www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

alexfifaistos

Active Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alexfifaistos

  1. Pret: 200 RON Localitate: Cluj Napoca Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala nu are nici defecte vizuale nici defecte functionale. Cadou, o baterie.
  2. Schimbi cu Ibanez s420 ? Daca esti interesat, 0756119989 sau alexandrukis1618033@gmail.com
  3. Astept ofertele dumneavoastra Ma intereseaza ceva cat-de-cat calitativ la 5-10-15 W
  4. http://forums.rgc.ro/topic/86891-hora-reghin-sm50-fabr-2008/
  5. Salut ,ma intereseaza Keyrigul. Ai un nr de telefon?
  6. 350 lei. As prefera un shimb cu POD 2.0,da' sariti cu oferte,poate imi face ceva cu ochiu.
  7. Nu stiu fra...am doar 150 de lei,fac economii pt Peninsula ) Am putea sa ne int si in Cluj daca vrei da' tot 150 de lei as avea. Nu stiu,contacteaza'ma daca te razgandesti. O zi faina
  8. Nu! Din nou: Nu ma intereseaza schimburi! Mai ales nu cu pedale de genul. Din punctul meu de vedere din cate pedale am avut,satchuratorul a fost cea mai buna pedala din punct de vedere a overdriverului si metal mufful a fost cea mai buna pedala din punct de vedere a distorsiei cu accent metal.Le vand fiindca am nevoie de bani pentru o noua chitara si sunt 100% convins ca o sa-mi achizitionez din nou un Metal Muff.
  9. De vanzare: -Vox Satchurator-300 lei -EHX Metal Muff-250 lei Ambele in stare perfecta de functionare. Modalitati de contact: -aici -PM -0766273298 -alexfifaistos@yahoo.com Taxele de transport sunt incluse in pret!
  10. Salut,procesorul e ca si asta : http://www.zoom.co.jp/english/products/505/ ?
  11. Nu va mai bateti joc de threadu asta.Decat sa il lasati asa mai bine sa'l inchideti.
  12. hai bah faceti ceva cu sectiunea asta ca nu se mai poate.
  13. http://neuroticbreakdown.blogspot.com <-- ii multa simbolistica in ce am scris..si am scris mai mult pentru mine,nu pentru cei care citesc
  14. alexfifaistos

    Poezie

    Da...Is perfect de acord cu ce ai scris tu acolo Mersi!
  15. alexfifaistos

    Poezie

    Aaa...as vrea totusi sa aud niste pareri despre ce am scris eu :-s Nu de alta,da' as vrea sa stiu daca are rost sa ma obosesc altadata sa scriu )
  16. alexfifaistos

    Poezie

    Prechorus: "I'm sick of all this shit I've cried too much in vain I can't stand all this pain" Chorus: "Uncovered lies surrounding me Unspoken words rule over me Leave me alone!"
  17. alexfifaistos

    Poezie

    Buna Am niste versuri,pentru o piesa metalcore,care sunt inca in lucru,dar as vrea sa aud cateva pareri... Deasemenea s'ar putea sa fie nevoie de corectari,pe ici pe colo,fiindca versurile sunt scrise in engleza si na... Flying under tons of hate I kill my fate in sorrow Condemned to death,I stand alone Watchin my own,pale shadow Here I am again I'm lost and full of scars A beam of hope is all I need But it lingers,enslaving me Dupa cum spuneam,versurile sunt in lucru,deci nu sunt mare lucru Critica constructiva ma va ajuta cu siguranta
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.