• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
Razvan S.

Duel 102 Inscrieri

19 posts in this topic

Astazi poate cant si eu un blues ,( instrumental ) .Am  problema ca R8  reda numai "wav " iar in noul PC nu am convertor mp3/wav inca nu am rezolvat compatibilitatile cu Win7..vechiul PC cu programe ptr muzica bu este legat la internet caci a expirat antivirus-ul si trebuie sa-l reinnoiesc ...odata si odata ...sa fac si legatura LAN intre cele doua PC-uri ...complicat ..

 

Dar o sa copiez cu memmory stick ..apoi converstesc cu un PC si de unde sa-l copiez in R8 ..complicat ..dar ..

 

 

@Cris_27..trebuia sa cante si cu vocea !

Edited by karpi
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

vezi ca exista convertor audio online

 

de ex.

http://online-audio-converter.com/

Multam de link .Am tot felu de softuri dar in noul PC sunt probleme cu Win7 si nu am rabdare sa stau sa instalez /dezinstalez odata ce am cu ce sa inregistrez -mixez ..in plus in celalalt ASUS am toate programele necesare doar ca momentan trebuie sa reinnoiesc licenta antivirusului .ca sa pot sa-l las cuplat pe retea si sa comunic intre cele doua  e ......la fel nu am rabdare ...mai bine cant sau exersez ..hehe ..dar musai sa fac odata sistemul ..sa pot folosi cele doua Cubase in sincron pe cele doua PC-uri ..

 

Fac si eu ca si tinerii , nu am tobe cum vreau cum as putea pe inregistrarile ce vreau sa le finisez  caci nu am PC ce ar trebui nu duce destule canale MIDI +restul    , apoi nu am dopua PC-ur ,acum am i , apoi nu am PAD destul de destept ,,acu vreau un PAD  la care sa pot bate cu bete sa fac  treceri ca Ginger Backer ..apoi o sa vreau si pedala de toba mare ..si iaca tot am motive/justificari  de ce nu termin /finisez 20 de poiese ptr un CD ..hahahah..este mai interesant sa improvizez cu noile jucarii EHX Super Ego si B9 ...

 

Am facut niste experiente si vad ca pot cu Cuibase sa fac export   din mp3-->wav  . iese un fisier dubios pe care PC-ul vrea sa-l deschida numai cu Cubase dar am reusit sa-l redau si cu WMP ..acu sunt curios sa vad daca acestr "wave" este recunosut si de R8 .

 

Oricum acum am convertit in wave cu alt convertor mp3.->wave .

Daca nu intervine nimic ( nevasta cu idei constructive )copiez BT-ul in R8 si cant ceva pest ein timp ce ma uit la ceva seriale ..sau pisici pe DISCOVERY sau Youtube ..

Edited by karpi

Share this post


Link to post
Share on other sites

:))subscriu la partea cu''partea B'':))

 

Slowblues  inspirat din progresia din suel 102  + o parte B.ca sa fie echilibrata progresia ptr un solo de chitarta ...ptr doar Voce -text  cu interventii de chitara era OK BT-ul din duel ..ptr solo chitara devine monoton ...cel putin asa simt eu .

 

O versiune in viziunea proprie .

 

 

https://forums.rgc.ro/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=224414

 

.

Edited by karpi
2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.