Guest Superman Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 salut am o problema mica mare cum se poate spune... nu prea imi tund varfurile defapt deloc nu fac asta frica de frizer ca am patit-o sa ma tunda total cand i-am spus sa imi tunda DOAR varfurile ... si am varfurile ca d**q ma intelegeti cei care sunt la fel ultima oara m-a chelit unu in septembrie anu trecut acum ma/m-am mutat in bucuresti (paote peste cateva zile gasesc cazare si..) si vreau sa imi recomandati si mie un frizer bun. locatie si alte chestii multumesc sper sa primesc un raspuns cool sau mai multe p.s. caut cazare bucuresti Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 STILIST BAH ! Ca daca ii zici frizer in fatza, te tunde "emo" [adica iti vine sa plangi cand te vezi in oglinda]. Bucurestenii "ie" fitzoshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 huh )) ce sa fac cu freza emo? =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Incearca la salonul "Why Not" de pe calea Dorobanti. I-a taiat urechea la o frizerie de fitze. Acum trei saptamani, Constantin Moldovan, s-a tuns in salonul "Why Not" de pe Calea Dorobanti din Capitala. "Am ales un salon de fite tocmai ca sa fie curat si sa nu fiu ciuntit", a declarat pentru CANCAN antrenorul, acum pensionar. Numai ca, sustine barbatul, frizerul l-a crestat cu briciul, taindu-i practic o portiune din pavilionul urechii drepte, scrie Cancan. http://www.cancan.ro/2008-07-12/I-a-taiat-...a-frizerie.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 nu vreau un maniac )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Distorsed Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 imi aduce aminte de un anume Ciomu...adica seamana situatia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 aha aha deci nu se tunde nimeni pe aici ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 (edited) Varfurile poate sa ti le taie oricine ca nu e mare lucru. Roaga un prieten. De preferat o prietena. Edited October 2, 2008 by Adi Link to comment Share on other sites More sharing options...
uneven.pieces Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 depinde cum ti le taie ... nu e chiar asa simplu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Am patit-o si eu. Daca ai parul lung poti ruga pe cineva sa-ti taie varfurile sau sa o faci singur. Daca il ai relativ scurt si ai ambitie sa fie lung mai bine stai cu firele despicate pana creste destul cat sa fii sigur ca daca iti tai varfurile nu vei face o prostie sa te chelesti, sau sa arate mai rau ca inainte. Acum depinde si de par: drept, ondulat, cret, sarmos, moale. In frizerii din "chioscuri" sa n-ai incredere...dai un ban te duci la un stilist profesionist or something macar sa stii o treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 drept putin ondulat asa incat sa nu arate emo ) moale matasos destul de frumos parerea mea si chiar are nevoie de o tunsoare ... nu i-am tuns varfurile de 1 an...si e foarte naspha foarte multe persoane mi-au spus asta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 roaga bre o prietena de la facultate... cand incepi... it's better than a pick-up line Link to comment Share on other sites More sharing options...
iledan Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 exact ceea ce cautam si eu, daca tot exista topicul asta(destul de vechi)....stiti o frizerie buna in bucuresti,de unde sa nu ies cu o tunsoare a la cocalar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 prietene in paru meu nu o bagat nimeni o foarfeca de vreo 2 ani jumate prima si ultima data cand mi-am tuns varfurile o fost vara asta ia foarfeca si da-i bice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 in Banat, frizer se spune la fraier. Ce scop mai exact ai cautand un asemenea "frizer"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iledan Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 in Banat, frizer se spune la fraier. Ce scop mai exact ai cautand un asemenea "frizer"? sa ma tund , ce altceva sa fac...nu imi place cum imi sta cu parul "lung" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 prietene in paru meu nu o bagat nimeni o foarfeca de vreo 2 ani jumate prima si ultima data cand mi-am tuns varfurile o fost vara asta ia foarfeca si da-i bice Moama, eu d 4 ani si , exceptand varfurile, dar ma refer asa calumea roaga bre o prietena de la facultate... cand incepi... it's better than a pick-up line asta a fost geniala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sto Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Io mi le tai singur, in principiu. Ajuta sa ai langa tine si prietena de rigoare. Iei un elastic, prinzi pletele in coada. Rogi prietena sa traga elasticul in jos pana la lungimea dorita. Taie cu grija de sub elastic. Voila! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 In locul tau as infige farfeca in ochiul frizerului, nu il las sa se atinga de padurea mea de stejari sa ma tund , ce altceva sa fac...nu imi place cum imi sta cu parul "lung" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rock&Ride Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 cel mai bine te tunzi singur. sau rogi un/o prieten/a sa te ajute Ba ce noroc aveti astia cu paru' moale/dreptish eu am parul foarte cret si gros/sarmos, l-am avut lung pana sub omoplati si dupa 3 ani jumate l-am tuns desi imi place parul lung...de ce? pai, nu mai suportam sa descurc mereu la el, mi se rupea in draci, ma agatam mereu in geaca/casca si daca-l lasam desfacut mai mult de 4-5 ore deveneam Slash 2.0. daca nu-l pieptanam la 2 saptamani deveam Bob Marley 2.0 (si e greu sa piepteni par lung si cret, trust me) aici era dupa 2 ore de stat in casca si prins in coada http://lh3.ggpht.com/_YDQB7CdzdR0/SKlEIVi8...12/IMG_6148.jpg Sa nu mai zic de caldura... nah, mi-e mult mai comod cu parul oarecum scurt (are cam 12 cm acum) dar cand vad poze de cand il aveam lung ma cam zgarii pe ochi ) Mi-aduc aminte cand m-am tuns ce mi-a zis frizerul: "Sigur o sa-ti para rau, am mai tuns roacheri, sa nu ma blestemi pe mine ca l-am taiat" Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 am langa mine unu care tunde cu sabia varfurile de pui la la mormanu de saorma )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Eu m-am tuns anul trecut la o frizeroiaca in Constanta (am parul destul de lung), si m-a tuns de aratam exact ca o gagica de m-am si certat cu ai mei. Eu i-am zis sa-mi lase un pic de breton sa arate mai 80's style, dar mi-a lasat un breton din-asta drept naspa, si l-a mai si indreptat. A durat vreo 2 saptamani sa se mai randomizeze bretonul pana arata ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzalcoatl Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Nu exista asa ceva aici. E ori tunsoare de femeie ori cum te iau 0,1,2 sau pierdut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 cum vrei sa te iau? (intreaba frizerul omul) si el raspunde: cocalar pierdut Nu exista asa ceva aici. E ori tunsoare de femeie ori cum te iau 0,1,2 sau pierdut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tase Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 M-am tuns si eu acum 1 an intr-o bomba d-asta de frizerie. "Norocul" meu ca am nimerit la o tiganca de vreo 25 de ani cu niste cercei de haur de 10 tzoli in urechi. Ii spun sa imi ia doar putin din varfuri ca vreau sa imi las parul lung. Dupa lucrare aratam gen David Beckham cu chica la spate si tuns scurt in parti . De atunci apelez doar la matusimea care e coafeza si face exact ce ii spun eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metallicdude Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Si eo m-am tuns saptamana asta (nu m-am mai tuns de 1 an jumatate..dar aveam paru destul de lung si ondulat) la o "frizerie" sau ceva de genu ...si chiar mi-a placut..(dar i-am zis la tipa ca ne vedem peste vreo 2 ani..)... M-am dus acolo la recomandarea unui prieten.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Eu nu cred ca ma mai tund cativa ani, vreau sa arat ca un om al pesterii, uber metal, cu barba de 2 metrii. Be a man! Get medieval! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EvilCat Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Adica like this man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tase Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Precum cei de la Amon Amarth, aia da barbati adevarati :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 "Partidul te vrea tuns !" http://www.youtube.com/watch?v=XkOd39vnIQA&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts