www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Einar

Active Members
  • Posts

    218
  • Joined

  • Last visited

Einar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nu lipi cu pistolul pe cablaj. Nu ai suficienta precizie(e greu sa lipesti intr-un loc fara sa topesti lipituri de langa).
  2. Daca nu ai mai lipit pana acuma, iti recomand un ciocan de 15-20W. Dureaza mai mult sa faci o lipitura, dar riscul sa strici vreo componenta e mai mic. Eu folosesc un ciocan de 20W pentru lipituri pe cablaj, si un pistol de 70(cred) pentru lipituri mai mari. Si sa iti iei sacaz(cred ca asa se scrie); e o rasina care, in principiu, indeparteaza oxizi. Inmoi varful ciocanului in sacaz din cand in cand ca sa lipeasca bine(o sa vezi ca se innegreste la suprafata si nu se mai incalzeste bine).
  3. Scuze ca dezgrop threadul asta, dar vreau sa ma apuc de ceva asemanator, si vroiam sa te intreb cateva lucruri. In primul rand de unde ai luat lampile, soclurile si traful de iesire, si ce brand de lampi ai folosit? Basically sunt curios daca trebuie neaparat sa folosesc niste lampi de "firma" ca sa sune ok. In al doilea rand, cum ai rezolvat cu sasiul? Si felicitari pentru amp:D
  4. Einar

    Bacalaureat 2008

    10 la orale, mi s-au parut mai mult o formalitate; s-a luat usor 10. Cat despre maine...ce-o fi o fi. Succes tuturor:)
  5. Einar

    Bacalaureat 2008

    Teapa, ca eu dau marti:P Si literatura are frumusetea ei, mie mi-au placut cel putin o parte din operele pentru bac, si trebuie sa recunosc ca in alt context nu le-as fi citit.
  6. The Simpsons movie are multe referinte la episoade. Daca nu ai vazut seria nu ai cum sa prinzi anumite gag-uri. La fel si cu Futurama(care este genial). BTW: episodul ala se numeste make love NOT warcraft, nu to warcraft. Am vazut aproape toate episoadele southpark, dar chiar cred ca depasesc limita bunului simt la un moment dat.
  7. Mi se par exagerate ultimele sezoane. Deja se vede ca au ramas fara idei si forteaza. Ar trebui sa va uitati la simpsons sau futurama. Au un umor mai rafinat, plus ca este impresionant cum o serie de 19 sezoane are aproape mereu idei proaspete(e vorba de simpsons). In principiu south park mi-au placut pana pe la sezonul 8-9. Family guy nu imi plac deloc.
  8. verifica mai intai daca asta e problema. Pune un voltmetru pe ea si vezi daca indica cat trebuie(ar trebui sa scrie cat trebuie pe baterie).
  9. De ce nu optezi pentru o electroacustica?
  10. Am un G400:) si am incercat si alte cateva SGuri(pentru simplul fapt ca imi place si forma si soundul). Edit: Sau nu pentru mine era postul?
  11. De observat ca are gatul bolt-on, spre deosebire de cel al originalului. Din cate stiu eu, mare parte din tonul de SG vine din corpul subtire si gatul lipit, deci nu vad cum e o copie de succes a originalului...
  12. Gama persana: 1 b2 3 4 b5 b6 7 Si cea araba: 1 2 b3 4 #4 #5 6 7
  13. M-am gandit automat la electrica, scuze, greseala mea.
  14. A postat @midnight_rider zilele astea faptu ca thomann nu mai are dreptul de a distribui epiphone&gibson asa ca pune preturi sub normal(daca te uiti chitara nu e pe stoc).
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.