www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Receiver Date Comment Sender  
Razvan S. Razvan S. 11/24/15 Just got a kickass tube screamer clone by Razvan. Sounds fantastic! hipjim hipjim
hipjim hipjim 11/24/15 A dat avansul complet pentru tubescreamer, om serios!+++ Razvan S. Razvan S.
Mihai Dănciulescu Mihai Dănciulescu 11/23/15 Om foarte serios. Comunicare excelenta. Recomand! pageo1 pageo1
Adinel Berehorschi Adinel Berehorschi 11/23/15 Om serios, a dat in avans, prompt, stie exact ce vrea. Recomand! Razvan S. Razvan S.
Razvan S. Razvan S. 11/23/15 Extraordinar ce a putut face! Recomand pentru servicii excelente! Adinel Berehorschi Adinel Berehorschi
adrianni adrianni 11/22/15 Cumparator serios si de incredere. Recomand!! szeki szeki
Blackthorn Blackthorn 11/22/15 Serios, ca deobicei. We'll be back! :-) radu.popescu radu.popescu
Blackthorn Blackthorn 11/22/15 Impecabil! A++++ radu.popescu radu.popescu
szeki szeki 11/22/15 Nimic de zis, exemplar, as described. Multumiri! adrianni adrianni
Brother Cane Brother Cane 11/22/15 Un exemplu, nu am ce spune mai mult! Hyper10n Hyper10n
Mihai Dănciulescu Mihai Dănciulescu 11/21/15 Totul conform intelegerii. Multumesc, recomand. vasile_palfi vasile_palfi
cotrusvlad cotrusvlad 11/21/15 Persoana de cuvant cu care am comunicat foarte bine. Ne-am inteles repede la tot deliriou5 deliriou5
Razvan S. Razvan S. 11/21/15 Foarte prompt si serios! Recomand!!! Dead Architect Dead Architect
mike_KidLazy mike_KidLazy 11/21/15 Cumpărător de încredere, persoană foarte plăcută, recomand! Adi M Adi M
Adi M Adi M 11/21/15 Om super de treaba si serios. Recomand. mike_KidLazy mike_KidLazy
Radu Burcea Radu Burcea 11/21/15 Coleg foarte serios si promt. Tranzactie rapida. Recomand cu toata increderea! cosminsatri cosminsatri
cosminsatri cosminsatri 11/21/15 Tranzacție ireproșabilă din toate punctele de vedere! Radu Burcea Radu Burcea
Dead Architect Dead Architect 11/21/15 Om serios,prompt, a venit rapid cu ampul pe care l-am reparat! Razvan S. Razvan S.
cotrusvlad cotrusvlad 11/20/15 user de incredere. recomand TheZKD TheZKD
deliriou5 deliriou5 11/20/15 super baiat. totul ok ca de obicei cotrusvlad cotrusvlad
FilakFarber FilakFarber 11/20/15 Marfa prezentata corect. Persoana de incredere, recomand ! finics finics
Hyper10n Hyper10n 11/20/15 ca de obicei, un OM deosebit, multumesc mult !!! Brother Cane Brother Cane
Mircea Becherescu Mircea Becherescu 11/20/15 Comunicare foarte buna, tranzactie reusita , om serios si de incredere. BUBU TL BUBU TL
Adinel Berehorschi Adinel Berehorschi 11/19/15 Baiat super de treaba, recomand cu caldura! meOpi meOpi
stefandaniel stefandaniel 11/19/15 Recomand! Negru Negru
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.