Mosh Craciun Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 si la mine ''adunarea generala'' nu-s chiar toate ...dar na.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupul alb Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 si la mine ''adunarea generala'' nu-s chiar toate ...dar na.. Imi place chitara aia in forma de trompeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Imi place chitara aia in forma de trompeta ) da si mie ) suna spre pian mai mult ))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 ) da si mie ) suna spre pian mai mult ))))) Cum e dom'le povestea aia cu citricele si suflatorile (trompeta aia pian)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 pana la urma.. depinde cine sufla in ea.. ca la pista(care ii trompetist) suna bine.. eu cand suflu ... suna a motor de moara )) stricata=)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 noh ... poze... si ultima poza e cu sculele colegului de apt .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 (edited) l.e. am mai gasit una facuta chiar inainte de o cantare ... Edited January 17, 2008 by mega.deb Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 (edited) l.e. am mai gasit una facuta chiar inainte de o cantare ... Chitara asta, de cand am vazut-o prima data(din pacate numai in poze pe net) a avut ceva... ce mi-a placut De mult ma tot manca'n cu* sa-mi iau si eu una, poate chiar si pentru un proiect diy. Felicitari pt. achizitie Si fa-i te rog o recenzie. Edited January 17, 2008 by teckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupul alb Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 (edited) Si jucariile mele Edited January 18, 2008 by lupul alb Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapak Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 dgeekoo> misto canapeaua aia.. de unde e luata? mega.deb> misto chitara aia in forma de bicicleta. cum o acordezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 @teckus Multzam Fain ... am sa-i fac o recenzie dar mai inolo ... sa vad si cum se comporta in timp ... si pe alte ampuri, etc ... oricum am sa pun si poze cnd am s-o desfac pt un chopper mai incolo. Un sneak preview ar fi ca am ramas dupa ce am cantat pe ea prima jumate de ora @kapak poi se intoarce .... se invarte roata ... si se ajusteaza fiecare spitza cu o scula speciala Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 dgeekoo> misto canapeaua aia.. de unde e luata? Canapeaua de la canapelarie (ELvilla? sau cam asa ceva?) Chitarele de la Fenderarie, Ibanezarie, si alte pravalii mai mult sau mai putin koreene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musaro Adriano Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Adunare generala: doar premiantele: Foarte frumos, sa le stapanesti sanatos: Telecasterul...frumoasa foc!!!! @teckus Multzam Fain ... am sa-i fac o recenzie dar mai inolo ... sa vad si cum se comporta in timp ... si pe alte ampuri, etc ... oricum am sa pun si poze cnd am s-o desfac pt un chopper mai incolo. Un sneak preview ar fi ca am ramas dupa ce am cantat pe ea prima jumate de ora @kapak poi se intoarce .... se invarte roata ... si se ajusteaza fiecare spitza cu o scula speciala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mkskcrew Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 [att achment=29834:Reghin.JPG]acestea sunt sculele mele (sper ca nu are nimik daca am pus si amp-ul + procesorul ) ... un Squier Affinity , O Hora Spaniol II (acustica) , Un Reghin vechi ( n-0am corzi la el pt ca abea l-am "vopsit" cu tatal meu ) Amp Fender 15G si un procesor Korg AX3G ... sper sa va plak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adriani Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 http://www.manolovici.ro/guitars.html Sper sa va placa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 http://www.manolovici.ro/guitars.html Sper sa va placa ! Frumoasa familie baiatul de pe 16 decembrie imi place prietenii stiu de ce Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 http://www.manolovici.ro/guitars.html Sper sa va placa ! Frumoasa familie baiatul de pe 16 decembrie imi place prietenii stiu de ce Mie, pe langa ala nascut in 16 dec 2007, imi place si ala din 22 dec 1998. De restul nu comentez ca deja am comentat destul A, sa nu uit si godin-ul si ovation-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 (edited) lol...pe langa faptul ca si eu am facut asta...botezat familia si le-am pus name tags si "certificat de nastere" in dulapul in care tin chitarile....am si eu un baietel...tot woodie iote Edited January 24, 2008 by barbarossa Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 adriani, as vrea sa te intreb gk-2a nu face figuri pe o chitara acustica? eu as vrea sa scap de Cynthia, un strat pe care am pus roland-ul, si sa imi iau o chitara acustica, insa as vrea sa stiu daca sunt probleme de tracking din cauza suprafetei chitarii care vibreaza, modificandu-se de fiecare data distanta doza-corzi. mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 lol...pe langa faptul ca si eu am facut asta...botezat familia si le-am pus name tags si "certificat de nastere" in dulapul in care tin chitarile....am si eu un baietel...tot woodie iote Sa bem de 4 iulie! Numai americance, sa-ti traiasca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adriani Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 adriani, as vrea sa te intreb gk-2a nu face figuri pe o chitara acustica? eu as vrea sa scap de Cynthia, un strat pe care am pus roland-ul, si sa imi iau o chitara acustica, insa as vrea sa stiu daca sunt probleme de tracking din cauza suprafetei chitarii care vibreaza, modificandu-se de fiecare data distanta doza-corzi. mersi Nu sunt probleme, eu pe Ovation ( aka Woodie ) am o astfel de doza si folosesc prin concerte un VG 88. Suna ok. Am ceva filmat din 2003 cu Vg 88 + o chitara Field. Verifica la Pe Gr 33 n-am incercat dar sunt convins ca raspunde bine. Mie, pe langa ala nascut in 16 dec 2007, imi place si ala din 22 dec 1998. De restul nu comentez ca deja am comentat destul Am inteles ! Sunt 3 variante: Esti: 1. fan Jackson 2. hate Ibanez 3. born in december like me ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mkskcrew Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 am si eu o intrebare , de unde v-ati luat suportul ala pentru prins chitara in perete ... ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Suport de perete am vazut la magazinul Muzica, costa vreo 20 de lei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mkskcrew Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Suport de perete am vazut la magazinul Muzica, costa vreo 20 de lei. ok...ms mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ilicata Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 foarte frumos dulapul!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cerber Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 iaca uneltele mele... poza de familie: Fender DG-5 BLK also known as Fatty B.C Rich Assassin ASM-BK Bronze Series Kustom Dart 10-FX "The Waker of Neighbours" Zoom G2.1u si o pereche de casti full-ear pentru cantatul de prea tarziu in noapte dupa ce bat in teava vecinii scuzati de praf, da eu prefer sa le cant decat sa le sterg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cyclops Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Hop si eu cu unealta mea de facut basici la degete Cred ca e destul de buna pt un incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 revin cu un mic update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 revin cu un mic update Frumos update... felicitari!! Care este NO. 1 ? Ce doze are domnisoara Cynthia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 toate sunt premiante. cynthia are un single coil dimarzio brian may sig, si, de unde si numele, o doza midi gk-2a, wolfgangul are dozele originale, ca si lp-ul, iar strat-ul are combinatia PG-texas special. update-ul era mai mult pt maxon...si marshall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts