www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Cosu

Probleme cu siteul

Recommended Posts

Guest psiho_pat

mie nu imi merge "ADDReplay" si nici sa trimit vreun Pm tot nu merge. In prin caz nu mi se deschide fereastra unde sa scriu mesajul dat, iar in al doilea caz se deschid ferestrele unde pot introduce userul si cea cu subiect mesaj, iar acolo unde scriu textul tot nu imi merge. ash ruga adrministratorii forumului sa ma ajute. multzumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest _Theo_

cum adica:.......?

post-87-1160339367_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Sylviu

dc nu merge sa schimb avataru ? :)

 

and again.. dc nu se vad userbars-urile la semnatura ? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Sylviu

ok, avataru merge, tnx :)

 

dar userbarurile nope :)

Edited by Sylviu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Sylviu

hm.. wierd.. ok, tnx :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest seraphx

nu mai merge my assistant , nu-mi afiseaza nici mesajele noi din mica publicitate , nici anunturile mele

 

later edit acu am vz , aceeasi problema ca Geologu o am :)

Edited by seraphx

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest psiho_pat

Cearny wrote: "De curiozitate, cum ai dat reply aici? Ce browser folosesti?"

 

Aici pot da fast reply, add reply nu am cum scrie ca nu imi apar decat smile-urile in stanga shi gata. deci insushi fereastra in care sa introduc textul nu e, lipseshte. nici la PM nu merge acolo imi apar doar campurile cu subiectul mesajului si cu userul caruia trimit, dar iarashi fereastra in care scriu textul lipseshte. Eu folosesc Firefox 1.5.0.4. pe asta o foloseam si inainte de a imi aparea problemele date.

Edited by psiho_pat

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest MrJackson

Incearca un eventual upgrade la 1.5.0.7 :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Chiperion

...sau ia-ti Opera, ca mie mi-a mers totul ibrisin cu asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest psiho_pat

da, pai mie imi place firefox. da alta modalitate de a se rezolva problema, fara sa schimb browseru, nu este?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest psiho_pat

hmm.. dezamagit ... se pare ca nimeni din admini nu mi-a solutzionat problema ..

PS: unde sunt totzi adminii la (cand ai) nevoie??????

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest psiho_pat

Ieri am incercat cu Explorerul si tot nu merge. O sa mai incercsi cu alte browsere, dar nu cred totusi ca e ceva de la browser.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cearny wrote: "De curiozitate, cum ai dat reply aici? Ce browser folosesti?"

 

Aici pot da fast reply, add reply nu am cum scrie ca nu imi apar decat smile-urile in stanga shi gata. deci insushi fereastra in care sa introduc textul nu e, lipseshte. nici la PM nu merge acolo imi apar doar campurile cu subiectul mesajului si cu userul caruia trimit, dar iarashi fereastra in care scriu textul lipseshte. Eu folosesc Firefox 1.5.0.4. pe asta o foloseam si inainte de a imi aparea problemele date.

 

problema e de la skin incearca skinul clasic si merge....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest MrJackson

Nici blogu lu cearny nu mai e... the world has gone mad!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest miriapod

mail notifications aterizeaza in spam de ceva vreme (gmail).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Chiperion

@miriapod: Asa am patit si eu pe alte cateva forumuri, si pe Yahoo si pe Gmail...cred ca au umblat astia la filtrele anti-spam. Incearca sa treci adresa de pe care primesti notifications in Address Book, ar trebui sa se rezolve.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uite ce problema am: cand dau FastReply merge OK, daca dau pe AddReply mi se deschide noua pagina, dar in loc de casuta unde pot sa scriu textul nu apare nimic. In concluzie nu pot sa postez ceva cu atasament.

Pagina afiseaza eroarea urlatoare:

 

Line: 44

Char: 2

Error: 'js_tt_spoiler' is undefined

Code:0

URL: http://forums.rgc.ro/index.php?act=post&am...;f=9&t=1553

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am testat siteul de pe mai multe statii cu browsere si sisteme de operare diverse (de la win 2003 pana la solaris, firefox ie6&7 si opera) si totul e in regula.

Da un clear la cacheul browserului si vezi ce se intampla. Eventual incearca si cu alt browser ( http://www.getfirefox.com http://www.opera.com )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scuze, am uitat sa specific: numai daca intri pe contul meu face asa. Adica cu iuzerul Gix. Si am testat si cu Firefox, si in afara de faptul ca nu-mi apare triunghiuletzu de eroare, tot n-am textbox sa scriu text de mesaj... ce sa facem?

 

Hai c-am bunghit-o. E de la skin. Am setat ala default si acum merge.

 

Presupun ca nu ai apdatat si skinul IPB Blue-Gray English la ultima versiune.

Edited by Gix

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.