• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

adrian_hera

Active Members
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

90 Excellent

About adrian_hera

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Nume
  Adrian Hera

Recent Profile Visitors

3,910 profile views
 1. vând

  Salut! Nu sunt interesat, multumesc pentru intentie!
 2. Pret: 100 RON Localitate: Bucuresti Contact: adrian.hera@gmail.com Link producator: http://www.mcmusic.ro/pro-audio/interfete/interfete-audio/vox-ap-io-interfata-audio-pentru-chitara Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Dupa cum spune titlul, vand o interfata Vox Amplug IO, ca noua. Predare personala, doar in Bucuresti. Pretul este de 100 lei, nenegociabil.
 3. vând

  100 lei. Valabil doar in Bucuresti.
 4. vând

  Pret nou, 250 lei.
 5. vând

  Valabil doar cu livrare personala in Bucuresti. Pret 300 lei.
 6. Va salut! M-am straduit sa particip si aceasta data, desi nu sunt prea multumit de rezultat... zapada afara, Cava d'Oro si berica pe masa... sper doar sa fie un usor imbold pentru colegi...
 7. Pret: 120 RON Localitate: Bucuresti Contact: adrian.hera@gmail.com Link producator: http://www.senia.ro/gi100-di-box-behringer-15778-3 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand DI box activ Behringer GI 100, folosit ocazional doar in casa. Pe mine o baterie de 9 V m-a tinut cu lunile, ca sa nu zic cu anul. Ofer in acest pret si un cablu XLR mama-jack 6.3 mm, lungime cca. 1.8 m.
 8. Va salut! Am promis ca voi reveni in circuit ... cu aceleasi resurse limitate, atat ca timp cat si ca scule, pricepere etc... Succes colegilor si la cat mai multe participari!
 9. Dragul nostru muetuturor5... Iti recomand calduros schimbarea numelui de utilizator, daca vrei sa faci ceva purici pe acest forum... Chitara in sine nu te va ajuta cu nimic, atata timp cat talentul, urechea muzicala, timpul dedicat studiului etc. lipsesc... Ca sa iti raspund, totusi, la intrebare, chitara indicata de tine este cat se poate de ok pentru un incepator in ale metalelor... dar nu suficienta. Iti va trebui un amplificator sau, si mai indicat, un procesor decent (cu intrare auxiliara si iesire de casti ar fi ideal), sau un soft gen guitar rig, amplitube etc. Succes!
 10. As fi participat cu drag, dar pana saptamana viitoare nu am chitara acasa... este la maestrul Eugen, pentru refret si o schimbare de doza. Voi reveni in forta la urmatorul duel!
 11. vând

  S-a vandut, multumesc rgc!
 12. votat ciocanel
 13. Revin si eu...
 14. vând

  Mie mi-a dat rapid PM urechindu-ma cu apelativul "saracie"... trecand peste potentiala considerabila diferenta de varsta, i-am dat un "report" mic, ca sa fie...
 15. vând

  Aspect 10/10 cu butoanele din foto? Nu par a fi cele originale...