www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

adrian_hera

Active Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

90 Excellent

About adrian_hera

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

4,417 profile views
 1. adrian_hera

  vând Digitech Rp250

  Preț nou, 200 de lei.
 2. adrian_hera

  vând Digitech Rp250

  Valabil. 250 lei.
 3. adrian_hera

  vând Digitech Rp250

  Salut! Nu sunt interesat, multumesc pentru intentie!
 4. Pret: 100 RON Localitate: Bucuresti Contact: adrian.hera@gmail.com Link producator: http://www.mcmusic.ro/pro-audio/interfete/interfete-audio/vox-ap-io-interfata-audio-pentru-chitara Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Dupa cum spune titlul, vand o interfata Vox Amplug IO, ca noua. Predare personala, doar in Bucuresti. Pretul este de 100 lei, nenegociabil.
 5. adrian_hera

  vând Di Box Activ Behringer Gi-100

  100 lei. Valabil doar in Bucuresti.
 6. adrian_hera

  vând Digitech Rp250

  Pret nou, 250 lei.
 7. adrian_hera

  vând Digitech Rp250

  Valabil doar cu livrare personala in Bucuresti. Pret 300 lei.
 8. adrian_hera

  Duel 117 - Inscrieri

  Va salut! M-am straduit sa particip si aceasta data, desi nu sunt prea multumit de rezultat... zapada afara, Cava d'Oro si berica pe masa... sper doar sa fie un usor imbold pentru colegi...
 9. Pret: 120 RON Localitate: Bucuresti Contact: adrian.hera@gmail.com Link producator: http://www.senia.ro/gi100-di-box-behringer-15778-3 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand DI box activ Behringer GI 100, folosit ocazional doar in casa. Pe mine o baterie de 9 V m-a tinut cu lunile, ca sa nu zic cu anul. Ofer in acest pret si un cablu XLR mama-jack 6.3 mm, lungime cca. 1.8 m.
 10. adrian_hera

  Duel 116 - Înscrieri

  Va salut! Am promis ca voi reveni in circuit ... cu aceleasi resurse limitate, atat ca timp cat si ca scule, pricepere etc... Succes colegilor si la cat mai multe participari!
 11. adrian_hera

  Threadul oficial : ce chitara sa imi iau

  Dragul nostru muetuturor5... Iti recomand calduros schimbarea numelui de utilizator, daca vrei sa faci ceva purici pe acest forum... Chitara in sine nu te va ajuta cu nimic, atata timp cat talentul, urechea muzicala, timpul dedicat studiului etc. lipsesc... Ca sa iti raspund, totusi, la intrebare, chitara indicata de tine este cat se poate de ok pentru un incepator in ale metalelor... dar nu suficienta. Iti va trebui un amplificator sau, si mai indicat, un procesor decent (cu intrare auxiliara si iesire de casti ar fi ideal), sau un soft gen guitar rig, amplitube etc. Succes!
 12. adrian_hera

  Duel 115 - Inscrieri

  As fi participat cu drag, dar pana saptamana viitoare nu am chitara acasa... este la maestrul Eugen, pentru refret si o schimbare de doza. Voi reveni in forta la urmatorul duel!
 13. adrian_hera

  Duel 113 - Votare, Comentarii

  votat ciocanel
 14. adrian_hera

  Duel 113 - Inscrieri

  Revin si eu...
 15. adrian_hera

  vând Line6 Podfloor

  Mie mi-a dat rapid PM urechindu-ma cu apelativul "saracie"... trecand peste potentiala considerabila diferenta de varsta, i-am dat un "report" mic, ca sa fie...
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.