Guest Adriani Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Tu chiar nu intelegi? Lasa sensibilitatile si sintagmele de genul "lumea rock-ului din Romania". Foarte bine ca ai pus poze cu chitarele tale, dar chiar era necesar sa precizezi la Despre chitarã > Poze cu chitarele noastre ca ele sunt de vanzare? Nu-ti ajungea Mica Publicitate? Despre asta este vorba aici! PS: beneficiul ambelor parti? Nu cred ca inteleg. pai sterge topicu' daca nu'ntelegi. Lumea rock-ului e departe de voi. Nu intelegi pentru ca probabil nu faci parte din ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest guitar4ever Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Chitara mea . Hora Reghin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Reghin Stevie Ray Vaughan signature . Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Si noua venita un Martin HD-28 din 1988 care arata excelent si suna ca un pian Cea mai buna acustica pe care am cintat vreodata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Ei, George, acum am primit raspunsul la intrebarea de acum cateva pagini si pe care n-ai inteles-o: 28. Sa-l canti sanatos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zzz Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Si noua venita un Martin HD-28 din 1988 care arata excelent si suna ca un pian Cea mai buna acustica pe care am cintat vreodata M-ai lasat fara cuvinte...chitara asta cred ca nu mai are nevoie de nici o prezentare :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Pai nu prea, o gasesti cam prin toate studiourile, deja a impus un standard in materie de sunet ( de fapt varianta originala D28, dar nici asta nu prea e departe). Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Pai nu prea, o gasesti cam prin toate studiourile, deja a impus un standard in materie de sunet ( de fapt varianta originala D28, dar nici asta nu prea e departe). Diferentele sint f mici fata de D-28, cosmetice. E considerata un D-28 care arata mai bine. Mie nu mi se pare ca ar fi vreo diferenta clara, dar imi place cum suna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zzz Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Diferentele sint f mici fata de D-28, cosmetice. E considerata un D-28 care arata mai bine. Mie nu mi se pare ca ar fi vreo diferenta clara, dar imi place cum suna Este sa stii o diferenta mare intre ele...D-28 are Standard X Bracing, iar HD-28 are Standard X Bracing Scalloped...adica barele de rigidizare sunt "scalopate" pentru a permite o miscare mai ampla de vibratie pentru fata chitarii...de aici proiectia exdraordinara a modelului HD-28 si raspunsul PLIN de frecvente joase ...HD-28 e un TUN nu o chitara Relicvele de D-28 suna atat de bine pentru ca erau construite din materiale dinainte de anii 50 (Adirondack Spruce top, Brazilian Rosewood back and Sides si Honduras Mahogany neck si Brazilian rosewood sau Ebony fingerboard)...pe atunci majoritatea lemnelor folosite erau Master Grade pentru ca, productia de chitari fiind relativ mica, se gaseau lemne de foarte buna calitate pe "toate gardurile"...astazi lemnele amintite mai sus se gasesc in cantitati FOARTE mici si la o calitate mult inferioara...Dupa parerea mea HD-28 suna mult mai plin si mai puternic decat D-28...dar chestia asta e subiectiva Eu sunt tipul care prefera forta si profunzimea unui Les Paul decat chitzcaitul si definitia notelor unui Strat...Cam asta e diferenta si intre un HD-28 si un D-28 actual...oricum e o chitara exceptionala la care SIGUR o sa ii creasca valoarea in urmatorii ani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Este sa stii o diferenta mare intre ele...D-28 are Standard X Bracing, iar HD-28 are Standard X Bracing Scalloped...adica barele de rigidizare sunt "scalopate" pentru a permite o miscare mai ampla de vibratie pentru fata chitarii...de aici proiectia exdraordinara a modelului HD-28 si raspunsul PLIN de frecvente joase ...HD-28 e un TUN nu o chitara Relicvele de D-28 suna atat de bine pentru ca erau construite din materiale dinainte de anii 50 (Adirondack Spruce top, Brazilian Rosewood back and Sides si Honduras Mahogany neck si Brazilian rosewood sau Ebony fingerboard)...pe atunci majoritatea lemnelor folosite erau Master Grade pentru ca, productia de chitari fiind relativ mica, se gaseau lemne de foarte buna calitate pe "toate gardurile"...astazi lemnele amintite mai sus se gasesc in cantitati FOARTE mici si la o calitate mult inferioara...Dupa parerea mea HD-28 suna mult mai plin si mai puternic decat D-28...dar chestia asta e subiectiva Eu sunt tipul care prefera forta si profunzimea unui Les Paul decat chitzcaitul si definitia notelor unui Strat...Cam asta e diferenta si intre un HD-28 si un D-28 actual...oricum e o chitara exceptionala la care SIGUR o sa ii creasca valoarea in urmatorii ani... Bai, merci frumos de informatii, chiar nu stiam. Am luat-o pentru ca am prins un deal bun. Inaintea ei am ratat un D-28 din 1970 la mustata. Cind am hotarit ca vreau acustica am ascultat samples pe net si prima data m-am indragostit de Gibson Hummingbird, si Gibson e marca mea preferata. Dar pe nesimtite balanta s-a inclinat spre D-28, nu stiu de ce. Iar pe asta am luat-o pe nevazute. Ca sa intru in paralela ta cu chitarile, si eu sint om de Les Paul. Insa chitara asta are claritate pe basi ca un strat, doar ca e echilibrata ca un LP ca nivel basi vs. inalte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 de unde ai luat-o ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Este sa stii o diferenta mare intre ele...D-28 are Standard X Bracing, iar HD-28 are Standard X Bracing Scalloped...adica barele de rigidizare sunt "scalopate" pentru a permite o miscare mai ampla de vibratie pentru fata chitarii...de aici proiectia exdraordinara a modelului HD-28 si raspunsul PLIN de frecvente joase ...HD-28 e un TUN nu o chitara Relicvele de D-28 suna atat de bine pentru ca erau construite din materiale dinainte de anii 50 (Adirondack Spruce top, Brazilian Rosewood back and Sides si Honduras Mahogany neck si Brazilian rosewood sau Ebony fingerboard)...pe atunci majoritatea lemnelor folosite erau Master Grade pentru ca, productia de chitari fiind relativ mica, se gaseau lemne de foarte buna calitate pe "toate gardurile"...astazi lemnele amintite mai sus se gasesc in cantitati FOARTE mici si la o calitate mult inferioara...Dupa parerea mea HD-28 suna mult mai plin si mai puternic decat D-28...dar chestia asta e subiectiva Eu sunt tipul care prefera forta si profunzimea unui Les Paul decat chitzcaitul si definitia notelor unui Strat...Cam asta e diferenta si intre un HD-28 si un D-28 actual...oricum e o chitara exceptionala la care SIGUR o sa ii creasca valoarea in urmatorii ani... Nu am spus ca D28 suna neaparat mai bine, doar ca D28 este poate cel mai cantat model de Martin din toate timpurile, este definitia chitarii cu corpul Dreadnought. In legatura cu sunetul fiecare alege ce ii place, mie de exemplu D28 mi se pare extrem de echilibrata ca balans intre basi si inalte (am cantat pe una in urma cu ceva timp si mi se pare chitara ideala de studio). Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 de unde ai luat-o ? De pe Craigslist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack Daniel Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Fender Telecaster Richie Kotzen signature. 2 Dimarzios, fat C-shape neck, jumbo frets. One volume pot, one switch for the bridge pick-up: 4 positions instead of 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaitarta Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 (edited) Gibson les paul standard 2001 cu WCR american steele Fender Telecaster crafted in japan(nu stiu din ce an) Ma pteti ajuta caeva cu asta? Pe theguitardaterproject.com ii dau serialul ( p090288) si daca nu bifez "crafted in japan printed on headstock" , ceea ce corespunde realitatii pt ca ii printed la baza gatului, zice asa: Your guitar was made at the Fuji-gen Plant (for Fender Japan), Japan in the Year(s): 1993 - 1994 Ceea ce e greu de crezut pt ca primul proprietar, de la care am cumparat-o, a cumparat-o de noua in 2007 daca bifez optiunea (ceea ce n-ar fi tocmai adevarat), zice asa: Your guitar was made at the Fuji-gen Plant (for Fender Japan), Japan in the Year(s): 1999 - 2002 si chiar si asa rezulta ca a stat destul prin magazine Edited October 15, 2008 by mihaitarta Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 (edited) Fender Telecaster Richie Kotzen signature.2 Dimarzios, fat C-shape neck, jumbo frets. One volume pot, one switch for the bridge pick-up: 4 positions instead of 3. chitara de tot -ul! este satin finish? Edited October 15, 2008 by StratMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaitarta Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Paisley-ul este absolut demential! E '68 sau '69 reissue? Elliot Easton de la The Cars a cantat pe asa ceva. Genial! Sincer sa fiu, habar n-am da poate ne lamureste Stratman, care, din cate am vazut, e o adevarata enciclopedie de Fendere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack Daniel Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Stratman, gatul da. Corpul e mai lucios ca manerul usii de la Gara de nord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aegis Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Salutare Pun si eu cateva poze cu "jucariile mele": Reghin, Epiphone, Ovation, Sguier Fender Strat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Aegis, ce Squier este ala, chiar arata binisor lucrat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Pare a fi Classic Vibe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Asa mi s-a parut si mie, inca nu am incercat una si sunt teribil de curios cum suna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Asa mi s-a parut si mie, inca nu am incercat una si sunt teribil de curios cum suna. si io si io tele classic vibe are careva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aegis Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Aegis, ce Squier este ala, chiar arata binisor lucrat? Squier Classic Vibe Stratocaster '50s cumparat de la Proguitar. (Sunt foarte multumit de chitara asta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 sunt micuța japonezã, îmi place sã stau în C ºi nu am învãțat decât arch enemy... pt cã am floyd, stãpânul nu îmi schimbã corzile decât din an în paºti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seru Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 (edited) sunt micuța japonezã, îmi place sã stau în C ºi nu am învãțat decât arch enemy... pt cã am floyd, stãpânul nu îmi schimbã corzile decât din an în paºti. The doomsday machine Created by man, Like a black dawn rising, To conquer - conquer and destroy. Mechanic god creation, Enter annihilation. Edited October 27, 2008 by Seru Link to comment Share on other sites More sharing options...
black2oo5 Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 pun si eu cele 2 chitare ale mele cu acustica am decat una...si acum nu o am acasa ca sa-i fac poze...imprumutata unui verisor pentru ca s-a decis ca vrea sa invete si el sa cante la ea si electrica este Cort Z42 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Iata-le si pe surorile Sisters si verisoara lor acustica: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Iata-le si pe surorile Sisters si verisoara lor acustica: '68-ul ãla e pur ºi simplu delicios. vã invidiez pentru el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts