www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cristi200

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About Cristi200

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Tîrgu Mureş
 1. Tobele au fost cumparate noi in urma cu un an din Germania ( de pe thomann ).
 2. Bassul a fost cumparat de nou in urma cu un an de pe mcmusic, folosit doar in casa este in stare excelenta atat tehnic cat si estetic, dupa cum se observa in poze. Vine cu: -24 de taste -corp din mahon -egalizator pe 3 benzi (bass, mid, treble) -3-way switch pentru 3 sunete diferite ( practic single coil, humbucker si o combinatie intre cele doua). Prefer sa il vand in aria Cluj Napoca - Targu Mures (si imprejurimi). Pret negociabil. Rog sa sunati sau sa trimiteti mesaj la numarul afisat.
 3. Bassul a fost cumparat de nou in urma cu un an de pe mcmusic, folosit doar in casa este in stare excelenta atat tehnic cat si estetic, dupa cum se observa in poze. Vine cu: -24 de taste -corp din mahon -egalizator pe 3 benzi (bass, mid, treble) -3-way switch pentru 3 sunete diferite ( practic single coil, humbucker si o combinatie intre cele doua). Prefer sa il vand in aria Cluj Napoca - Targu Mures (si imprejurimi). Pret negociabil.
 4. Nu ma intereseaza schimburi cu amplificatoare de chitara, multumesc.
 5. Pret: 250 RON Localitate: Tirgu Mures Contact: PM Link producator: http://www.soundcreation.ro/pedale-de-efecte-pentru-chitare-cid448_1946/boss-md-2-id6503.html Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salutare, Vand o pedala de distors Boss MD 2, potrivita in special pentru metal si hard rock, ofera un distors puternic si "heavy". Mentionez ca nu sunt primul proprietar, pedala am cumparat-o de la userul sam, in urma cu 10 luni. Starea de functionare este absolut perfecta, iar pe plan estetic prezinta cateva ciobituri in vopsea si pe partea din spate, dupa cum se poate vedea in poze. Se poate proba in Tirgu Mures, sau pot face un video de demonstratie la cererea cumparatorului. Noua costa 372 lei la soundcreation, eu o dau cu 250 + transport, negociabil. Pentru inca 20 de lei pot oferi si un cablu ibanez, pentru a o lega la alte pedale. Si spatele
 6. Pret: 400 RON Localitate: Tirgu Mures Contact: PM Link producator: http://www.soundcreation.ro/combo-si-cub-uri-de-chitara-cid433_1850/fender-mustang-i-v2-id12755.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand combo de modelling pentru chitara electrica Fender Mustang I V2, de 20W, cu 24 de efecte customizabile, cu ajutorul software-ului Fender Fuse. A fost cumparat in urma cu aproximativ 1 an de la soundcreation. Amplificatorul se prezinta intr-o stare excelenta, atat functional, cat si estetic. Se poate proba in Tirgu Mures, sau pot face un video la cererea cumparatorului. Ofer la el alimentator si USB, cat si cont online pentru Fender Fuse. Pretul transportului este suportat de catre cumparator.
 7. Update: Mi-am cumparat chitara astazi, nu mai este nevoie.
 8. Pret: 0 RON Localitate: Tîrgu Mureş Contact: nicula.cristi14@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar chitara electrica pana in 1000 de lei second hand.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.