Claudiu Ibanez Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 V-as spune baieti dar dupa poate se supara SethOne Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 (edited) V-as spune baieti dar dupa poate se supara SethOne Acum o sa-ti sara lumea-n cap... Edited March 16, 2013 by ValeChitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ibanozzi Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Cei 4 evanghelisti erau 3, Luca si Matei unul dintre ei! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Ibanez Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Eu un il pot intelege pe SethOne de ce nu vrea sa faca numele public.Lumea tre sa stie cine,chiar daca nu va asteptati la el.Il asteptam pe SethOne sa spuna..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Si stie unde stai, te alearga cu pistolul cu apa, si nu mai vorbeste cu tine doua zile........ Voi va numiti barbati sau ce p... m..? La alte lucruri, gata, aveti OO, sunteti cei mai viteji, dar sa spuneti un nume, nu, ca se supara gigel. Si tiganii sunt mai uniti ma, de aceea in 20 de ani noi nu o sa mai existam ca natie. V-as spune baieti dar dupa poate se supara SethOne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Nu cred ca e tipul nou (rotti), pentru ca s-a precizat ca este o persoana cunoscuta pe forum. Eugen sigur nu face prostii de genul asta, am avut si eu chitari la el si lucreaza exemplar, nu am ce reprosa. De Grosu se stie ca nu e, desi ar fi fix stilul lui. Mai raman Bogdan Stanescu si picnic, banuiesc despre cine e vorba, dar mai bine ma abtin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Ibanez Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Na bine ma frate,omul tzepar e domnul EugenRo2001 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 eu am fost, recunosc. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Vezi ca nu a fost greu sa zici? ASTA INSEAMNA O COMUNITATE!!! Dar nu il credem pe baiatul cu Gibson, domnul Eugen sigur nu face asa ceva.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 (edited) George minte . Eu am fost , vrea sa fie amabil si sa ma scape . Astept sa fiu ars pe rug si sa se termine prostia asta . Edited March 16, 2013 by TheZKD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Ibanez Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Dar nu il credem pe baiatul cu Gibson, domnul Eugen sigur nu face asa ceva.. Nu stiu daca Eugen e,dar asa mi-a zis SethOne in PM ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Cand aduci comentarii si feedback negatic asupra unui user vi si cu dovezi , nu scrise ca nu te crede nimeni , ai poze cu " asa numitele defecte " descrise de tine in primul post? sa vedem cum arata adanciturile alea , ca doar nu ti-a scalopat fretboardul pretiosului gibson. Pana nu aduci dovezi eu nu cred nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 (edited) Ma gandesc ca SethOne a avut ca plan discreditarea lui Eugen cand a creat topicul. Edited March 16, 2013 by Cryptopsy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts