Guest Andrei_GS Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 mick thompson, slash, dick dale, jimmie vaughan, billy gibbons, greg koch @ NAMM 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIC Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 faine poze! off topic boohoo mickt hompson si slash,au tradat B.C.Rich Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 se pare ca cu cat evolueaza civilizatia din ce in ce mai multi parametri vor fi comandati din pedala procesorului. inclusiv cantatul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 faine poze mihai..dar gibson nu e prezent acolo?...si parca l-am vazut pe paul intr-o poza cu un music man...nu??......mai ashteptam poze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CulBoji Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Astia de la Boss nu-s normali, ii anu 2008 si ei se cred tot in `80, cum dracu sa pui in o reclama la produsu tau numai pletosi care poarta cizme cu varfu ascutzit care baga numa shred ?! Plus ca designu floorboardului arata ca o chinazarie de plastic de acu 20 de ani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Astia de la Boss nu-s normali, ii anu 2008 si ei se cred tot in `80, cum dracu sa pui in o reclama la produsu tau numai pletosi care poarta cizme cu varfu ascutzit care baga numa shred ?! Plus ca designu floorboardului arata ca o chinazarie de plastic de acu 20 de ani. nu nu nu:) arata ca si cum boss ar fi angajat toti designerii de la digitech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 nu nu nu:) arata ca si cum boss ar fi angajat toti designerii de la digitech 1. e cu copyright asta mah 2. nu pe toti, ca gnx3000 arata bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 ashteptam 'cu interes' boss gt12... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Johnny DeMarco e bestial Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Boss gt12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 asta e simulator de mana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 asta e simulator de mana... Multifunctional. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 eu nu inteleg, sau cum spunea una intr-un film provocator "eu chiar nu mai inteleg nimic" deci nu inteleg unde dispar seriile de gt9 sau gt4 sau gt7. au si prototipuri esuate astia de la boss? sau e o kestie de marketing si imaginatie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIc Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 eu nu inteleg, sau cum spunea una intr-un film provocator "eu chiar nu mai inteleg nimic" deci nu inteleg unde dispar seriile de gt9 sau gt4 sau gt7. au si prototipuri esuate astia de la boss? sau e o kestie de marketing si imaginatie? Sa asteptam sa vina si la noi in tzara un gt10 sa ne zica cineva d el cva....dak e mai bun k gt 8 gt 6 etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 (edited) VIc I see You Got Your Wings eu spun ca gt12 ca fi un model care va canta pt tine )) ii spui doar ce formula vrei sa canti si u doar canti o nota si el iti va reproduce toata formula ex: pentatonica in A dai un A si iti canta tot =))) sau cat vrei u =))) Edited January 22, 2008 by Superman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 eu spun ca gt12 ca fi un model care va canta pt tine )) ii spui doar ce formula vrei sa canti si u doar canti o nota si el iti va reproduce toata formula ex: pentatonica in A dai un A si iti canta tot =))) sau cat vrei u =))) s-a facut pe toneworks ax3000g deja am impresia. Asa ca daca incercai sa faci o gluma, imi pare rau dar ai nimerit sumbra realitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 s-a facut pe toneworks ax3000g deja am impresia. Asa ca daca incercai sa faci o gluma, imi pare rau dar ai nimerit sumbra realitate are si gt8-ul stati voi pe pace:) are o functie numita autoriff,lovesti o nota si el face un "fast run" in gama respectiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 are si gt8-ul stati voi pe pace:) are o functie numita autoriff,lovesti o nota si el face un "fast run" in gama respectiva Si gt6 are da seim shit da' nu e nici o gama "respectiva" a vreunei note... ci doar una "aleatoare"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Si gt6 are da seim shit da' nu e nici o gama "respectiva" a vreunei note... ci doar una "aleatoare"... corect ,greseala mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Alexandru Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Genial... din pacate nu injur in public ) Asta ce mai SIMULEAZA ??? Lampa cu gaz a lu' tataie?? Credeam ca au simulat tot in GT8 ) felix, n-as vrea sa fiu rau, dar cred ca gt-8 simuleaza simularea din pod livext gt-10 probabil ca vine instalat cu call of duty 4 pe care, oricum, l-am terminat Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 felix, n-as vrea sa fiu rau, dar cred ca gt-8 simuleaza simularea din pod livext gt-10 probabil ca vine instalat cu call of duty 4 pe care, oricum, l-am terminat o fi avand dx10? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronniefrown Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Daca are mi-l iau si eu pentru crysis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 s-a facut pe toneworks ax3000g deja am impresia. Asa ca daca incercai sa faci o gluma, imi pare rau dar ai nimerit sumbra realitate Si gt6 are da seim shit da' nu e nici o gama "respectiva" a vreunei note... ci doar una "aleatoare"... are si gt8-ul stati voi pe pace:) are o functie numita autoriff,lovesti o nota si el face un "fast run" in gama respectiva deja atunci noi de ce mia ne chinuim sa invatam sa cantam cand asta ne paote face toata treaba se vede ca nu sunt la curent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einar Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 atunci noi de ce mia ne chinuim sa invatam sa cantam cand asta ne paote face toata treaba death.gif pentru ca e cool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Uite ca incep sa apara si chestiile tari. Enjoy: http://www.gearwire.com/oceanway-drums.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 pentru ca e cool. +1 mai adaug si originalitate si sunet personal cred ca subiectul topicului s-a cam schimbat .... de la namm am ajuns la simulatoare si originalitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Iote ca peavey a luat revalverul si l-a reinviat http://www.peavey.com/news/article.cfm/act...75/20081701.cfm Din specificatii arata misto de tot (mai ales partea cu ampurile high gain unde modelerele o cam dau in bara) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Demoul de pe youtube suna incredibil de prost si de artificial. plus un mare 1 am ramas masca Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 (edited) pacat de filmarea proasta...ce se mai distreaza aia... http://youtube.com/watch?v=Tu_f20CZxtk&feature=related ba ce le baga pushtiu ala... Edited January 26, 2008 by marcel Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 si restu de filme..mama mama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts