www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
l.e. am mai gasit una facuta chiar inainte de o cantare ...

Chitara asta, de cand am vazut-o prima data(din pacate numai in poze pe net) a avut ceva... ce mi-a placut :) De mult ma tot manca'n cu* sa-mi iau si eu una, poate chiar si pentru un proiect diy.

Felicitari pt. achizitie :) Si fa-i te rog o recenzie.

Edited by teckus
Posted

@teckus Multzam Fain ... am sa-i fac o recenzie dar mai inolo ... sa vad si cum se comporta in timp ... si pe alte ampuri, etc ... oricum am sa pun si poze cnd am s-o desfac pt un chopper mai incolo. Un sneak preview ar fi ca am ramas :) dupa ce am cantat pe ea prima jumate de ora :)

@kapak poi se intoarce .... se invarte roata ... si se ajusteaza fiecare spitza cu o scula speciala :)

Posted
Adunare generala:

post-3128-1200345250_thumb.jpg

doar premiantele:

post-3128-1200345393_thumb.jpg

Foarte frumos, sa le stapanesti sanatos: Telecasterul...frumoasa foc!!!!

@teckus Multzam Fain ... am sa-i fac o recenzie dar mai inolo ... sa vad si cum se comporta in timp ... si pe alte ampuri, etc ... oricum am sa pun si poze cnd am s-o desfac pt un chopper mai incolo. Un sneak preview ar fi ca am ramas :( dupa ce am cantat pe ea prima jumate de ora B)

@kapak poi se intoarce .... se invarte roata ... si se ajusteaza fiecare spitza cu o scula speciala ;)

:):):)

Guest mkskcrew
Posted

post-4579-1201099225_thumb.jpgpost-4579-1201099237_thumb.jpg[att

achment=29834:Reghin.JPG]post-4579-1201099295_thumb.jpgpost-4579-1201099273_thumb.jpgacestea sunt sculele mele (sper ca nu are nimik daca am pus si amp-ul + procesorul ) ... un Squier Affinity , O Hora Spaniol II (acustica) , Un Reghin vechi ( n-0am corzi la el pt ca abea l-am "vopsit" cu tatal meu ) Amp Fender 15G si un procesor Korg AX3G ... sper sa va plak :)

post-4579-1201099303_thumb.jpg

Posted

adriani, as vrea sa te intreb gk-2a nu face figuri pe o chitara acustica? eu as vrea sa scap de Cynthia, un strat pe care am pus roland-ul, si sa imi iau o chitara acustica, insa as vrea sa stiu daca sunt probleme de tracking din cauza suprafetei chitarii care vibreaza, modificandu-se de fiecare data distanta doza-corzi. mersi

Guest Adriani
Posted
adriani, as vrea sa te intreb gk-2a nu face figuri pe o chitara acustica? eu as vrea sa scap de Cynthia, un strat pe care am pus roland-ul, si sa imi iau o chitara acustica, insa as vrea sa stiu daca sunt probleme de tracking din cauza suprafetei chitarii care vibreaza, modificandu-se de fiecare data distanta doza-corzi. mersi

Nu sunt probleme, eu pe Ovation ( aka Woodie ) am o astfel de doza si folosesc prin concerte un VG 88. Suna ok. Am ceva filmat din 2003 cu Vg 88 + o chitara Field.

Verifica la

Pe Gr 33 n-am incercat dar sunt convins ca raspunde bine.

Mie, pe langa ala nascut in 16 dec 2007, imi place si ala din 22 dec 1998. :)

De restul nu comentez ca deja am comentat destul :)

Am inteles ! Sunt 3 variante:

Esti:

1. fan Jackson

2. hate Ibanez

3. born in december like me ! :)

Guest mkskcrew
Posted

am si eu o intrebare , de unde v-ati luat suportul ala pentru prins chitara in perete ... :) ???

Guest Baumwolle
Posted

Suport de perete am vazut la magazinul Muzica, costa vreo 20 de lei.

Guest mkskcrew
Posted
Suport de perete am vazut la magazinul Muzica, costa vreo 20 de lei.

ok...ms mult :)

Posted

iaca uneltele mele...

poza de familie:

post-6016-1201546943_thumb.jpg

Fender DG-5 BLK also known as Fatty :)

post-6016-1201547083_thumb.jpgpost-6016-1201547120_thumb.jpg

B.C Rich Assassin ASM-BK Bronze Series

post-6016-1201547283_thumb.jpgpost-6016-1201547321_thumb.jpg

Kustom Dart 10-FX "The Waker of Neighbours" :(

post-6016-1201547486_thumb.jpg

Zoom G2.1u

post-6016-1201547588_thumb.jpg

si o pereche de casti full-ear pentru cantatul de prea tarziu in noapte dupa ce bat in teava vecinii ;)

B) scuzati de praf, da eu prefer sa le cant decat sa le sterg :)

:)

Guest Cyclops
Posted

Hop si eu cu unealta mea de facut basici la degete :) Cred ca e destul de buna pt un incepator :)

chitarahora001ij1.th.jpg chitarahora004ea1.th.jpg