Guest Soundchaser Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 corp mahon grad AAA top maple neck thru body ,mahon cu maple fretboard ebony cu inlayuri custom 24 taste taste Dunlop 6100 super jumbo trusrood dunlop hotrod dual action hardwhare Schaller ,tunomatic cu role + chei cu locking string thru body doze SD straplocking Schaller finisaj oil finis spate si lateral topul (fata ) nirvana black high gloss pe langa dozele SD va fi dotata cu ultima tehnologie in materie de doze si sunet acustic de la Shadow care este folosita in prezent doar de Gibson /Epiphone : http://www.epiphone.com/ultraII/ pentru cine este interesat de acest tip de doze cititi aici : http://www.shadow-electronics.com/web/serv...44aae1358a31337 poze: http://www.radioneptun.ro/GM1_Bogdan.jpg http://www.radioneptun.ro/GM1_Bogdan2.jpg pictures by Kiko
cearny Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 @malex: dracia sau dacia? Mutat in forumulul potrivit. Bogdane, s-o canti sanatos!
teckus Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ce-mi place la chitara asta ii spatele rotunjit, pune niste poze cu chitara din toate unghiurile(poze se gasesc pe forumul producatorului - nu dau link ca sa nu se zica ca fac reclama )
Razvan Alexandru Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 te-ai ingrasat, bai ) sa traiesti, ca nu stiu unde ai disparut
Guest Soundchaser Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 te-ai ingrasat, bai ) sa traiesti, ca nu stiu unde ai disparut Ce sa fac nea Razvane daca mi merge bine ). Pentru pret trebuie sa discutati cu producatorul. Tot de pot sa va spun e ca suna demential. Mai bine decat toate chitarele pe care l-am avut sau le am.. Muult mai curat si mai bogat in armonice...oua cat 3 ibanezuri la un loc...iar piezo-ul e cel mai tare pe care l-am ascultat ever..Ce sa mai spun..nu m-am mai atins de celelalte chitare de cand o am... Va astept la concertele Magica pentru a o auzi, vedea si atinge voi insiva. Sa traim si sa rocaim !!!!
KIKO Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Trebuie sa recunosc ca mi-a placut mult chitara, lemn, finisaje ºi hardware de cea mai buna calitate ºi cu rezerva ca nu am auzit-o înca (decât la rece), sunt 99.99% convins ca face echipa tare de tot cu 6505-ul lui Bogdan ºi se pupã de minune cu ce cântã Magica. Bogdane, când veniți la Bucureºti în concert mã bag ºi eu cu Mayones-ul la un Lordi. ) ªi protagonistul...
Guest Soundchaser Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Trebuie sa recunosc ca mi-a placut mult chitara, lemn, finisaje ºi hardware de cea mai buna calitate ºi cu rezerva ca nu am auzit-o înca (decât la rece), sunt 99.99% convins ca face echipa tare de tot cu 6505-ul lui Bogdan ºi se pupã de minune cu ce cântã Magica. Bogdane, când veniți la Bucureºti în concert mã bag ºi eu cu Mayones-ul la un Lordi. ) ªi protagonistul... Hehe gladly...cu prima ocazie.. Stati pe faza pentru noul album Magica - "Wolves and witches" / release Noiembrie 2008 - AFM Records www.magicaband.com
Dimitriyus Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Arata bine! S-o stapanesti sanatos! Pe voi, Magica, nu v-am mai vazut live de cel putin 6 ani - eram student si v-am vazut in Pheonix... Acum poate veniti in Bucuresti!!!
karpi Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 (edited) Arata foarte bine , elegant dar si provocator . S-a canti cu sanatate . Edited August 27, 2008 by karpi
Guest Superman Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 interesant model nu ma pasioneaza dar e frumos daca ar fi chitara mea un singur lucru m-ar dezamadi culoarea dupa top putin mai accentuata imi place chitara si toti stim unde putem vedea modul de fabricare a chitarei nu??? astept si eu o inregistrare sa vad cum suna ceva imi spune ca o sa schimbe soundul magica.
malex Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 (edited) ad-labam cum s-ar zice misto lucrarea daca omu zice sa si suna, bravo lui Grosmann ... incepe sa-si merite auto-adjudecatul titlu de lutier bravo PS ma bucur ca criticile noastre la adresa chinezismelor si-au facut efectul Edited August 27, 2008 by malex
Guest Superman Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 asta inseamna ca Grosmann si-a capatat respectul in sf? ar fi cool
ilun Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 arata beton scula presupun ca si suna pe masura
Recommended Posts