www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

adrian_hera

Active Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

5529 profile views

adrian_hera's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

90

Reputation

  1. Salut! Nu sunt interesat, multumesc pentru intentie!
  2. Pret: 100 RON Localitate: Bucuresti Contact: adrian.hera@gmail.com Link producator: http://www.mcmusic.ro/pro-audio/interfete/interfete-audio/vox-ap-io-interfata-audio-pentru-chitara Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Dupa cum spune titlul, vand o interfata Vox Amplug IO, ca noua. Predare personala, doar in Bucuresti. Pretul este de 100 lei, nenegociabil.
  3. Valabil doar cu livrare personala in Bucuresti. Pret 300 lei.
  4. Va salut! M-am straduit sa particip si aceasta data, desi nu sunt prea multumit de rezultat... zapada afara, Cava d'Oro si berica pe masa... sper doar sa fie un usor imbold pentru colegi...
  5. Pret: 120 RON Localitate: Bucuresti Contact: adrian.hera@gmail.com Link producator: http://www.senia.ro/gi100-di-box-behringer-15778-3 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand DI box activ Behringer GI 100, folosit ocazional doar in casa. Pe mine o baterie de 9 V m-a tinut cu lunile, ca sa nu zic cu anul. Ofer in acest pret si un cablu XLR mama-jack 6.3 mm, lungime cca. 1.8 m.
  6. Va salut! Am promis ca voi reveni in circuit ... cu aceleasi resurse limitate, atat ca timp cat si ca scule, pricepere etc... Succes colegilor si la cat mai multe participari!
  7. Dragul nostru muetuturor5... Iti recomand calduros schimbarea numelui de utilizator, daca vrei sa faci ceva purici pe acest forum... Chitara in sine nu te va ajuta cu nimic, atata timp cat talentul, urechea muzicala, timpul dedicat studiului etc. lipsesc... Ca sa iti raspund, totusi, la intrebare, chitara indicata de tine este cat se poate de ok pentru un incepator in ale metalelor... dar nu suficienta. Iti va trebui un amplificator sau, si mai indicat, un procesor decent (cu intrare auxiliara si iesire de casti ar fi ideal), sau un soft gen guitar rig, amplitube etc. Succes!
  8. As fi participat cu drag, dar pana saptamana viitoare nu am chitara acasa... este la maestrul Eugen, pentru refret si o schimbare de doza. Voi reveni in forta la urmatorul duel!
  9. Mie mi-a dat rapid PM urechindu-ma cu apelativul "saracie"... trecand peste potentiala considerabila diferenta de varsta, i-am dat un "report" mic, ca sa fie...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.