www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gix

Active Members
 • Content Count

  159
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About Gix

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Chitara: Manon SI-210 BK; Bâzâici: Digitech RP100A; 10 deşte
 1. Eh, Arenele Romane... am jurat sa nu mai calc pe acolo, indiferent cine-o veni (si iata ca la Gary Moore am reusit sa-mi tin promisiunea ). La Dream Theater (acum cati ani?) sonorizarea a fost absolut ingrozitoare, mult prea tare, distorsionata, amestecata, nu se intelegea nimic. Plus ca de cand am aflat si cui bag banii in buzunar ducandu-ma acolo simt si ceva palpitatii de dezgust.
 2. Gix

  Mozart Rocks 25 Iunie 2009

  Da dom'le, Calin a fost super tare. Totul ar fi fost perfect daca si partea tehnica ar fi fost la nivelul interpretarilor, brumul de fond al "gear-urilor" a fost insuportabil uneori. Si din pacate tocmai Calin si Remus care au "muncit" din greu au avut problema asta. A fost pe acolo si o clona de Malmsteen, in absenta originalului care se tot lasa asteptat in Romania Ah, si sa nu uit: nota 10 pentru orchestra radio!
 3. Gix

  Guitar Videos

  Nu ca suna misto?
 4. Salutare din nou... aºa mai rãruț... Gix_Duel_67.mp3
 5. Cam cu gherle, cu pãcãnituri... scuze, ata ete Gix_Duel_61.mp3
 6. Gix

  Probleme cu siteul

  Scuze, am uitat sa specific: numai daca intri pe contul meu face asa. Adica cu iuzerul Gix. Si am testat si cu Firefox, si in afara de faptul ca nu-mi apare triunghiuletzu de eroare, tot n-am textbox sa scriu text de mesaj... ce sa facem? Hai c-am bunghit-o. E de la skin. Am setat ala default si acum merge. Presupun ca nu ai apdatat si skinul IPB Blue-Gray English la ultima versiune.
 7. Gix

  Probleme cu siteul

  Uite ce problema am: cand dau FastReply merge OK, daca dau pe AddReply mi se deschide noua pagina, dar in loc de casuta unde pot sa scriu textul nu apare nimic. In concluzie nu pot sa postez ceva cu atasament. Pagina afiseaza eroarea urlatoare: Line: 44 Char: 2 Error: 'js_tt_spoiler' is undefined Code:0 URL: http://forums.rgc.ro/index.php?act=post&am...;f=9&t=1553
 8. Bre... s-o stricat forumu' cand sa bag si io o pesa...
 9. Scurte... foc Gix_Duel_47.mp3
 10. A iesit ceva si de data asta... Gix_Duel_43.mp3
 11. Gix

  Guitar Videos

  O surpriza de la Mario Ţiclea: jam session (dupa o singura repetitie!!) cu Billy Ashbaugh si Larry McRae. Pacat ca se aude cam prost, era o sala de muzeu cu podeaua de marmura... Enjoy!!
 12. N-am cuvinte... . Sunteti tari bajeti (si fete)!
 13. Gix

  Duel 39 - Votare si comentarii

  Mie foarte mult mi-a placut cel ce cade perpetuu... ... interesant si armonios. Apoi Muky si Un Om (efectul ala - prea a aglomerat atmosfera). Si dmc a fost foarte OK, doar ca stilul lui parca nu s-a mulat bine pe acest backtrack.
 14. Salutari si de la mine! Gix_Duel_39.mp3
 15. Gix

  Istoria rockului romanesc

  Prima oara am auzit de o formatie mai "extrema" ce se chema Grumaz prin 88. Dupa revolutie au aparut mai multe. Dintre astea primele mai "vestite" imi amintesc de Tectonic, Altar, Asalt.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.