Guest sebytza Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 (edited) ce chitara acustica imi recomandati pt un incepator = pana in 200euro?ms anticipat Edited October 28, 2010 by sebytza
Bleeding Riff Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 ce chitara acustica imi recomandati pt un incepator = pana in 200euro?ms anticipat http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=2579
Viking Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Sunt fericitul posesor al unui Epi LP Standard Plus Trans Amber. Am avut emotii cu cheita de la sol ca se slabea, dar acum dupa schimbul de corzi pare ok. Multumesc tuturor pentru sugestii, in special colegului de forum cu care m-am intalnit azi si caruia i-am uitat id-ul
Guest M. Georgian Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Salutare tuturor! Vreau sa invat sa cant la chitara si m-am gandit sa imi iau asa ceva pentru inceput. Este o chitara buna sau imi recomandati altceva?
Guest M. Georgian Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Intr-adevar, e putin cam scumpa, dar vreau ceva mai de calitate, deoarece nu cred ca imi voi putea lua o a doua chitara prea curand. Oricum, in zona 500-600RON acest Fender CD-60 ar fi cea mai buna alegere? Si inca ceva: este in regula sa cumpar de la un magazin on-line? Am observat ca se recomanda sa se examineze bine o chitara inainte de a se cumpara. Exista sanse sa primesc o chitara care nu este bine construita in cazul achizitiei on-line?
Guest Baumwolle Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Fender CD-60 și Takamine G320 sunt cele mai bune alegeri, le gãsești la Guitar Shop și, respectiv, M&C Music.
Guest dachsund Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Va rog nu va mai luati Harley Benton, Behringer sau Squier Bullet ca e saturata piata SH cu marcile astea.
Guest malakian Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Va rog nu va mai luati Harley Benton, Behringer sau Squier Bullet ca e saturata piata SH cu marcile astea. omule, fiecare isi ia ce isi permite...si in legatura cu bullet, se poate sa gasesti unul bunicel, cum a fost in cazul meu...
Guest dachsund Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 omule, fiecare isi ia ce isi permite...si in legatura cu bullet, se poate sa gasesti unul bunicel, cum a fost in cazul meu... De acord, dar threadul asta e plin de sugestii f bune pentru toate bugetele.
Alex967 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Spuneti-mi si mie care chitara e mai buna ( doar care chitara e mai buna , ci nu care set e mai bun ca schimb amplificatorul dupa ) . va rog mult . dintre astea doua : http://www.thomann.de/gb/ibanez_grgm21gb_b...ikro_bundle.htm si asta http://www.thomann.de/gb/ibanez_grx70dxjubkn.htm Astept raspuns . Multumesc !
boby44c Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Spuneti-mi si mie care chitara e mai buna ( doar care chitara e mai buna , ci nu care set e mai bun ca schimb amplificatorul dupa ) . va rog mult . dintre astea doua : http://www.thomann.de/gb/ibanez_grgm21gb_b...ikro_bundle.htm si asta http://www.thomann.de/gb/ibanez_grx70dxjubkn.htm Astept raspuns . Multumesc ! Salut. In primul rand chitara grgm121 e Ibanez miKro adica e mai mica decat o chitara normala( gen 3/4) si nu iti recomand de loc pachetele astea pentru ca am cantat pe un amp dintr-un pachet si suna tare grohait, urat . Mai bine ia-ti o chitara sh si cumpara-ti un roland microcube sau un VOX pathfinder 15r ca amplificator. Si da am testa amplificatoparele si suna briliant:D.
Alex967 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Mersi mult ca mi-ai zis ca e mai mica decat una normala . As lua-o pe a 2-a . Apoi totul depinde de amplificator . Stii / Stiti cumva ce amplificator este cel mai bun pentru a canta ceva gen : Iron Maiden , Avantasia , Guns N' Roses , etc ??? astept raspuns multumesc
Guest AndreiN Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 (edited) Squier Standard Fat Strat sau Squier Standard strat? Edited November 7, 2010 by AndreiN
Guest malakian Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Squier Standard Fat Strat sau Squier Standard strat? depinde de genul pe care il abordezi... fat strat are humbucker in bridge => sunet mai plin
eduard.alexandru Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Squier Standard Fat Strat sau Squier Standard strat? Diferenta e doza bridge. Eu as opta pentru fat strat, din cauza humbukerului. Mergi intr-un magazin si probeaza-le. Sper ca vorbesti de seria Affinity, nu Bullet.
boby44c Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Mersi mult ca mi-ai zis ca e mai mica decat una normala . As lua-o pe a 2-a . Apoi totul depinde de amplificator . Stii / Stiti cumva ce amplificator este cel mai bun pentru a canta ceva gen : Iron Maiden , Avantasia , Guns N' Roses , etc ??? astept raspuns multumesc Pai ia-ti un roland micro cube:D are 2W ce-i drept da te doare capu daca il dai la maxim...are multe efecte de calitate( cum ar veni are efecte Boss pe el, fiindca Rolandu face Boss) si are un efect R-fier care suna demonic pe metale, da l-am testat:D. Succes si mai bine ia-ti un Ibanez RG170DX e f buna:D. Ia-o cat e reducere! http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1019 . Succes! Squier Standard Fat Strat sau Squier Standard strat? Eu daca mi-a lua strat mi-as lu cu single coiluri, fiindca asa ar trebui un strat sa fie. Depinde acum, daca tu vrei sa canti si Metal ia-ti fat strat, am cantat pe unu si suna bine:D
Guest Gady_paul Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Bun...am mai plans eu prin unele locuri pe forumul asta...mai spun odata. E cam cazul unei chitare electrice. Buget 1200 lei...cu extindere pana la 1500. Cerinte: floyd rose...HSH (HH ca solutie de rezerva)...corp de preferat din mahon. Genuri: metallica...santana...europa...etc...cu extindere in jazz si blues. Ca sound sa fie kind of: . Si mi-ar place ca dupa 3-4 luni sa nu ma trezesc ca trebuie schimbat floydul ca e uzat sau alte probleme. Recomandari?
srbnmircea Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 (edited) Salut, am si eu o intrebare. Stiti cumva o chitara destul de versatila ca sa pot canta atat heavy metal (ceva in sunetul lui Metallica) dar si classic rock ca Deep Purple? Suma maxima ar fi de 4000 de ron. De preferat sa fie Fender, Jackson sau Gibson Edited November 9, 2010 by srbnmircea
Guest sebytza Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 care stiti vreun magazin de muzica din orasul suceava(nu din judet)..ms
Guest junkie Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 In Suceava este magazin de muzica la Discosystem pe strada Marasesti, langa generala 3 si la Bucovina, in centru dar acolo nu se gaseste cine stie ce.
Guest Gady_paul Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Dupa ce am mai citit cateva reviwuri m-am hotarat la alege intre un ibanez RG350dx (care are ca avantaje dozele HSH si care mi se pare ca are un sound destul de bun), un S320 care are floydul bun si un RG370DX (toate sunt ibanez). Repet....ca stil as vrea ceva intre classic rock (ac/dc, deep purple, led zeppelin, metallica, iron maiden, europe, &co)...blues...jazz...chestii precum steve vai, santana...etc. Nu o sa omor floydul dar nici nu vreau sa ma lase in cateva luni...sau sa se dezacordeze daca trag putin de el. Ce ma sfatuiti sa aleg?
Guest Scavenger Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Salutare, Exista vreo alternativa la Schecter C-1 Classic? (din pacate, nu se mai produc ) Sa fie fixed bridge, pickupuri pasive, bune de hard rock dar si jazz (a se vedea SH-4 si SH-2), sa fie destul de reliable (5+ ani). Buget 2500-3600 RON. PS: daca se mai gaseste vreun C1 Classic ratacit pe undeva (nou), nu ezitati sa-mi spuneti. Salutari si multumiri.
Guest Baumwolle Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Salutare, Exista vreo alternativa la Schecter C-1 Classic? (din pacate, nu se mai produc ) Sa fie fixed bridge, pickupuri pasive, bune de hard rock dar si jazz (a se vedea SH-4 si SH-2), sa fie destul de reliable (5+ ani). Buget 2500-3600 RON. PS: daca se mai gaseste vreun C1 Classic ratacit pe undeva (nou), nu ezitati sa-mi spuneti. Salutari si multumiri. Eu aș zice cã asta e o alternativã mai mult decât interesantã.
Guest Scavenger Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 (edited) Multumesc de sugestie. Corpul unui LP imi pare destul de mare, asa ca nu stiu ce sa spun. Mai degraba mi s-ar potrivi un Dinky, ceva. Tocmai am observat ca Jackson DK2T are cam aceeasi configuratie de pickups ca pe C1 Classic. Desi nu stiu cat de bine e construita chitara. Edited November 10, 2010 by Scavenger
Guest Gady_paul Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 (edited) Vintage V100. Era o gluma? ). Nu prea as vrea vintage Edited November 10, 2010 by Gady_paul
Guest AndreiN Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 (edited) As dori niste pareri pentru Squier Affinity Fat Stratocaster si Squier Standard Fat Stratocaster.Se merita diferenta aceea de pret?Vreo diferenta inafara de lemn? Edited November 10, 2010 by AndreiN
lefmir Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 (edited) As dori niste pareri pentru Squier Affinity Fat Stratocaster si Squier Standard Fat Stratocaster.Se merita diferenta aceea de pret?Vreo diferenta inafara de lemn? pai tocmai ca lemnu' e acelasi ...restul e altul. Alte cheite, alte doze..etc. Si pare-se ca Standardul are 22 freturi...cel putin ala din link-ul pus de tine. Edited November 10, 2010 by lefmir
drblues Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 (edited) Salut, am si eu o intrebare. Stiti cumva o chitara destul de versatila ca sa pot canta atat heavy metal (ceva in sunetul lui Metallica) dar si classic rock ca Deep Purple? Suma maxima ar fi de 4000 de ron. De preferat sa fie Fender, Jackson sau Gibson Gibson Les paul BFG Gary Moore edition . Este exact ce-ti trebe, suna criminal, are un humbucker si un soapbar deci e foarte versatila si se invarte pe la 1200-1300 de euro noua, ar trebui s-o gasesti pe la 1000 pe e-bay Edited November 10, 2010 by drblues
Recommended Posts