AnalogSound Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Tocmai mi-a fost sparta casa si mi-a fost furat laptopul impreuna cu portofelul meu si al logodnicei mele... in cazul in care auziti pe cineva ca vrea sa vanda in laptop lenovo n3000 la un pret derizoriu poate imi puteti da si mie de stire. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 nasol, foarte nasol poate ai totusi noroc sa-l prinda/prinzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Shit dude, nu stiu ce as face daca mi-ar fura cineva laptopul. Atatea date. Sper sa recapeti ce a fost furat intr-un fel sau altul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted January 24, 2010 Author Share Posted January 24, 2010 Erau foarte multe date de la banci si MEF.... ceea ce e cam critic...ceea ce este bine este ca nu cred ca au plecat cu el deschis si daca l-au inchis ... e mai nasol sa ia datele pentru ca erau intr-un volum truecrypt...dar e vb de paguba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sto Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 (edited) Cred ca nimeni de aici de pe forum nu va ezita sa te ajute daca vom avea ocazia, desi eu as avea o intrebare la adresa ta, cu scuzele de rigoare daca sunt insensibil la acest necaz al tau: Ce fel de usa ai avut, si cum au reusit sa o sparga? (Ma intereseaza pt. ca... cred ca toti am vrea sa stim mai bine cum sa ne protejam de hoti si vandali, nu?) EDIT: Desi probabil nu e o idee buna sa postezi prea detaliat informatii de genul asta pe un forum public, mai ales daca e o ancheta a "organelor" in desfasurare. Edited January 24, 2010 by Sto Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted January 24, 2010 Author Share Posted January 24, 2010 Usa de lemn stau in chirie man... usa cu care a venit locul unde stau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzalcoatl Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Aici iti este problema, alea se sparg si cu piciorul. Ai grija poate mai incearca inca o data. Daca stii seria laptopului poate asa te putem ajuta, desi probabil e deja vandut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted January 24, 2010 Author Share Posted January 24, 2010 O sa pun maine aici seria laptopului cand o sa o iau de la firma, multumesc frumos pentru solidaritate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 (edited) Dude that sucks!! Sunt numai ochi si urechi. Iti tin pumnii.. sper sa recuperezi ce ti-a fost furat. Edited January 24, 2010 by Geiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Sorry dude... asta e tara. Totusi, banuiesc ca era vorba de laptopul de serviciu, care in mod normal ar trebui sa fie asigurat. In privinta datelor de pe el, atata timp cat aveai parola de hard-disk pusa, si parola de bios, laptopul va fi cam useless. For what it's worth... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Foarte aiurea. Sper sa te descurci! Iti spun "bafta!" din toata inima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Noxified Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Sper ca poate te ajuta cu ceva.. http://forum.anunturi-galati.ro/index.php?...novo-3000-n200/ http://buzaucity.olx.ro/vand-laptop-lenovo...00-iid-15644217 http://www.oradea.net/anunturi/vand-laptop...ite-158054.html http://www.tocmai.ro/laptop-lenovo-3000-n100~a156400.html http://www.okazii.ro/cautare/laptop+lenovo...iew_type=simple http://www.oradeahub.com/anunt/detalii/105...-3000-n200.html http://forum.softpedia.com/anunturi/anunt/...N200-17155.html http://www.aukro.ro/item892711348-vand-lap...-3000-n200.html http://www.forumsuceava.com/vand-schimb-la...200-t21595.html http://www.google.ro/search?hl=ro&clie...art=10&sa=N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 (edited) Asta e furt la pont, ai incredere in persoana care ti-a inchiriat apartamentul? Intra des in apartament? Stie cam ce bunuri detii? Cate o data si daca inchiriezi de la o ruda, ea poate sa se laude cu nepotul/varul etc, la o persoana nepotrivita si...ups, uite baguba. Oameni de rahat astia de fura, lui sormea i-au furat telefonul din geanta plus banii din portofel (a avut decenta sa lase actele), de pe biroul de la munca, o institutie a Academiei Romane, desi ea incuiase usa la birou. Edited January 24, 2010 by Les Paul 1960 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drrond Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Imi pare rau Gabi sper sa-ti rezolvi problema. E clar ca au venit la pont, dar numai un mare noroc poate face sa-ti recuperezi macar laptop-ul. Sper ca aveai copii ale datelor. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sto Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 M-am uitat putin pe link-urile care le-a lasat Noxified mai sus: http://www.okazii.ro/catalog/37869523/lapt...200-OFERTA.html La 500 RON??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 (edited) Hopa asa e tati am licitat pentru el acum asta e laptopul, daca il recuperez dau de baut!!! Edited January 25, 2010 by dark_rain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzalcoatl Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Let's go over him and fuck the bastard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tintin Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Let's go over him and fuck the bastard te-ai gandit ca asta cel vinde poate e deja a 2-a mana? sigur hotul nu posteaza pe ocazii.ro aia au piata lor de desfacere, amatorii de chilipiruri care si ei vand mai departe. Faza cu hai peste el si sa-l paletam mi se pare cam de ras, ma gandesc ca e posibil sa pleci tu si batut de la ala daca ai astfel de planuri, deshi banuiesc ca doar gura este de tine, ceva de genul la placinte inainte , la razboi inapoi. Importnat este ca omul si-a gasit scula, restu fazelor de vitejie si smardoism nu cred ca-shi mai au rostul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sto Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 te-ai gandit ca asta cel vinde poate e deja a 2-a mana? sigur hotul nu posteaza pe ocazii.ro aia au piata lor de desfacere, amatorii de chilipiruri care si ei vand mai departe. Faza cu hai peste el si sa-l paletam mi se pare cam de ras, ma gandesc ca e posibil sa pleci tu si batut de la ala daca ai astfel de planuri, deshi banuiesc ca doar gura este de tine, ceva de genul la placinte inainte , la razboi inapoi. Importnat este ca omul si-a gasit scula, restu fazelor de vitejie si smardoism nu cred ca-shi mai au rostul. In momentul asta nimic nu e foarte sigur. Cel mai bine ar fi sa fie informata si politia, probabil. Hopa asa e tati am licitat pentru el acum asta e laptopul, daca il recuperez dau de baut!!! Imi faci reducere la o pedala de distors? (just kidding) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzalcoatl Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 te-ai gandit ca asta cel vinde poate e deja a 2-a mana? sigur hotul nu posteaza pe ocazii.ro aia au piata lor de desfacere, amatorii de chilipiruri care si ei vand mai departe. Faza cu hai peste el si sa-l paletam mi se pare cam de ras, ma gandesc ca e posibil sa pleci tu si batut de la ala daca ai astfel de planuri, deshi banuiesc ca doar gura este de tine, ceva de genul la placinte inainte , la razboi inapoi. Importnat este ca omul si-a gasit scula, restu fazelor de vitejie si smardoism nu cred ca-shi mai au rostul. Caterinca vere, chill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Hopa asa e tati am licitat pentru el acum asta e laptopul, daca il recuperez dau de baut!!! Cand il iei, ii dai drumul si daca nu e formatat si are pe el ceea ce stii tu, nu ii mai dai banii, deoarece tu poti sa dovedesti ca e al tau. Sfat important: sa nu te ducu singur sa il ridici, eu cred ca ne gasim 20 de pe forum sa mergem cu tine, eu sunt din Bucuresti, daca e nevoie...lasa-mi pm, te am si in lista de mess. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 am vb la politie incerc sa dau de el dar are telefonul inchis iar la mail nu a raspuns (am facut special pentru asta un mail) Inca odata va multumesc pentru solidaritatea aratata. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 (edited) Inca ceva: Cauta un program bun de gasit fisierele sterse(portabil, de pus pe un cd sau stick), te duci cu el il bagi inauntru si daca gasesti urmele muncii tale l-ai prins. Eventual iti poti recupera si unele date cu metoda asta. Edited January 25, 2010 by SolDiez Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Sper sa iti gasesti laptopul si hotul, eu unul l-as bate de s-ar c@#$ pe el Mo436 mami lor de hoti !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlãduþ Dezgropatul Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Scuzati-ma ca nu-s "street" si ca-s mai nestiutor in lucrurile astea, dar de ce hotii isi vand prada pe nimic? Sau de ce presupuneti voi asta? Eu daca as fi bandit la drumul mare i-as fi vandut laptopul cu vreo cateva milioane mai ieftin ca-n magazin. More profit for me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzalcoatl Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Scuzati-ma ca nu-s "street" si ca-s mai nestiutor in lucrurile astea, dar de ce hotii isi vand prada pe nimic? Sau de ce presupuneti voi asta? Eu daca as fi bandit la drumul mare i-as fi vandut laptopul cu vreo cateva milioane mai ieftin ca-n magazin. More profit for me. Persoanele care practica sportul asta o fac ptr ca au nevoie de bani rapid. In general sunt drogati, au nevoie de bani rapid ptr marfa si ca sa faca asta vand la pret mult sub piata ca sa il dea in cateva zile si nu in cateva saptamani. Eu zic sa fie mai discreta operatiunea gabi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 N-ar fi o idee buna ca acest topic sa fie vizibil doar user-urilor inregistrati??? Rog un admin sa se ocupe de asta. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest volkodav Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Ti se pare greu de facut un cont? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Noxified Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Hopa asa e tati am licitat pentru el acum asta e laptopul, daca il recuperez dau de baut!!! Eu primesc de baut.:DDeci restu` stati la coada.)Kiddin`. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 (edited) E chiar jalnic unde s-a ajuns...Saptamana trecuta in Cluj, din apartamentul de deasupra acelui apartament unde sta sora mea in chirie, s-a furat centrala termica in timp ce familia respectiva dormea. Cu hotii astia n-ai ce face...poate daca pui usa cu electrosocuri. Edited January 25, 2010 by balu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts