gigiflex Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Vocalul știe versurile ... și cam atât. N-are nici o treabã cu piesa asta. Nu ar strica sã mai lucrați puțin la atitudinea scenicã dacã tot vã filmați. Keep up the good work! acuma si tu ... vrei sa fie la fel ca originalu ?, deobicei nu prea vreau sa aud lume cantand ca Brian Johnson din motive obiective o iesit misto oricum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Foarte tare. Cred ca m-as baga si eu la o chestie d'asta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted July 21, 2011 Author Share Posted July 21, 2011 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Bade!!! Tare fain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenea Rau Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Foarte tare, si cu atat mai mult cu cat nu se forteaza copierea pas cu pas a originalului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted July 22, 2011 Author Share Posted July 22, 2011 Mulțam fain la toatã lumea care o trecut p-aici... ªi, în mod special, câtorva amici ºi colegi de forum, care-mi mai dau câte o mânã de ajutor, câte-o ureche de ajutor, câte-un sfat bun... Se ºtiu ei care sunt ãia, sã nu creadã ei cã scapã aºa uºor ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 Rock'n roll, baby ! AIci, împreunã cu colegul nostru florain . Thumbs up ! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Bravos Badie ! Foarte misto Link to comment Share on other sites More sharing options...
florain Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Rock'n roll, baby ! AIci, împreunã cu colegul nostru florain . Thumbs up ! si eu sper sa mai colaboram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riff Hudson Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Rock'n roll, baby ! AIci, împreunã cu colegul nostru florain . Thumbs up ! Ce treaba beton ati facut! Bravo ramurel! exemplu pt tineretul chitaristic care face comert cu scule, dar uita sa le cante.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karcsika Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted December 23, 2011 Author Share Posted December 23, 2011 Încã un full-band worldwide ! Sper sã vã placã ! . 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 10+ Cine se ocupa de editarile audio/video? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted December 23, 2011 Author Share Posted December 23, 2011 (edited) 10+ Cine se ocupa de editarile audio/video? Hei ! Mulţam, bade Alin ! La toate m-am ocupat de partea video. La audio, mă ocup de editare la partea instrumentală, iar pt mixajul audio final, am colaborat cu vocaliştii ( atât Arthur cât şi Jean-Christophe sunt meseriaşi la asta ). PS : Mă mai ajută cu sfaturi la partea audio şi câţiva colegi de pe forum, cărora le mulţumesc din nou pt asta... Dar editările astea-s plăceri ! Marea "nervozeală" îi producerea. Unele merg rapid ( o lună-două ) altele, cum e "Night Prowler" ăsta, un an jumate'... . Edited December 23, 2011 by ramurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Încã un full-band worldwide ! Sper sã vã placã ! . bade Caline,super tare poti participa la Cann cu aceste clipuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Hei ! Mulțam, bade Alin ! La toate m-am ocupat de partea video. La audio, mã ocup de editare la partea instrumentalã, iar pt mixajul audio final, am colaborat cu vocaliºtii ( atât Arthur cât ºi Jean-Christophe sunt meseriaºi la asta ). PS : Mã mai ajutã cu sfaturi la partea audio ºi câțiva colegi de pe forum, cãrora le mulțumesc din nou pt asta... Dar editãrile astea-s plãceri ! Marea "nervozealã" îi producerea. Unele merg rapid ( o lunã-douã ) altele, cum e "Night Prowler" ãsta, un an jumate'... . Ceea ce am ascultat si vazut merita fiecare secunda petrecuta la "munca". Astept cu nerabdare materiale noi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted December 24, 2011 Author Share Posted December 24, 2011 (edited) bade Caline,super tare poti participa la Cann cu aceste clipuri Mulţam, bădie ! Stay tunned, că băgai ampu' tău la munci grele ! Astept cu nerabdare materiale noi... Mulţam, Aline şi mă bucur că-ţi plac... Soon... Very soon ! . Edited December 24, 2011 by ramurel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Încã un full-band worldwide ! Sper sã vã placã ! . Uau, excelent a ieșit și coverul ãsta bade! Încã puțin și poți poate scoate primul dvd cu - Best of Ac/Dc covers Felicitãri tuturor participanților la acest proiect Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Bravo Bade Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted December 26, 2011 Author Share Posted December 26, 2011 Bravo Bade Mersi de suport, Gelu ! . Uau, excelent a ieșit și coverul ãsta bade! Încã puțin și poți poate scoate primul dvd cu - Best of Ac/Dc covers Felicitãri tuturor participanților la acest proiect Dorule ! Ai grãit, bade ! Bunã idee ! Le am în colecție oricum, da' ideea ta îmi place . Eºti o figurã ! Primul , al tãu e ! Cu autograf de la toți ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 (edited) Cu prietenii "din cartier"... Le mulţumesc pentru efort şi mai ales răbdare, lui Laur, Cristi, Arthur şi Florain ( in order of appearance ) ! Sper să vă placă ! . Edited January 13, 2012 by ramurel 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_27 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Felicitari Calin pentru initiativa! Sunt bucuros ca am participat si eu ca si prieten din cartier Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Bre!!! A iesit foarte bine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 (edited) Sunt bucuros ca am participat si eu ca si prieten din cartier Hey, Chris ! Mi-a făcut mare plăcere ! Fun ! Sper să mai avem ocazia... . Bre!!! A iesit foarte bine . Mulţam, bădie ! ... . Edited January 13, 2012 by ramurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 ca de obicei !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted January 14, 2012 Author Share Posted January 14, 2012 (edited) ca de obicei !!! Hei ! Mersi fain, din nou, Aline ! ... Vreau să povestesc şi o fază simpatică . Un amic de pe Youtube, Bob din SUA ( cred că-i de prin Ala-f'ckin'-bama, sudist în orice caz, dar nu asta era... ), excelent chitarist ( are un Youtube super ), simpatic foc, de fiecare dată când îmi pune comment-uri pe câte un video trece prin "Google translator" ca să-mi scrie în română ( ain't that sweet ? ). Cea mai simpatică fază a fost : "Europa de Est pietre !!!" . Şi mai pun şi poza asta, care-am văzut-o recent undeva, fără pretenţii tupeiste de muzician din partea mea, doar că mi-a plăcut, atâta tot . Să nu se interpreteze, că nu e cazul... Aş fi pus-o la topicul "Ce-nseamnă un chitarist bun" sau aşa ceva, dar nu se aplică doar la chitarişti, ci la orice alt instrumentist. . Edited January 14, 2012 by ramurel 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riff Hudson Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Beton ultimul clip(colaborarea), un sunet si o frazare extrem de AC\DC'ica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CernoBill Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Efecte ieftine de guitar rig si 3 note din aceeasi gama. Daca vrei sa inveti chitara sugerez sa-ncepi "la rece". Iar numele melodiilor, cireasa de pe tort. uau, dude...de ce ai impresia ca muzica trebuie sa fie neaparat complicata, ca sa poata fi ascultata...? de ce au unii impresia ca calitatea unei piese e direct proportionala cu lungimea carnatilor de note si numarul de scamatorii solistice...? nu o sa pricep niciodata... imi plac experimentele tale, domnu' Ramurel sunt curios cum reusesti sa le dezvolti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted March 2, 2012 Author Share Posted March 2, 2012 ....imi plac experimentele tale.....sunt curios cum reusesti sa le dezvolti... Thanks, man ! Dacă te referi la experimentele de electronică/ambientală, zac undeva printr-un sertar şi, într-adevăr, avea dreptate SolDiez, Guitar Rig are o mare contribuţie acolo. Sunt foarte impresionat cum dintr-un arpegiu, câteva note dintr-o gamă şi-un lanţ de efecte, poţi să scoţi cu chitara chestii destul de funny. Aveam pe undeva, într-o agendă, câteva schiţe şi ceva lanţuri de efecte... . Beton ultimul clip(colaborarea), un sunet si o frazare extrem de AC\DC'ica! Puºchea pã limbã, cã nu-i ultimu', spargu-te ! Mai urmeazã ºi altele... Salamalecum, oltene ! Mulțam fain ! Sound-ul ºi proiectul în sine a fost inspirat mai mult dinspre Queen+PaulRodgers, decât de la Free... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted July 9, 2012 Author Share Posted July 9, 2012 De la o idee de jam audio peste backtrack, avutã împreunã cu prea-sfinția-sa Rãspopitu, cu ceva vreme în urmã... Am tot amânat-o pânã s-o fãcut un full-band cover. Alãturi de Stefan, bun meseriaº cu basul ºi vechiul meu amic din Mexic, Luis ... Sper sã vã placã ! . 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts