www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Debaraua Muzicalã -Sugestii, Reclamații, Mulțumiri


AddRien
 Share

Recommended Posts

am primit abuziv calificativ negativ de la un individ care nu avea nici un motiv să facă acest lucru

 

Tu chiar ai tupeu :) . Ok , Cosu mi-a scos negativul cadou de la tine pentru nimic , sa consideram negativul lui Ramurel defapt acela pe care ar fi trebuit sa il primesti de la mine doar ca am fost prea civilizat . In acest mod puteti termina circul de gradinita . 

 

 

bun simţ, 

 

Link to comment
Share on other sites

Vă rog să terminați cu acuzele și scuzele. Având în vedere că topicul este practic unul de schimb, calificativele se pot acorda fără a se specifica asta în regulament. Am să adaug și asta, dacă trebuie.

 

Dacă e să o luăm pe drept, Eduard nu a respectat regulamentul. Am spus acolo să se pună poze, plus că a și întârziat. Că Huba huba and the slow motion (sorry if I was inaccurate :clown: ) a fost băiat gigel și a înțeles cum stau treburile nu e o scuză totuși să nu respectăm un regulament pe care l-am pus aici, cu acordul vostru.

 

Ideea acestui topic a plecat de la unul de pe un site din America. Acolo tipii nu aveau un regulament. Doar luau ce aveau nevoie și spuneau ce lasă la schimb ca să ia altcineva. Fără intervenția vreunui moderator. Știu c-am citit vreo câteva pagini bune și nu văzusem nicăieri vreun nemulțumit. Din păcate la noi treburile nu stau la fel. Avem nevoie de regulament ca să ne păstrăm coloana dreaptă. Pentru că, se pare, nu ne putem lecui să nu mințim, înșelăm, să supraevaluăm lucrurile sau, pur-și-simplu, să fim români. Nu toți procedează așa, însă e suficient să deraieze unul. Excludem pe cei din discuția de față.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites


 Huba huba and the slow  a fost băiat gigel și a înțeles cum stau treburile

Ideea acestui topic a plecat de la unul de pe un site din America. Acolo tipii nu aveau un regulament. Doar luau ce aveau nevoie și spuneau ce lasă la schimb ca să ia altcineva.

Din păcate la noi treburile nu stau la fel.

Excludem pe cei din discuția de față.

 

Săracu Hubba, a tot fost la înaintare în speță, în perioada asta :) ... Băiat gigel.?.. nu știu ce să zic, poate ne lămurim mai jos pe pagină...

 

Bravo americanilor, că se descurcă fără regulament  ! La noi, se pare că nu se poate și mai și facem gură, ca-n proverbul cu "Hoțul strigă Hoții !!!"

Cum adică, să excludem pe cei din discuția de față ?!

 

.....................................

 

 

@Cryptopsy, te-am făcut troll pt că n-ai putut s-o lași moartă și ai chef de "distracție" !

 

reinviu distractia

 

Despre evaluări de obiecte și situația din Debara nu ai ce să comentezi, când pui așa ceva în Debara și-l declari "funcțional" și "vintage" ! Orice-ai fi luat din Debara, la schimb, nu contează... E bătaie de joc !

 

 

post-22897-0-79839800-1417812761.jpg

 

 

 

Înțeleg că ești de partea "d-lui" eduardo, dovadă aportul tău generos la feedbackul dumnealui și ajutorul cu datoriile din Debara... ( pentru negativul celălalt al lui, care văd c-a dispărut, ai pus tu un humbucker de Epiphone, în locul humbuckerului de 7 corzi, "pus" de eduardo )

 

 

( Scuze de rahaturile astea, dar, când trebe, îi musai )

 

 

Punctul 8 e rezolvat de ceva vreme, se poate şterge. Fiind unul din membrii care au contrubuit considerabil la debara, consider că cel care le-a primit nu este obligat să pună ceva în locul lor

 

( :) ) deci punctele din regulament se pot ignora, ținând cont de "contribuția considerabilă" al "d-lui" eduardo. Tare !!!

 

Deci, punctul 8 s-a dat ??? Unde, când, n-am văzut în debara nimic, nici o contra-ofertă ! Păi, lasă, că rămurel n-are altă treabă decât să caute ca prostu' ...

 

Ok !

 

Deci, probabil...

 

 

ertbdtfsdf_zpscz7la5um.jpg

 

 

 

 

numa' bine ...

 

 

 

 

 

tvhdth_zpsgkhbhmph.jpg

 

 

 

 

drept urmare, "masa și felicitările" ...


 

 

 

Untitled_zpsi2izytwo.jpg

 

 

 

Asta a fost ultima mea intervenție ( sper ) pe subiectul feedbackului negativ meritat din plin de domnul eduard alexandru !

 

( avea două, dar văd că celălalt negativ s-a "curățat" ! :( )

 

.

Edited by ramurel
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

N-am uitat, așteptam să se liniștească distracția și să văd dacă continuăm joaca. :)

 

Eduard a fost parolist și chiar mai mult decât atât. Tot respectul! :respect:

 

Mi-a dat un alt set de cheițe, care nu era trecut în debara, și de care sunt foarte mulțumit. Chiar săptămâna viitoare le montez. ;)

 

Deci, aș putea să spun că nu am luat nimic din debara. :lol:

 

Pun azi-mâine ceva în debara ca să compensez cadoul primit de la Eduard.

 

Sărbători fericite! :respect:

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Rămurel, trebuia să prinzi şi data în screenshot. S-ar fi văzut că anunţul în care am spus că vând cheiţe, doze şi altele este de dinainte (chiar semnificativ) să pun obiectele respective în debara. Nu le-am vândut din diferite motive, aşa că le-am pus la debara. Şi acum cred că mai am 2 seturi de chei pe undeva; te deranjează asta?
Tu ce încerci să faci aici?

Edited by eduard.alexandru
Link to comment
Share on other sites

Ramurel. scuze ca-ti spun asa, dar ai devenit complet penibil. Incerci sa te legi de ce poti in incercarea sa ma discreditezi.

 

Stii foarte bine ca am pus o gramada de piese din care face parte si cel din poza ta, FARA SA CER NIMIC LA SCHIMB, adica le-am DONAT debaralei. Si ce daca este incomplet, cand am avut nevoie de un bridge identic sa-l completez pe cel din poza nu am gasit nicaieri. 

 

Degeaba incerci sa sucesti lucrurile in favoarea ta. N-am nici o forma de bias fata de eduard.alexandru pe forum, dar nu pot sa ma abtin cand vad pe cineva care si-a luat lumea in cap, si altii chiar daca observa, nu fac mare lucru, 

 

Sa ma astept sa-mi trantesti si mie niste feedbackuri negative pentru ce-am pus in debara ca donatie?

 

 

Fii de bun simt si recunoaste ca ai gresit.

 

Lasa terog atacurile personale, incercarile penibile de discreditare, si alte supozitii iesite din scopul discutiei.

 

Nu te-am atacat personal sau m-am atins de alte aspecte ale tale, dar vorba aia, "cand ramai fara argumente intr-o discutie, te legi de mama".

Edited by Cryptopsy
Link to comment
Share on other sites

pentru deblocarea situatiei va invit pe toti sa va evaluati obiectele din debara. incep eu:

1. big muff pi - 20 lei
2. cablaj rebote delay 2.5 - 15 lei
A. wah modabil - 100 lei (50 de lei au fost bobinele, un 3pdt e cam 20 de lei, switchurile roatative cam 10-20 de lei)
B. cablaj small clone chorus - 35 lei (e partial populat)
C. cablaj amp mono tda 7294 - 10 lei
D. cablaj tremolo schaller - 10 lei
E. cablaj reverb digital - 10 lei
F. tuburi 6H9C - 50 lei toate (am vazut pret 9.95 dolari/bucata, cred ca e ok sa fie la jumatate de pret)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Un cablu midi,10 patch cables,un set de knobs pt strat albe si un jack to jack pe doza p90 de la Mihai.

Nu te supăra, dar nu sunt de aceeași valoare. O doză de-asta pe ebay e în jur de 25 de dolari. Cablurile sunt în jur de 5 dolari, butoanele 2 dolari și un cablu midi 3 dolari, You do the math.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nu te supăra, dar nu sunt de aceeași valoare. O doză de-asta pe ebay e în jur de 25 de dolari. Cablurile sunt în jur de 5 dolari, butoanele 2 dolari și un cablu midi 3 dolari, You do the math.

Nu ma supar deloc,am vorbit deja cu Mihai si e ok,dar pentru tine asa,cablul midi a costat 40 de lei, am factura la el, o pot posta,10 cabluri patch la 5 lei bucata(ele de fapt au fost 7 lei)50 de lei plus un set de knobs pt strat sa zicem 10 lei si jack to jack 15 lei,deci ar veni gen 40+50+10+15=115 lei cam 30 de dolari,you do the math.stima

 

L.E. pentru comentarii de astea ''nefondate'',''etc'',''etc'' iti dai singur warn sau cum vine?ca mie mi-ai dat warn instant mai demult,sper ca inca mai tii minte.

Edited by the outsider
Link to comment
Share on other sites

Nu înțeleg, pui facturi sau obiecte la schimb? Valoric vorbind, nouă cabluri și trei capace de plastic nu fac cât o doză de chitară. Am pus ebay-ul ca punct comun de plecare. Dacă vei căuta ai să vezi că tot ce ai pus acolo la schimb nu valorează nici jumătate din doza respectivă.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Teoretic si doza e obiect,nu factura,din moment ce o dam asa,si nu is noua cabluri  si 3 capace de plastic,is 10 patch cables,un cablu midi,3 knobs de strat si un jack to jack,ca nu e doza pe doza,asta e o problema cumva?mai citeste regulamentul odata,poate nu tie clar sau ceva de genu,e o doza wilkinson poftim

http://www.aliexpress.com/item/Set-of-2-Pcs-Black-P90-Soapbar-Single-Coil-Neck-and-Bridge-PICKUPS-WILKINSON-New/32337837590.html

 

24 de dolari setul,noi.o bucata 12 dolari(noua).care e problema?

si tu Ramurel imediat sari asa.

Repet,pentru comentarii ''nefondate'',''etc'',''etc'' iti dai singur warn?

Link to comment
Share on other sites

Atac la persoana?

Cum asa? 

Nu inteleg care e problema ta cu mine.

Eu nu am cumparat de pe Ebay ce am pus acolo,cum nici Mihai nu a luat doza aia de pe Ebay,a luat-o de la mine ca sa stii asta.

Ce relevanta au linkurile de pe Ebay?

Ceea ce faci tu acuma se numeste hartuire.

Cablul meu Midi e de la Bespeco,patchcable is de la snake de pe thomann si iti dau si link de unde am luat knobs si jack to jack,asa pot pune si eu link de ebay cu cea mai prastie doza P90 care o gasesc si iti arat ca o scot si eu la cativa dolari.

Edited by the outsider
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

cablul midi a costat 40 de lei, am factura la el, o pot posta,10 cabluri patch la 5 lei bucata(ele de fapt au fost 7 lei)50 de lei plus un set de knobs pt strat sa zicem 10 lei si jack to jack 15 lei,deci ar veni gen 40+50+10+15=115 lei cam 30 de dolari,you do the math.stima

 

 

 

 

 

Eu nu am cumparat de pe Ebay ce am pus acolo,cum nici Mihai nu a luat doza aia de pe Ebay,a luat-o de la mine ca sa stii asta.

Ce relevanta au linkurile de pe Ebay?

Cablul meu Midi e de la Bespeco,patchcable is de la snake de pe thomann si iti dau si link de unde am luat knobs si jack to jack,asa pot pune si eu link de ebay cu cea mai prastie doza P90 care o gasesc si iti arat ca o scot si eu la cativa dolari.

 

 

Insist să păstrăm aceeași unitate de măsură în comparații ! În oricare variantă, oferta ta nu e echilibrată deloc !

 

post-10823-0-67495400-1435037867_thumb.jpg

 

Nu o lua personal, că nu e cazul !

Link to comment
Share on other sites

Voiam sa ma bag si eu cu niste chestii dar decat sa intru in tiganeala asta mai bine le arunc la gunoi. Serios acuma, nu sunteti normali.

Nu inteleg unde vezi tiganeala ? Totul pleaca de la niste reguli ce trebuie respectate , plus o oarecare doza de bun simt !

Respecta-le si vei fi primit cu bratele deschise !

 

.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Voiam sa ma bag si eu cu niste chestii dar decat sa intru in tiganeala asta mai bine le arunc la gunoi. Serios acuma, nu sunteti normali.

Daca ai chestii de prisos, si nu te atrage "debaraua", nu le arunca.

Fa un topic de donatii, poate sunt colegi care chiar au nevoie de ce-ti prisoseste.

 

Multam

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nu inteleg unde vezi tiganeala ? Totul pleaca de la niste reguli ce trebuie respectate , plus o oarecare doza de bun simt !

Respecta-le si vei fi primit cu bratele deschise !

 

.

Debaraua ar fi un loc mai frumos fără tine. Nu mi-a plăcut reacția ta la sugestia lui Outsider, ca și alte lucruri pe care le-ai făcut fix de-al naibii.

Te rog, pleacă.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nici mie nu mi-a făcut plăcere , sincer, nici una din situațiile de care menționezi !

 

  Mi-ar place să țină fiecare o socoteală cât de cât corectă și la bun simț, să ia în serios ce trebuie să facă atunci când e implicat în tranzacțiile din Debara, iar când i se atrage atenția să n-o ia ca atac la persoană.

Toate situațiile de care spui s-au datorat numai nerespectării regulamentului, care e la vedere mereu, în update-uri, se poate oricând discuta și îmbunătăți.

 

 .

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nu inteleg unde vezi tiganeala ? Totul pleaca de la niste reguli ce trebuie respectate , plus o oarecare doza de bun simt !

Respecta-le si vei fi primit cu bratele deschise !

 

.

 

Nu vreau sa se inteleaga ca am ceva cu cineva. Pur si simplu nu am nervii sa argumentez, sa urmaresc regulamente, schimbari de regulamente, matematici si alte minuni.

 

In tineretile mele eram un troll puternic in fapte si in cuvinte. Lasam in urma mea moloz si sange. Acuma nu ma mai tine nici macar sa argumentez foarte mult. Oamenii sunt liberi sa creada ce vor si chiar sa se supere daca asta considera ei ca e reactia potrivita.

 

Deci, nu am nimic cu nimeni. Pur si simplu chimburile de replici mi se par prea lungi. :) Oricum nu aveam mare lucru de pus, niste maruntisuri complet nesemnificative.

 

P.S. Planuiesc sa ma mut la tzara departe de toata galagia si besinile orasului. :) Poate trolarile agresive din trecut mi-au distrus nervi.

Edited by ADIDAS
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Revin cu alta oferta pt P90 de la Mihai,un single de neck Alnico 5 AHS1-WHT-ANC de pe un Ibanez RG440V.

 

 

Bogdane, din păcate, din ce văd eu, nu prea este echilibrat schimbul, aşa cum zice regulamentul...

 

Deci, oferi doza Alnico5-AHS1  estimată la cca 80 de lei şi soliciţi doza Wilkinson P90 W90Sk estimată la 200 de lei ?! 

 

Dacă greşesc , argumentează şi-mi cer scuze, însă e dezechilibrat schimbul, chiar şi după estimările tale, ceea ce, cum ziceam, e un pic neregulamentar si nu se acceptă, sorry !

 

.

Edited by ramurel
Link to comment
Share on other sites

Bogdane, din păcate, din ce văd eu, nu prea este echilibrat schimbul, aşa cum zice regulamentul...

 

Deci, oferi doza Alnico5-AHS1  estimată la cca 80 de lei şi soliciţi doza Wilkinson P90 W90Sk estimată la 200 de lei ?! 

 

Dacă greşesc , argumentează şi-mi cer scuze, însă e dezechilibrat schimbul, chiar şi după estimările tale, ceea ce, cum ziceam, e un pic neregulamentar si nu se acceptă, sorry !

 

.

Esti fantastic,oricum,doza a ajuns la mine,voi mai adauga ceva ca sa completeze diferenta.revin :)

Link to comment
Share on other sites

Esti fantastic,oricum,doza a ajuns la mine,voi mai adauga ceva ca sa completeze diferenta.revin :)

 

 

Asta-i rețeta succesului : tupeul, frate ! Mă, ce oameni sunteți voi, mă ?!

 

Adică, pe prețurile estimate de tine, dai ceva de 80 de lei ca să iei ceva de 200 de lei !!! Da' cât tupeu poți avea ?!?

 

E a doua oară când intri-n debara cu faze de-astea... 

 

Îmi pare rău, dar uneori mă lasă nervii, frate !!!

 

.

Si ești și nesimțit pe deasupra ! Adică, eu sunt "fantastic", nu ?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Asta-i rețeta succesului : tupeul, frate ! Mă, ce oameni sunteți voi, mă ?!

 

Adică, pe prețurile estimate de tine, dai ceva de 80 de lei ca să iei ceva de 200 de lei !!! Da' cât tupeu poți avea ?!?

 

E a doua oară când intri-n debara cu faze de-astea... 

 

Îmi pare rău, dar uneori mă lasă nervii, frate !!!

 

.

Si ești și nesimțit pe deasupra ! Adică, eu sunt "fantastic", nu ?

Chill ur tits omule,nu a vorbit nimeni urat.Nu cred ca ne cunoastem asa bine incat sa ne ''alintam'' asa.

Cum spuneam,voi mai adauga ceva pe langa acea doza alnico ca sa compenseze diferenta,unde e problema?

Edited by the outsider
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.