Tildiu Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Am nevoie de niste doze pasive ma gandeam la dimarzio d activator pentru un stil metalcore, hardcore. Mentionez ca am chitara cu 7 corzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtremer Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Cauta apropiat de gibson 500t pentru 7 corzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tildiu Posted December 9, 2012 Author Share Posted December 9, 2012 nu stiu daca gasesc asa ceva desi cred ca ar fi bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi M Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Ce chitară ai? Și eu mă gîndeam cîndva la DiMarzio, dar cred că Seymour Duncan au variante mai bune. După gustul meu. Exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=dFjMGHuNpOg Sau, de ce nu, BareKnuckle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tildiu Posted December 9, 2012 Author Share Posted December 9, 2012 Am dean vendetta, da si eu ma gandeam la invader sunt foarte faine mai astept pareri si idei despre ce doze as putea sa imi iau de craciun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Nu prea cred ca ai cum sa dai gres cu SH6,versiunea pentru 7 corzi.Si mai canti si altele,nu neaparat rautati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tildiu Posted December 9, 2012 Author Share Posted December 9, 2012 pai da http://www.mcmusic.ro/chitare/doze/sd-sh-8b-invader-blk-7-strg-llt-pickup-011107-31-7str.html eu cred ca astea sunt ok si ca pret ...si oricum cant doar "rautati" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Si Dimarzio X2N 7 poate fi o varianta. Contează de mai multe aspecte. Lemnul chitarei, fretboard-ul, bridge-ul, efectele folosite. E greu să stabilim care e "cea mai bună". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tildiu Posted December 9, 2012 Author Share Posted December 9, 2012 (edited) Lemnul chitarei e Basswood adica tei daca nu ma insel , fretboard-ul e rosewood si bridge-ul e tune-o-matic, folosesc un procesor korg ax3g n-am nevoie decat de distors nu prea folosesc alte efecte desi cred ca am si altceva oricum . Edited December 9, 2012 by Tildiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
CernoBill Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 staaaaai linistit...pe procesorul ala, am o vaga impresie ca orice doze o sa sune cam la fel incearca intai sa iti bagi chitara intr-un amp serios, cu un distors serios. sa vezi atunci daca te satisfac dozele, sau chiar ai nevoie de o schimbare. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Astept sa apara karpi sa te lamureasca, vad ca FiveSeveN s-a abtinut de data asta cu "toate dozele sunt la fel... blah blah blah... doza e doza..." LOL! CernoBill a dat oricum cel mai bun raspuns. Totusi trebuie sa treci de la procesoarele de tip "jucarii de plastic" la ceva mai serios, ca sa merite sa schimbi si dozele Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 (edited) De lamurit 100 % poate nu pot dar din experientele mele pot sa sustin ca :. Cu distors cu multiefectul Korg GX1 ( cred ca asat scrie pe pedala ..e neagra cu o :"fereastra rotunda ) suna cam toate dozele sau orice doza la fel ..plus dinamica redusa. Cu overdrive ..ai sanse sa se auda "soundul chitarei " si poti folosi o gama dinamica mai larga .. Problema cu distorsul la high gain cu o doza ce furnizeza semnal mic ar fi : zgomotul propriu al circuitelor electroniice ce devine auzibil din cauza sensibilitatii foarte mari ( high gain ) , zgomote electromagnetice captate datorita sensibilitatii ridicate/ ,,amplificare mare , si feedback de la doza ( fluiera doza ,,intra in feedback acustic ) Rezolvarea ...doza cu semnal puternic , izolare fonica a dozei , doza humbucker ..te departezi de soundul chitarei dar ai avantaje . Ca si timbru /ton de chitara frumos /ideal .....putem vorbi mai ales in domeniul "clean " unde put3m auzi si aprecia soundul /timbrul . Dupa distorsiune nu prea mai ai "soundul original " asa ca intr-o plaja relativ larga pot sa varieze parametri dozei si soundul nu se schimba prea mult . "Supararea" este in muzica , in interpretare , in mana , in text , in inima tonul are rolul sau dar nu este singurul parametru necesar . Bineinteles procesorul si ampliful "scoate " pana la urma soundul .. in functie de locatie trebuie sa ai puterea necesara la statia ta de pe scena . Edited December 11, 2012 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 (edited) Toate dozele sunt la fel, toate procesoarele sunt jucării, toți RGC-iștii sunt copii idioți. Happy now? PS: doar unul dintre aceste enunțuri e adevărat. Unul juma'. Și trei sferturi. Edited December 11, 2012 by FiveseveN 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Dar nu l-ai scris corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts