www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Metallicdude

Active Members
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

1 Neutral

About Metallicdude

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  No band at the moment
 • Gear
  Fender American Ultra Stratocaster, Reverend Kyle Shutt Signature, Fender CD-140 electro-acustic , PRS Custom SE 22, Hughes & Kettner Tubemeister Deluxe 40, Fender Mustang III, Boss loop RC2, compressor, superdrive, Fender Pugilist Distortion, Hendrix Wah Wah, Valeton Coral Verb, and others.

Recent Profile Visitors

4139 profile views
 1. Am si eu unul si sunt super multumit de el! Spor la vanzare!
 2. Salutare, Vand un Vox Bad Wah Satriani la un pret modic, putin negociabil : 450 de lei + alimentator. A fost folosit de 3 ori in total, este in stare foarte buna. Din pacate vand aceasta pedala din cauza faptului ca nu am avut ocazia sa o folosesc foarte des (detin aceasta pedala de anul trecut din Mai), iar in momentul de fata trebuie sa ma ocup de alte prioritati. Nu am apucat sa fac poze reale pt. ca nu sunt acasa in momentul de fata, dar nu este problema, in caz de cerere pot face poze. Rock on and happy holidays !
 3. Cautam bassist in Brasov pentru un proiect de progressive (chiar spre ceva mai diferit), avem sala de repetitie disponibila doar pentru noi. Cautam un bassist care sa aibe timp de studiu si timp de repetitii ( 2 repetitii pe saptamana ). Nr. de telefon 0742.131.291 sau 0721.929.951 pentru mai multe detalii.
 4. Mai e valabil? Daca da..nr.meu este 0721.929.951..avem compozitii proprii si oferte bune de cantat
 5. Trupa Dreaming Shore cauta clapar, violonist/a, solist/a ...Stilul nostru e un fusion intre muzica clasica, celtica cu influente de flamenco ( compozitii proprii ) Avem piese facute si destul material pentru album. Vor fi concerte si festivaluri de participat deci cu cat mai repede cu atat mai bine.. Am luat premiul 2 si 3 pentru compozitie la festivaluri nationale dar am facut o pauza de 2 ani de zile si ne-am reunit acum. Puteti asculta piesele noastre aici: https://www.facebook.com/dreamingshoreofficial?ref=ts&fref=ts sau direct de pe Souncloud: https://soundcloud.com/dreaming-shore Asteptam pareri si sper sa va placa ( e un stil destul de unic in Romania si nu numai dar s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea multor oameni )
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.