Les Paul 1960 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Vad des postari duble pe forum, chiar si in PM. Nu cred ca e din cauza ca apas de 2 ori, pentru ca pana acum nu am patit asta. A mai observat cineva? Da, pe margine vad cate 3 posturi la acelasi produs si dedesupt alte 2 la alt produs, cred ca e eroare de afisaj sau avem useri harnici care posteaza de mai multe ori pentru acelasi anunt (nu am verificat). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Cosu și Cearny mai au cont pe RGC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deagu Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 La sectiunea "caut instrumentist", din eroare in eroare, (a mea, poate), mi-a aparut un topic de trei ori. Rog a se corecta. Imi cer scuze! Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 (edited) Codul BB cu playerul Soundcloud nu mai funcţionează ? Am făcut nişte teste în preview cu link-uri din www.soundcloud, publice, şi nu afişează player-ul. http://snd.sc/sovUk2 LE : UIte, copiez şi modelul din lista cu BB-uri : &g=bb"> &g=bb" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"> http://soundcloud.com/matas/hobnotropic Edited November 22, 2011 by ramurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 de curiozitate am si eu o intrebare. de vreo 2-3 saptamani observ ca nr de profile views la mine stagneaza, desi mai intra cate unul altul pe profil. s-a bulit ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 de curiozitate am si eu o intrebare. de vreo 2-3 saptamani observ ca nr de profile views la mine stagneaza, desi mai intra cate unul altul pe profil. s-a bulit ceva? SRI-ul e de vina, esti filat si nu trebuie sa cunosti acest aspect foarte delicat )). Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 oare Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Cand accesez site-ul de pe telefonul mobil (cu sistem symbian) se intampla ca la incarcarea unei pagini sa se inchida browserul. Nu am avut aceasta problema pe alt site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo987 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 E de la ei? Look-ul asta nou? Mai oameni ...oameni.. De ce va luati dupa toate floricelele de pe alte forumuri? E o tampanie noul look. Asa va ies banii? Din te pup in cur, ma pupi si tu si copiii unsi la bot si toata lumea fericita huh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draykor Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 (edited) Arata ciudat pana te obisnuiesti, si trebuie sa te gandesti ca si vechiul look era ca al multor altor forumuri! Edited January 6, 2012 by Draykor Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 (edited) Dubios. Serios, ca arata ca alt forum, putin imi pasa. Hai sa-l facem roz cu scris albastru, ca sa fim unici. Era totusi formatul clasic de forum. Deja imi zboara ochii pe forumul asta nou. Dar ma obisnuiesc eu. Cel putin, faptul ca nu mai vad si ochii mei posturile noi de la mica publicitate mi se pare un mare minus momentan. Edited January 6, 2012 by Gojira Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo987 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 (edited) Comparatia cu alte ad hoc-uri de gen a fost pur si simplu fortuita. Dar numai in Romanica este totul inversat. Regula confirma exceptia. Noul look este clar dictat de interese pur "administratoresti". Pana si orbul va vedea asta. Si din obisnuinta in obisnuita pana la "decrepitudinea" de sine dar nu de facto. Pt ca rgc va merge inainte. Dar ...butonati..butonati...e timpul vostru Edited January 6, 2012 by leo987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Orice schimbare, binevenită ! Long live ! Două aspecte : - era undeva o opţiune să pot seta, să văd sau nu, semnăturile userilor din post-uri. N-o mai găsesc... Întâmplător, am vrut să schimb opţiunea zilele astea , am tot amânat şi n-o mai văd ( ceva "manage forum" din settings era înainte ). - daca treci, de exemplu, la Gânduri răzleţe pe lângă postul http://forums.rgc.ro/topic/3937-ganduri-razlete/page__view__findpost__p__632282 începe sa cânte şi până pleci de pe pagina nu se-opreşte, cel puţin la mine... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Data trecuta cind s-a schimbat interfata am avut energie sa comentez si sa punctez ce era mai prost decit inainte. Acum sint fara cuvinte, pot doar sa spun ca e cel mai urit forum pe care l-am vazut in viata mea. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 Comparatia cu alte ad hoc-uri de gen a fost pur si simplu fortuita. Dar numai in Romanica este totul inversat. Regula confirma exceptia. Noul look este clar dictat de interese pur "administratoresti". Pana si orbul va vedea asta. Si din obisnuinta in obisnuita pana la "decrepitudinea" de sine dar nu de facto. Pt ca rgc va merge inainte. Dar ...butonati..butonati...e timpul vostru Vivat teoria conspiratiei! Orice schimbare, binevenitã ! Long live ! Douã aspecte : - era undeva o opțiune sã pot seta, sã vãd sau nu, semnãturile userilor din post-uri. N-o mai gãsesc... Întâmplãtor, am vrut sã schimb opțiunea zilele astea , am tot amânat ºi n-o mai vãd ( ceva "manage forum" din settings era înainte ). - daca treci, de exemplu, la Gânduri rãzlețe pe lângã postul http://forums.rgc.ro...post__p__632282 începe sa cânte ºi pânã pleci de pe pagina nu se-opreºte, cel puțin la mine... . 1) http://forums.rgc.ro/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=ignoredusers -> Bifeaza Ignore Signatures 2) E un flash embedded de un coleg de forum. Urat abuz. Data trecuta cind s-a schimbat interfata am avut energie sa comentez si sa punctez ce era mai prost decit inainte. Acum sint fara cuvinte, pot doar sa spun ca e cel mai urit forum pe care l-am vazut in viata mea. Daca nu ne zici care e buba n-avem ce sa rezolvam. Cosmin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulfhednar Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 As vrea sa se poata vedea pe prima pagina topic-urile noi de la mica publicitate. Cu cat mai multe, cu atat mai bine (ideal ar fi sa pot vedea mai mult de 5...). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_max924 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 de la un upgrade la altul grafica e din ce in ce mai urata iar pt mine e foarte obositoare la citit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Data trecuta cind s-a schimbat interfata am avut energie sa comentez si sa punctez ce era mai prost decit inainte. Acum sint fara cuvinte, pot doar sa spun ca e cel mai urit forum pe care l-am vazut in viata mea. Subscriu. Arată din ce în ce mai rău. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 fratilor, chestia cu mica publicitate pe prima pagina era chiar ok...sau vreti sa descurajati folosirea forumului doar pentru publicitate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 Da cu un refresh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ggedamed2 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Nu faceti greseala sa schimbati tema din linkul de jos - nu va veti mai putea loga. Sunt convins ca sunt deja cativa utilizatori in situatia asta. Nu e prea profesional. Pentru administratori poate ar fi interesant sa citeasca aici. Asta e al treilea cont pe RGC, am inceput sa fac colectie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 (edited) Da ! Am păţit şi eu. Am dat imediat backward în Mozilla şi-am revenit.... A' naibii capcană !... Apropo ! E musai nevoie să apară jos, dacă editezi, "Edited by xxxx a few minutes ago" ? . Edited January 6, 2012 by ramurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 am resetat skinul pentru toata lumea si l-am scos pe cel buclucas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ggedamed2 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Da, vad progrese . Pe pagina aia mai e un link, credeam ca va uitati la amandoua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi V. Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 faza e ca e mai obositor si mai putin intuitiv siteul acum . parerea mea nu-mi place modul cum poti vizualiza profilul unui membru , intri pe un membru si optiunile de: post, topic ,reputation sunt in stanga . a si era mai bine sa fie mica publicitate in bara de sus din nou , parerea mea e ca cel vechi asa cum era el era mult mai bun ! nu se poate revenii inapoi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo987 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 E careva care stie cu se mananca bet365? Era cel mai... aerisit site de pariuri. Pt un parior conteaza enorm sa gasesti doar la un click de mouse cota, evenimentul de pariat etc. Acum Tezeu sa fi si nici-o Ariadna a mouse-ului nu te mai ajuta. Se duce dracu' live-ul de pariat pana gasesti cota respectiva. Cam asa si aici (pastrand proportiile). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Nu găsesc opţiunea de ştergere cont. Se poate activa? Please! Doar ştergere cont, fără posturi. Alea puteţi să le păstraţi dacă vă plac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 Poti sa iti parchezi contul foarte usor schimband adresa de email cu una eronata si setand o parola random ( vezi http://www.random.org/ ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Not fun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ggedamed2 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 am resetat skinul pentru toata lumea si l-am scos pe cel buclucas. Nu pentru toata lumea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts