Bughy Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 uite-o si pe a mea Squier Stratocaster (numa buna pentru un incepator ca mine)
Guest eXtr3m3 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 uite-o si pe a meaSquier Stratocaster (numa buna pentru un incepator ca mine) Imi place cum ai personalizat-o math sux!!
bach Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 The boyz are back in town... Nu vreți sã ºtiți cum muºcã din AC30. uaaaaaaaaa cam cat a costat bijuteria??
Razvan S. Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 The boyz are back in town... Nu vreți sã ºtiți cum muºcã din AC30. pff......mersi, now i can`t sleep well tonight
George Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Am mai luat una. Cine stie, poate pe asta reusesc s-o pastrez Ii fac un review la anu Si o poza cu familia de moment:
Demos Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 frumoasa familie . pacat ii dai la adoptie pe unii din ei
mihaitarta Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Am mai luat una. Cine stie, poate pe asta reusesc s-o pastrez Ii fac un review la anu Si o poza cu familia de moment: ce chitara e asta?
guitarhero1957 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Dupa indelungi negocieri cu Mos Craciun ne-am hotarat: Tokai LS250. In curand, un review pentru chitara.
George Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Heritage Exact. Model H150CM. Povestea acestei marci e foarte frumoasa. Parerea mea Chitara mea e cu git foarte apropiat de R0, foarte comod pe toata lungimea. Singura chitara pe care am cintat mai comoda decit asta e Slash signature a lui Rares. Playability: noul meu zeu e Plek Dozele sint Suhr Doug Aldrich, care mi se par exceptionale pentru niste doze hi-output, dar le voi schimba pentru ca eu m-am obisnuit cu paf-uri. Cred ca in sfirsit am gasit candidatul perfect pentru Voodoo 59. Iar ca greutate e perfecta, o greutate medie spre mica pentru un LP, dar nu prea mica. Si nici nu are nici un fel de weight-relief. Acustic suna foarte echilibrat si puternic, m-a prins cam tot atit de tare ca R9 Cine stie, poate dupa atitea Gibson ramin cu fratele vitreg Dupa indelungi negocieri cu Mos Craciun ne-am hotarat: Tokai LS250. In curand, un review pentru chitara. Foarte faina, sa-ti traiasca. Si bravo tie ca ai puterea sa treci peste timpenii fabricate de prea mult timp pierdut pe forumuri. Eu de exemplu n-as mai putea cumpara niciodata o chitara care nu e made in usa, si stiu ca e o prostie, dar nu pot trece peste pragul psihologic. Probabil ca o sa am de pierdut de-a lungul timpului
Guest IGI Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Chitara mea cea noua de incepator. Harley Benton. Multi zic ca nu-s bune,cu toate astea eu nu ma plang. Nu e marca de marca dar suna frumos. Singura problema e ca are corzile foarte tari....deja am scapat de un strat de piele de pe degete , dar e a mea si o indragesc. Acum invat sa cant si in fiecare zi abia astept sa o iau in mana. Multumesc lui Cosu, lui Killahead si celorlalti pentru ajutorul acordat, suntetzi cei mai tari.
guitarhero1957 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Foarte faina, sa-ti traiasca. Si bravo tie ca ai puterea sa treci peste timpenii fabricate de prea mult timp pierdut pe forumuri. Eu de exemplu n-as mai putea cumpara niciodata o chitara care nu e made in usa, si stiu ca e o prostie, dar nu pot trece peste pragul psihologic. Probabil ca o sa am de pierdut de-a lungul timpului Multumesc pentru aprecieri! Urmeaza o poza de grup cu Stratocaster, Tokai si Hoyer cu Gibson P-94. Daca ceea ce cumperi te multumeste, sigur nu ai de pierdut. Cand o sa ajunga chitara, chiar as vrea sa o probez face to face cu un R8, sa vad ce diferente exista intre ele. Offtopic: Pana la urma cutia de chitara pe care mi-ai dat-o acum vreo 2 luni a fost roasa de un hamster ))) Datorita faptului ca potentialii cumparatori ai Hoyerului au fost foarte suciti, am preferat sa pastrez chitara (i-am vandut dozele si inca niste componente).
Blackthorn Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Dupa indelungi negocieri cu Mos Craciun ne-am hotarat: Tokai LS250. In curand, un review pentru chitara. Ce Mos de treaba ai gasit!!! Vreau si eu unul, poate la anul sa vina la mine.
guitarhero1957 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 (edited) Ce Mos de treaba ai gasit!!! Vreau si eu unul, poate la anul sa vina la mine. Ar veni, dar trebuie sa-i spui o poezie. Sau sa-i arati colectia de chitari. In mod normal va fi impresionat de Blade si de Baja Telecaster. Tot mosul asta a adus Stratocasterul anul trecut. La anu' se aud zvonuri despre un SG... Edited December 18, 2008 by malaianu mihai
Guest guitar4ever Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 (edited) Am o chitara Hora Reghin(prima mea chitara-pe ea am inceput sa cant ), iar acum 1 luna mi-am luat de la MCmusic Bacau un Ibanez GRG170DX si un amp TBX30 de care sunt foarte multumit . ROCK ON!!! Edited December 19, 2008 by guitar4ever
NimVind Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 (edited) Ibanez RG270 din vremurile în care se fãceau în Koreea (momentan stã agãțatã în cui pânã strâng bani de amp) ºi chitara mea de suflet Fender CD-60 cu doza soundhole Seymour Duncan ataºatã. Edited December 24, 2008 by NimVind
Guest Baumwolle Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Acela e un DG5, aceeasi Marie, cu alta palarie, o chitara foarte buna de altfel.
Guest KingAndrulici Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Chitarile mele:-o clasica: Delson(nu stiu exact ce model) -o electrica:Gibson SG Robot > Green(verde )
Guest Baumwolle Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Sa inteleg ca esti unul dintre cei 1000 de posesori SG Robot la nivel mondial? De ce apare poza aia si pe http://www.fullersguitar.com/?
Guest postalservice101 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Sa inteleg ca esti unul dintre cei 1000 de posesori SG Robot la nivel mondial? De ce apare poza aia si pe http://www.fullersguitar.com/? i highly doubt it, prin alte posturi imi amintesc ca a zis ca are Epiphone SG.
Demos Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Chitarile mele:-o clasica: Delson(nu stiu exact ce model) -o electrica:Gibson SG Robot > Green(verde ) si cand te-ai trezit era dimineata
Guest DoomShadow Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Chitarile mele:-o clasica: Delson(nu stiu exact ce model)-o electrica:Gibson SG Robot > Green (verde rulez.gif ) Sa te cred? sa nu te cred? sa te cred sa nu te cred? sa te cred? sa nu te cred? sa te cred sa nu te cred? sa te cred? sa nu te cred? sa te cred sa nu te cred? sa te cred? sa nu te cred? sa te cred sa nu te cred? sa te cred? sa nu te cred? sa te cred sa nu te cred? sa te cred? sa nu te cred? sa te cred sa nu te cred? sa te cred? sa nu te cred? sa te cred sa nu te cred? sa te cred? sa nu te cred? sa te cred sa nu te cred? sa te cred? sa nu te cred? sa te cred sa nu te cred? Sa te cred? sa nu te cred? sa te cred sa nu te cred? Neeee ... nu te cred visele is pe gratis ... dar daca vrei sa ne dai tapa la toti dute la un magazin unde au Gibson robot si fa o poza cu el
GrP Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Chitarile mele:-o clasica: Delson(nu stiu exact ce model) -o electrica:Gibson SG Robot > Green(verde ) Uite o poza si cu mine si cu chitarele mele... Scuze pentru calitate, a fost facuta poza cu un telefon mobil...
Guest DoomShadow Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Uite o poza si cu mine si cu chitarele mele... Scuze pentru calitate, a fost facuta poza cu un telefon mobil... :) Nu esti normal ...
korko Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Uite o poza si cu mine si cu chitarele mele... Scuze pentru calitate, a fost facuta poza cu un telefon mobil... te-am recunoscut in poza nu-s rele.....
Guest postalservice101 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Uite o poza si cu mine si cu chitarele mele... Scuze pentru calitate, a fost facuta poza cu un telefon mobil... si aurolacu ala care seamana cu slash ieste ingrijitorul , nu ?
Guest DoomShadow Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 si aurolacu ala care seamana cu slash ieste ingrijitorul , nu ? :) nu, ala e GrP
Recommended Posts