www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Razvan Alexandru

V.I.P.
 • Content Count

  282
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by Razvan Alexandru

 1. Salut, pot sa-ti ofer 1000, chiar maine
 2. Salut, caut un OD-3 in orice stare pt o filmare de 10 minute. Pot sa vin eu unde esti, cred. Nu il voi alimenta cu curent. Faceti o fapta buna, dau o bere la schimb, merci.
 3. 600 Aproape nefolosit, are inca folia pe el + doze Fender Custom 54 montate, deja
 4. Salut, iti ofer pe ele 14 mil ca atat am. Maine, banii jos si vorbesc serios.
 5. Pret: 400 Localitate: Bucuresti Contact: 0722886642 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi In stare excelenta, suna foarte bine.
 6. Looper BOSS- RC-30 cumparat acum cateva luni, inca in garantie. Tinut degeaba in casa, luat pentru ceva ce nu mai e de actualitate. Stare excelenta, ca nou, folosit extrem de putin, pedalale apasate fara incaltaminte.
 7. Pret: 600 Localitate: Bucuresti Contact: 0722886642 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Squier Bullet Arctic White, configuratie SSS, un an vechime dar tinuta doar in casa, are inca folia pe pickguard. Dozele au fost schimbate cu Fender Custom 54.
 8. Pret: 300 Localitate: Bucuresti Contact: razvan_29m@yahoo.com Stare: Defect Accept schimburi: Accept schimburi (DEFECT) M-Audio Axiom 61. Are un rezistor ars pe placa de baza si nu am timp sa caut scheme si sa il inlocuiesc. In afara de un buton lipsa de la unul dintre slidere, totul functioneaza perfect inclusiv keybed-ul. Faceti-mi o oferta, indiferent ca o vreti sa o reparati sau pt piese. Mersi.
 9. 600 lei, ieftin si bun. cu metal pack. In magazin e 2000 de lei.
 10. hai, fetelor. pornim de la 600 in acest weekend. sau daca aveti la schimb un looper boss rc-30...
 11. POD XT Live cu optiunea Metal Pack. Semne de folosire. Am cantat live cu el, nu l-am tinut in garaj pe covor persan. Este in perfecta stare de functionare. Husa si alimentator incluse. Pret negociabil, faceti-mi o oferta decenta. Poza e cu titlu de prezentare. Nu uitati, este un modeler, nu e doar un procesor.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.