sam Posted June 6, 2014 Author Share Posted June 6, 2014 M-a sunat proprietarul pensiunii sa-mi spuna ca a trecut azi pe la banca si nu avea decat un avans de 240 (presupun ca al meu desi am inteles ca si ggg a platit) si sa vorbesc cu voi sa va rog sa nu ne intindem prea mult cu avansurile. Eu cand am vorbit initial cu el despre rezervare colectiva i-am spus ca ii vom trimite avansul in cateva zile gandindu-ma ca avem un interes comun sa rezervam o vila misto la un pret bun si ca ne vom misca repede. Dupa ce s-a decis rezervarea individuala tot asa a ramas, ca ne rezerva vila pe incredere, dar sa-i dam avansurile cat mai repede. Acu' pe bune, mai mergeti sau nu ca nu stiu cum sa interpretez tacerea asta si faptul ca nimeni nu mai misca nimic? Daca nu, nu-i nicio suparare dar macar sa-i spun omului sa nu ne mai tina toata vila ca e de tot rahatul si evident mie mi se vor sparge in cap toate desi n-am nicio vina. El a inteles ca suntem un grup de prieteni si d-asta mi-a zis sa vorbesc cu voi. N-avea niciun rost sa-i spun ca de fapt noi nu ne cunoastem si ca eu vorbesc singur pe forum de cateva zile... @Vio: Tu reusesti sa-i trimiti azi banii pentru cele 7 camere? @ggg: Tu ai platit din alta banca de zicea ca nu are decat un avans ieri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Souca Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 eu ma duc luni cu ei si stau cu razvan in camera daca ma primeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Am platit . Pt ca platesc cu OP-uri se va vedea in extras de cont ceva mai tarziu. Dar este platit . Asta este sigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 (edited) Am plătit și eu ieri,fiind Vineri banii o sa între în cont Luni,durează puțin transferul din banca în banca,se întîmplă mai repede doar daca este aceași bancă,daca sunt bănci diferite durează 24...36ore. Edited June 7, 2014 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Am vorbit cu Razvan (aka Hyper10n) vom sta impreuna in camera, iar luni o sa virez banii desi nu lucreaza bancile, dar o sa-l sun pe om ca sa ne aiba in vedere. Sa curga avansurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 http://www.hilariousgifs.com/cup-stacking-otter/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Ee, asa mai vii de-acasa, acum avem o baza solida de plecare, presimt o mega intalnire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Ataaaaat baietii Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Tocmai mi-am dat seama de un detaliu important pentru mine, hahaa!! Aceasta intalnire coincide cu ultimele zile ale turului tarii, pe care il voi face in concediul acesta, in perioada 14-27 Iulie. Bucovina, Maramures, Crisana, Rosia Montana, Transfagarasan, Transalpina, Defileul Jiului, Culoarul Timis-Cerna, Defileul Dunarii, Litoral Vama Veche, Valea Prahovei, RGC 2014, Harghita, Lacul Rosu - Cheile Bicazului, Acasa. Avanpremiera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothmans Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 O sa dau si eu avansul saptamana viitoare . Iar daca reusesc o sa vin si cu 2 - 3 sticle de vin de tara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted June 9, 2014 Author Share Posted June 9, 2014 O sa dau si eu avansul saptamana viitoare . Iar daca reusesc o sa vin si cu 2 - 3 sticle de vin de tara. Vezi ca pentru tine cred ca a dat Vio avansurile, atat cel de 50 de ron cat si cel pentru cazare. Vorbeste cu el inainte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Azi am virat banii după ce în prealabil am vorbit la telefon cu omul. Foarte ieşit afară din comun de amabil. Camera dubla, avans 240 lei. Eu si cu Hyper10n Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted June 10, 2014 Author Share Posted June 10, 2014 Asta inseamna ca pana acum avem asa: ggg + insotitor = 1 camera Vio + gasca = 7 camere maur + Hyper10n = 1 camera George M + sam = 1 camera Total: 10 camere 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 Pai sa mai dam cate un up poate totusi vin si colegii care s-au inscris initial sau de ce nu, si altii. In momentul de fata mai sunt libere 5 camere duble. Urmatorii sunt rugati sa ne comunice daca au luat o decizie, oricare ar fi ea: Les Paulica 1960 Mihai Souca Cedrik SausageAssassin tudorzzz 'mnezău Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Souca Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 cine ia cu mine camera? i have cookies mhaha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Pai sa mai dam cate un up. E sticky. Si redenumit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Eu am luat decizia involuntara de a fi falit. Cel mai probabil imi gasesc cazare la pensiune/camping apropiate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted June 12, 2014 Author Share Posted June 12, 2014 E sticky. N-am stiut ca e sticky, multumim. Eu am luat decizia involuntara de a fi falit. Cel mai probabil imi gasesc cazare la pensiune/camping apropiate. Daca decizia e finala sa-mi dai un IBAN sa-ti trimit avansul inapoi. Daca nu ma insel tu ai platit avans pentru 2 persoane (100 ron). i have cookies mhaha Daca mai zici in gura mare s-ar putea sa nu mai ai Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Pai, lasa banii pentru beri si mancare. Erau parca 85 de dat, mai dau 70 la fata locului Acuma nu e capat de lume daca dorm altundeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Eu cu mare regret, si nu pot sublinia suficient "mare", va spun ca nu mai pot veni. Sunt cavaler de onoare la o nunta care are loc pe 26 iulie si nu am cum sa fac alta alegere. De nunta stiam de mai multa vreme dar ieri am primit invitatia oficiala si am vazut data. O sa incerc sa ii gasesc alt coleg de camera lui Marius (maur), iar cine este in cautare de asa ceva, acum are noroc. Sam, avansul pe care l-am dat poate fi folosit la mancare, bautura, ceva, macar atat pot sa fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorzzz Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 plec in Thasos fix pe 25 !.. universul a conspirat impotriva aparitiei mele la Moeciu. imi pare rau. pe bune ca-mi pare rau! aduc 2 sticle de ouzo si le pun la bataie la viitoarea intalnire ( oriunde va fi ea distractie placuta baieti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted June 12, 2014 Author Share Posted June 12, 2014 Era un cantec cand eram copil: au fost 10 nu-stiu-ce, pe unul l-a mancat balaurul si au ramas 9, altul si-a rupt gatu' au mai ramas 8, si tot asa pana nu mai ramane niciunul Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Hai sa zicem noua, sa se faca zece! Zece-i nota la purtare, Noua vieti pisica are, Opt e nota la Romana, Sapte zile-n saptamana, Sase zile lucratoare, Cinci degete la o mana, Patru roate carul are, Trei cai vin din departare, Doua maini copilul are, Una este Luna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted June 13, 2014 Author Share Posted June 13, 2014 (edited) Am vorbit azi cu tipul de la pensiune, 9 camere din 15 sunt rezervate ferm pana acum (cu avans achitat), i-am spus ca nu-i pot garanta nimic pentru restul de 6 si in concluzie a ramas ca daca are clienti nu ni le va mai retine. Eventual imi va da un telefon inainte sa le dea. Daca cineva mai doreste sa participe la intalnire sa discute direct cu proprietarul la numarul de pe site si ulterior sa ne anunte si pe noi aici. Au mai ramas de dat un raspuns Les Paulica 1960, Cedrik si 'mnezău. Nu mai trag de nimeni ca tot aia e, daca vreti sa mergeti bine, daca nu iar bine. Valabil pentru toata lumea care a dat avans si nu mai merge, astept IBAN-ul pe privat sa va trimit banii inapoi. Chiar nu e cazul sa faceti donatii din punctul meu de vedere. Daca avansul se directiona catre pensiune era pierdut, asa inca e la mine si consider ca trebuie returnat. @Mihai Souca: Daca nu ti-ai gasit coleg de camera, vezi ca maur a ramas singur deoarece Hyper10n nu mai poate merge si cred ca va puteti combina. Edited June 13, 2014 by sam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 I-am zis lui Mihai Souca de maur imediat ce mi-am anuntat retragerea, nu cred ca este hotarat. Avansul meu vreau sa fie folosit la ceva, luati niste bere si beti-o pentru mine ), m-ar face fericit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted June 13, 2014 Author Share Posted June 13, 2014 I-am zis lui Mihai Souca de maur imediat ce mi-am anuntat retragerea, nu cred ca este hotarat. Avansul meu vreau sa fie folosit la ceva, luati niste bere si beti-o pentru mine ), m-ar face fericit. Ok, nu mai insist nici cu returnarea avansului pentru ca am spus-o de prea multe ori, cine-l vrea inapoi sa-mi da contul pe privat, cine nu, sa fie primit Oferta expira in momentul in care vom face cumparaturile si vom folosi tot ce s-a strans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Souca Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 iau eu locu lui Razvan. Dau o fuga maine cu banii. 240, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted June 13, 2014 Author Share Posted June 13, 2014 iau eu locu lui Razvan. Dau o fuga maine cu banii. 240, nu? Nu, daca platesti inca 240 practic mai rezervi o camera. Vorbeste cu unul din ei (maur sau Hyper10n). Aavansul la camera e deja dat, vezi cine l-a dat si va intelegeti intre voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Mai sunt 6 camere libere,in conac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Souca Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Am vorbit cu maur si santem in echipa. A platit el 240 lei pentru o noapte si eu o platesc acolo a doua. Am de gand sa il invat cum se joaca cruce cand ajungem, asa ca faceti'va cu grija echipele daca nu vreti sa va luam berile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts