa compun, mai mult sau mai putin extraordinar) , James Hetfield si Kirk Hammet , dar Slash e nr 1 in stilul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hcv Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Buckethead. Iaca ieri si-a lansat cel de-al 28-lea album! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JeeFo Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 eu personal sunt un chitarist fara prea mari influente..nu ascult niciun mare chitarist ...influentele mele vin din toata muzica pe care o ascult/cant..dar nu de la un chitarist anume...si sincer..ma bucur...sunt unii care din 2 lickuri de-ale lor poti sa le spui deja chitaristul preferat(asta in cazul in care asculti/ai ascultat acel chitarist) Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Angus Young, Jimmy Page, Jimi Hendrix, Kirk Hammet, Slash, Adrian Smith, Dave Murray, Mark Knopfler, Frank Zappa si Joe Satriani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blackmetalfever Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 The best of them all...David Gilmour...deci indirect Hendrix..deci indirect James Lee Hooker:D.Cat despre Satriani,Vai,Petruci & company tin sa mi exprim parerea...cu excpetia unor foarte rare cazuri...baietii aia nu prea fac muzica ..adica e cv fara feeling fara nimic....adica degeaba.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sterben Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 cam nici unu... inspiratie vine cateodata pentru depressive black metal. si asa un pic Malmsteen ca-mi plac arpegiile in game minore si cam atata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest david_stevevai4ever Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Eu am doi: Yngwie Malmsteen si Steve Vai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sto Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 (edited) Oare e ok daca-i pun pe toti? In no particular order... Dimebag Darrell Zakk Wylde Mark Morton Mick Thomson & Jim Root Alexi Laiho Dan Donegan Joel Stroetzel Because fucking metal. Edited February 19, 2010 by Sto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vladsteen Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 cosu...un mare artist...mai ceva ca malmtseen sau akerfeldt...fara el si forumul lui eu nu as exista\1 The best of them all...David Gilmour...deci indirect Hendrix..deci indirect James Lee Hooker:D.Cat despre Satriani,Vai,Petruci & company tin sa mi exprim parerea...cu excpetia unor foarte rare cazuri...baietii aia nu prea fac muzica ..adica e cv fara feeling fara nimic....adica degeaba.... vrei numarul lui vai sau petrucci? poate au nevoie de meditatii de la tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts