Cosu Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 felicitari pentru efortul facut, dar sunt sanse ca in viitor sa pot alege intre vechiul skin si cel nou (ceva ca-n yahoo)? imi plac mie culorile inchise, dar noua "haina" mi se pare foarte obositoare pentru ochi si mult mai putin lizibila... Jos in dreapta ai un selector pentru skin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Cosu, eu insist pentru nr de posturi al fiecaruia. Si nu ma las, sa stii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 Cosu, eu insist pentru nr de posturi al fiecaruia. Si nu ma las, sa stii Am pus stelute. Mi se pare putin mai relevante. E mai bine asa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Mie mi se par ambele la fel de irelevante. Daca s-ar limita cumva user-ii care pot da stelute, da, ar fi ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 @dass101: numarul de posturi ramane vizibil in profilul fiecaruia. Eu zic ca-i suficient si benefic, descurajeaza prejudecatile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Nu e vb de prejudecati aici, ci de comoditate. Apar useri noi, unii isi schimba ID-ul, imi place sa vad daca citesc un post f bun si vad ca e cineva nou, ma bucur ca s-a mai alaturat un membru valoros. Si invers... Imi place sa vad in ce masura cineva e un membru activ, sau dimpotriva. Si corelez asta cu calitatea posturilor lor. Pt mine e o modalitate de a tine mai usor evidenta "miscarii" membrilor. In plus este o informatie absolut obiectiva, cu valoare statistica, nu subiectiva asa cum sint stelutele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 # de posturi cred si eu ca e mai bine sa ramana "in spate" ... @dass101, un member nr. ar merge ? ala ramane si dac schimbi screen name, avatar sau sig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Nu ma ajuta nr de membru. E vorba ca vreau sa stiu din start cind citesc un post daca apartine unui membru activ sau nu. Nu vad de ce o informatie atit de simpla, si care pina acum nu a daunat nimanui, a devenit acum mai greu accesibila. De ce sa mai dau click pe profil ca sa vad cu cine am de-a face, cind pot sa vad doar citind threadul asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Nu ma ajuta nr de membru. E vorba ca vreau sa stiu din start cind citesc un post daca apartine unui membru activ sau nu. Nu vad de ce o informatie atit de simpla, si care pina acum nu a daunat nimanui, a devenit acum mai greu accesibila. De ce sa mai dau click pe profil ca sa vad cu cine am de-a face, cind pot sa vad doar citind threadul asta? Ai sustinerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmc Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Nu e vb de prejudecati aici, ci de comoditate. Apar useri noi, unii isi schimba ID-ul, imi place sa vad daca citesc un post f bun si vad ca e cineva nou, ma bucur ca s-a mai alaturat un membru valoros. Si invers... Imi place sa vad in ce masura cineva e un membru activ, sau dimpotriva. Si corelez asta cu calitatea posturilor lor.Pt mine e o modalitate de a tine mai usor evidenta "miscarii" membrilor. In plus este o informatie absolut obiectiva, cu valoare statistica, nu subiectiva asa cum sint stelutele. absolut pertinent, subscriu si eu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Nu ma ajuta nr de membru. E vorba ca vreau sa stiu din start cind citesc un post daca apartine unui membru activ sau nu. Nu vad de ce o informatie atit de simpla, si care pina acum nu a daunat nimanui, a devenit acum mai greu accesibila. De ce sa mai dau click pe profil ca sa vad cu cine am de-a face, cind pot sa vad doar citind threadul asta? pentru ca sunt multi copii cu multe posturi [isi mai aduce aminte cineva de anghelescu ? ] care dau sfaturi incepatorilor, si multi dintre incepatori iau numar de posturi ca etalon pentru experienta. Si asa e plin de tampenii pe net, de ce sa le ajutam sa se perpetueze ? LE : foloseste celalalt skin. acolo [inca?] apar Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Jos in dreapta ai un selector pentru skin... Multam mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Nu functioneaza decat pentru prima pagina...restul raman la fel, chiar daca in partea de jos a paginii este selectat skin-ul vechi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 clear cache / delete private data [cookies] Cosu, de ce cand citesc un topic, fonturile de la chat sunt duble ? oriunde altundeva apar normale ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Vad ca au aparut nr de posturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hannibal_flo Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 sunt placut surprins, e chiar o imbunatatire;) multumim, rgc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest abracadaver Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 "pentru ca sunt multi copii cu multe posturi [isi mai aduce aminte cineva de anghelescu ? ] care dau sfaturi incepatorilor, si multi dintre incepatori iau numar de posturi ca etalon pentru experienta. Si asa e plin de tampenii pe net, de ce sa le ajutam sa se perpetueze ?" ai ma de ce ziceti voi ca pe mine unul ma amuza foarte tare cand vreunul azi nu stie sa puna corzi pa chitara si maine da sfaturi altora.... ai ma de ce ziceti voi ca pe mine unul ma amuza foarte tare cand vreunul azi nu stie sa puna corzi pa chitara si maine da sfaturi altora.... am vrut sa zic PE CHITARA dar tastatura nu tine cu mine.asta in caz ca se leaga cineva de treaba asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Fenomenul asta e intr-adevar ingrijorator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 ar fi o idee buna sa putem cauta in baza de date a membrilor si dupa oras!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 De ce skin-ul vechi nu functioneaza si in sectiunea de publicitate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts