www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Metallicdude

Active Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    No band at the moment
  • Gear
    Fender American Ultra Stratocaster, Reverend Kyle Shutt Signature, Fender CD-140 electro-acustic , PRS Custom SE 22, Hughes & Kettner Tubemeister Deluxe 40, Fender Mustang III, Boss loop RC2, compressor, superdrive, Fender Pugilist Distortion, Hendrix Wah Wah, Valeton Coral Verb, and others.

Recent Profile Visitors

4642 profile views

Metallicdude's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Salut, Vând head amp Hughes & Kettner Tubemeister Deluxe 40, un model puternic și versatil potrivit pentru orice gen de muzică. Cu o putere de 40 de wați si DI incorporat, acest amplificator oferă un sunet bogat și clar, perfect pentru înregistrări sau pentru concerte live. Amplificatorul se află în stare excelentă, fără urme de uzură sau deteriorare și a fost întotdeauna întreținut corespunzător. Suna excelent pentru blues, rock si metal, mi se pare ca e la limita dintre vintage si modern sounding. Tehnologia tubulară a amplificatorului Tubemeister Deluxe 40 oferă un ton cald și autentic L-am achizitionat nou de la MusiX AG in 2021 si a fost tinut doar in casa. Il vand deoarece vreau sa fac o alta investitie. Amplificatorul vine la pachet cu footswitch-ul FSM 432 MK III la pretul de 3900 RON putin negociabil. Livrez oriunde in tara sau personal in Brasov / Bucuresti sau in apropiere. Acesta poate fi testat in Bucuresti sau Brasov, in functie de cerere. Optional, pot vinde si cabinetul Harley Benton 2x 12" Celestion Vintage 30 speakers la pretul de 900 RON Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta telefonic pe nr: 0721 929 951 Rock on! O zi cu multa muzica buna va doresc!
  2. Salutare, Vand un Vox Bad Wah Satriani la un pret modic, putin negociabil : 450 de lei + alimentator. A fost folosit de 3 ori in total, este in stare foarte buna. Din pacate vand aceasta pedala din cauza faptului ca nu am avut ocazia sa o folosesc foarte des (detin aceasta pedala de anul trecut din Mai), iar in momentul de fata trebuie sa ma ocup de alte prioritati. Nu am apucat sa fac poze reale pt. ca nu sunt acasa in momentul de fata, dar nu este problema, in caz de cerere pot face poze. Rock on and happy holidays !
  3. Cautam bassist in Brasov pentru un proiect de progressive (chiar spre ceva mai diferit), avem sala de repetitie disponibila doar pentru noi. Cautam un bassist care sa aibe timp de studiu si timp de repetitii ( 2 repetitii pe saptamana ). Nr. de telefon 0742.131.291 sau 0721.929.951 pentru mai multe detalii.
  4. Mai e valabil? Daca da..nr.meu este 0721.929.951..avem compozitii proprii si oferte bune de cantat
  5. Trupa Dreaming Shore cauta clapar, violonist/a, solist/a ...Stilul nostru e un fusion intre muzica clasica, celtica cu influente de flamenco ( compozitii proprii ) Avem piese facute si destul material pentru album. Vor fi concerte si festivaluri de participat deci cu cat mai repede cu atat mai bine.. Am luat premiul 2 si 3 pentru compozitie la festivaluri nationale dar am facut o pauza de 2 ani de zile si ne-am reunit acum. Puteti asculta piesele noastre aici: https://www.facebook.com/dreamingshoreofficial?ref=ts&fref=ts sau direct de pe Souncloud: https://soundcloud.com/dreaming-shore Asteptam pareri si sper sa va placa ( e un stil destul de unic in Romania si nu numai dar s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea multor oameni )
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.