Marin Petrică Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Rasina epoxidica Bison, lasata 12 ore la uscat cu scotch pe ea. Acum o cheama Grim. Pareri?
Popular Post sam Posted October 24, 2015 Popular Post Posted October 24, 2015 Da, ai stricat chitara. 13
ggedamed Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Nu-i baga in seama pe gretosii care nu mai stiu sa se distreze, sunetul sau manuitul chitarii nu are nici in clin, nici in maneca cu peticul tau. Plus ca acum chitara este botezata. Imaginea e deasupra sau sub rasina?
baltazar181 Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 N-ai stricat chitara dar nici nu arata bine deloc, ti-ai batut joc de chitara aia 1
sam Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Nu-i baga in seama pe gretosii care nu mai stiu sa se distreze, sunetul sau manuitul chitarii nu are nici in clin, nici in maneca cu peticul tau. Plus ca acum chitara este botezata. Imaginea e deasupra sau sub rasina? Mi-a placut asta )) Maine o sa-mi lipesc cate un petic pe fiecare chtiara. Unul cu aracet, unul cu epoxi, unul cu superglue, eventual o sa fac si niste crestaturi cu cutter-ul inainte si-o sa dau cu smirghel pana la lemn ca sa adere adezivul mai bine. Sa vezi ce-o sa ma mai distrez ) Si poate imi mai trece si greata, cine stie... Evident ca n-are nicio legatura cu sunetul dar arata oribil si ieftin. Plus ca va lasa urme daca il da jos, iar daca va vrea vreodata sa vanda chitara sansele vor scadea considerabil, ca si pretul de altfel. Dar daca lui ii place, sa fie sanatos! 7
lefmir Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Dupa cum arata dozele, ar trebui sa se numeasca grime. https://en.wikipedia.org/wiki/Frankenstrat https://en.wikipedia.org/wiki/Argumentation_theory
sorin65 Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Mi-a placut asta )) Maine o sa-mi lipesc cate un petic pe fiecare chtiara. Unul cu aracet, unul cu epoxi, unul cu superglue, eventual o sa fac si niste crestaturi cu cutter-ul inainte ..... mai sam.... eu tin minte ca ac um ceva vreme tu ai lipit un petec cat toata chitara ) sa caut in arhiva?
sam Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 mai sam.... eu tin minte ca ac um ceva vreme tu ai lipit un petec cat toata chitara ) sa caut in arhiva? Te rog chiar ) Nu stiu la ce te referi, dar chiar nu-mi aduc aminte sa fi 'maltratat' vreo chitara. Sa nu cumva sa ma confunzi... Oricum, m-ai facut curios, poti publica rezultatul direct aici, raspund total pentru faptele mele si mi le asum )
sorin65 Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 poate ma-nsel si totusi nu erai tu. era vb de o chitara cu un abtibild imens, parca un cap de pisica, ceva de genul asta.
sam Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 (edited) Te inseli garantat!!! Urasc stickerele aplicate pe chitara, de orice fel, chiar si cele autoadezive care teoretic nu lasa semne cand le dai jos. Si in general nu-mi plac operatiile estetice/cosmetice ireversibile aduse sculelor. Am luat nu demult un double-six care avea un sticker cu un logo aplicat sub corzi. Chitara era natur si cand l-am scos a ramas logo-ul 'impresionat' in lac. I f*cking hate it! O singura data m-a batut gandul sa apelez la un prieten telentat la desen sa-mi faca asa ceva, si oricum ar fi fost experimental pe o chitara de care nu-mi pasa. Din pacate nu s-a concretizat.. Edited October 24, 2015 by sam 1
sam Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Sa nu uitam de asta... @Marin Petrică: No offense, dar ai cerut pareri si oricum se cam plictiseste lumea pe forum
mike_KidLazy Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 @sorin65: cred ca te refereai de fapt la userul @impaiatu, care si-a lipit un cap de pisica pe un Ibanez Gio. Asta e, cumva? https://forums.rgc.ro/index.php?/topic/82668-Ibanez-Grx20-Facelift
sorin65 Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 da @mike asta e... scuze @sam. dar uite ca unii au voie sa-si lipeasca chstii pe chitara: 1
lefmir Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Eu vreau un sticker cu salam pe strat! si mai vreau, ca la Stevie Ray Vaughan, sa apara $$$ in loc de SRV. Hardware gold; gold everything! actual gold! si vreau sa-mi atarn de strap breloace de mertzan. Ala da strat care "da bine la ochi"!!! Haaaaaa!! Disclaimer: daca v-a scazut IQ-ul cu 30 de puncte cand vi l-ati imaginat, adresati-va medicului sau farmacistului. Efecte adverse includ: Manele! Injurat in trafic! si gratar cu printzese! 1
AnalogSound Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Nu am sa inteleg niciodata ... vorba cantecului: Ce'i pasa lumii din'prejur ... Ca ... restul stiti voi.
sam Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Nu am sa inteleg niciodata ... vorba cantecului: Ce'i pasa lumii din'prejur ... Ca ... restul stiti voi. Omul a cerut pareri, ce putea sa iasa (bun) din asta? 3
lefmir Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 (edited) singura operațiunile de genul asta facuta de mine. I-am confectionat un pickguard din plexi vechi pentru ca nu avea si eu nu tin cont de asta de obicei cand cant. Lipit pickguardul cu dublu adeziv ca sa nu dau gauri(adica sa fie reversibil), iar pentru logo am folosit pene alice de "abalone" sculptate cu dremel. )) Edited October 25, 2015 by lefmir
Pava Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Rasina epoxidica Bison, lasata 12 ore la uscat cu scotch pe ea. Acum o cheama Grim. Pareri? marfa rau, ti-ai lipit o chitara pe jaka de roaker.. 2
Marin Petrică Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Sa nu uitam de asta... @Marin Petrică: No offense, dar ai cerut pareri si oricum se cam plictiseste lumea pe forum Nu ma supar ) Cel putin nu ati zis ca arata epic doar ca sa ma simt eu bine. Da, e ireversibila operatia, iar de vandut si un eventual pret, nu se pune problema ca nu o dau nici mort. Sunt prea atasat de ea. Voiam doar sa vad ce crede o comunitate de instrumentisti despre "opera" mea. Cert e ca eu sunt mandru de ea. 2
ADIDAS Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Cineva se c**a pe strada si dupa aia 20 de oameni nu mai au somn o luna de zile. 2
Posho Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Mai, nu v-ati prins: chitara aia are softul de VW si suna a lampa desi e pe tranzistoare. 2
Recommended Posts