|  Mihai Dănciulescu | 11/25/15 | user de incredere tanzactia a decurs fara probleme |  dakiboy |  | 

|  radu.popescu | 11/25/15 | Vanzator super serios, recomand tuturor |  Blackthorn |  | 

|  radu.popescu | 11/25/15 | Ca de obicei, super vanzator, super serios |  Blackthorn |  | 

|  XBlinky | 11/24/15 | De incredere. Recomand! |  Seller |  | 

|  Seller | 11/24/15 | Om de cuvant si serios. Recomand! |  XBlinky |  | 

|  barbarossa | 11/24/15 | Numai de bine, un om serios si corect. |  bbcelrau |  | 

|  Razvan S. | 11/24/15 | Just got a kickass tube screamer clone by Razvan. Sounds fantastic! |  hipjim |  | 

|  hipjim | 11/24/15 | A dat avansul complet pentru tubescreamer, om serios!+++ |  Razvan S. |  | 

|  Mihai Dănciulescu | 11/23/15 | Om foarte serios. Comunicare excelenta. Recomand! |  pageo1 |  | 

|  Adinel Berehorschi | 11/23/15 | Om serios, a dat in avans, prompt, stie exact ce vrea. Recomand! |  Razvan S. |  | 

|  Razvan S. | 11/23/15 | Extraordinar ce a putut face! Recomand pentru servicii excelente! |  Adinel Berehorschi |  | 

|  adrianni | 11/22/15 | Cumparator serios si de incredere. Recomand!! |  szeki |  | 

|  Blackthorn | 11/22/15 | Serios, ca deobicei. We'll be back! :-) |  radu.popescu |  | 

|  Blackthorn | 11/22/15 | Impecabil! A++++ |  radu.popescu |  | 

|  szeki | 11/22/15 | Nimic de zis, exemplar, as described. Multumiri! |  adrianni |  | 

|  Brother Cane | 11/22/15 | Un exemplu, nu am ce spune mai mult! |  Hyper10n |  | 

|  Mihai Dănciulescu | 11/21/15 | Totul conform intelegerii. Multumesc, recomand. |  vasile_palfi |  | 

|  cotrusvlad | 11/21/15 | Persoana de cuvant cu care am comunicat foarte bine. Ne-am inteles repede la tot |  deliriou5 |  | 

|  Razvan S. | 11/21/15 | Foarte prompt si serios! Recomand!!! |  Dead Architect |  | 

|  mike_KidLazy | 11/21/15 | Cumpărător de încredere, persoană foarte plăcută, recomand! |  Adi M |  | 

|  Adi M | 11/21/15 | Om super de treaba si serios. Recomand. |  mike_KidLazy |  | 

|  Radu Burcea | 11/21/15 | Coleg foarte serios si promt. Tranzactie rapida. Recomand cu toata increderea! |  cosminsatri |  | 

|  cosminsatri | 11/21/15 | Tranzacție ireproșabilă din toate punctele de vedere! |  Radu Burcea |  | 

|  Dead Architect | 11/21/15 | Om serios,prompt, a venit rapid cu ampul pe care l-am reparat! |  Razvan S. |  | 

|  cotrusvlad | 11/20/15 | user de incredere. recomand |  TheZKD |  |