Guest gamebit Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Care sunt cele 2?exista copii bune?ca forma pare sa nu incomodeze in acut.voi ati avut copie de lp?cum sunt?
mike_KidLazy Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 (edited) cum sunt? Cred ca intrebarea pe care ai pus-o e prea subiectiva ca sa-si gaseasca un raspuns aici. Poate ca unuia i se pare chitara X ca fiind comoda, altuia chitara Y, iar tie s-ar putea sa ti se para ca nu e comoda niciuna! Trebuie ca tu singur sa probezi si sa iti alegi instrumentul pe care sa te simti confortabil sa canti, nu poate sa stie nimeni in locul tau ce si cum. exista copii bune? Iarasi, asta numai tu o poti decide. Daca e buna pentru tine si te simti ok sa canti pe asa ceva, atunci da, e buna. Daca nu, alta. Edited September 26, 2012 by mike KidLazy
AlchemyOfDeath Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 (edited) http://www.epiphone....s-Paul-100.aspx bolt on as fuck a,da si asta,facea un prieten fade to black pe el si la tastele inalte era cam belit ) http://www.epiphone.com/Products/Les-Paul/Les-Paul-Special-II.aspx Edited September 26, 2012 by AlchemyOfDeath
mike_KidLazy Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 http://www.epiphone....s-Paul-100.aspx bolt on as fuck S-a zis si mai sus ca exista si copii de LP cu set-neck. Asta, spre exemplu. Mai e si asta, mai ieftina decat prima, etc.
Guest gamebit Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 da cele pana in 500 ron luate sh ca am vazut si aici pe site sunt bune?
'mnezău Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 da cele pana in 500 ron luate sh ca am vazut si aici pe site sunt bune? Tu ai momente în care se manifesta şi fizic? Te doare capul sau alte părţi ale corpului? Pentru prima oară, simt nevoia să-i dau dreptate fierarului. Esti. 2
Ironside Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Avind in vedere ca tipul intreaba de copii la 500 de lei, sint absolut sigur ca isi va lua Ibanez $ Prestige. E o certitudine matematica. gamebit, tu ai ramas blocat pe intrebarea aia, asa ca o sa-ti raspund macar eu, sa te simti bine. DA, nu sint bune! Esti fericit acuma?
Doctor X Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 (edited) Fierare, fusei mai rapid decat mandea. Edited September 26, 2012 by Doctor X
Guest gamebit Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Adica sunt prost ca am pus o intrebare?Daca voi aveti experienta nu puteti sa explicati frumos fara sa ma insultati?da imi doresc un lp dar nu vreau sa dau multi bani pe el.
'mnezău Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Adica sunt prost ca am pus o intrebare?Daca voi aveti experienta nu puteti sa explicati frumos fara sa ma insultati?da imi doresc un lp dar nu vreau sa dau multi bani pe el. Nu eşti prost pentru că ai pus o întrebare. Esti pentru ca nu poţi citi răspunsul. Chitarele nu sunt ca ciocanele. La un ciocan pot să-ţi spun care e mai bun sau prost. Cu unul baţi 2000 de cuie, altul, după 300 începe să joace. La chitare vei vedea mereu excepţii. Vei vedea chitarişti care cântă superb pe o chitara de 500 de lei şi vei vedea chitarişti care cantă oribil pe una de 5000 de euro. Bine, acum aştept raspunsul tau, "Deci sunt bune alea la 500 de lei?". 2
Razvan S. Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Adica sunt prost ca am pus o intrebare?Daca voi aveti experienta nu puteti sa explicati frumos fara sa ma insultati?da imi doresc un lp dar nu vreau sa dau multi bani pe el. Man nu te mai chinui, ia una dinasta, sunt decente, corzile le gasesti, se schimba foarte usor..e foarte usor de reglat..etc Vei da 1600 lei pret final cu tot cu transport de pe thomann, platit prin paypal e drept ca eu mi-am pus alte doze, dar erau ok cele stock pt rock and stuff
Guest serby Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Mai Gamebit, hai ca noi ne cam racim gura degeaba. La banii pe care ii dai tu nu prea ai ce sa-ti iei. Sfatul meu foarte important e sa te feresti de EPIPHONE si de BENTON pentru ca modelel lor la banii astia sunt niste gunoaie. Cam pe la bugetul tau daca vrei forma si sunet de LP te sfatuiesc sa cauti ori un CORT CR 100: http://www.senia.ro/cr100-bk-chitara-electrica-cort-33044-3 ori o chitara SX LP din MAHON (sunt mai greu de gasit in Romania dar sunt ieftine, bine facute si se apropie cel mai tare de un LP genuine - au gat lipit) ori un Vintage V100: http://mcmusic.ro/chitare/electrice/vintage-v100-chitara-electrica.html .
Guest gamebit Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ca sa fie clar:copiile de lp sunt grele?Forma lor ma face sa cred ca m-as simti comod in acut.De dean vendetta ce ziceti?
FiveseveN Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ca sa fie clar:copiile de lp sunt grele? FFS, tu ce crezi, că-s umplute cu heliu?! Normal că-s grele, nu vezi că au volum de 3 ori mai mare ca un Strat?! În plus sunt și construite din lemn mai greu în mod tradițional.
Razvan S. Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ca sa fie clar:copiile de lp sunt grele?Forma lor ma face sa cred ca m-as simti comod in acut.De dean vendetta ce ziceti? Dean Vendetta este intradevar usoara de la lemnul folosit. Poti incerca
karpi Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 (edited) Mai Gamebit, hai ca noi ne cam racim gura degeaba. La banii pe care ii dai tu nu prea ai ce sa-ti iei. Sfatul meu foarte important e sa te feresti de EPIPHONE si de BENTON pentru ca modelel lor la banii astia sunt niste gunoaie. Cam pe la bugetul tau daca vrei forma si sunet de LP te sfatuiesc sa cauti ori un CORT CR 100: http://www.senia.ro/...ca-cort-33044-3 ori o chitara SX LP din MAHON (sunt mai greu de gasit in Romania dar sunt ieftine, bine facute si se apropie cel mai tare de un LP genuine - au gat lipit) ori un Vintage V100: http://mcmusic.ro/ch...-electrica.html . Nu are idee ce vrea si ce ar trebui sa vrea ..asa ca degeaba se discuta .. Vrea chitara usoara comoda in acut ,,,, se gasesc chitare de care vrei ,,se poate comanda absolut orice chitara ce este pusa in vanzare in lume .... Sa se duca in magazin si sa aleaga dupa culoare .greutate si impresii de comoditate presupuse de el ...sunt zeci si zeci de tipuri de chitare si ieftine si bune . In timisoara de cate ori merg in magazinele ce vand instrumente vad /aud copii care incearca chitare si statii ...doar sa alegi si sa ai bani ...ar fi nevoie . Omul spune chitara usoara si comoda ...i se raspunde MAHON ..hahahaha..TAAAAaaarrreeeee!! Edited September 26, 2012 by karpi
Guest serby Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Omul spune chitara usoara si comoda ...i se raspunde MAHON ..hahahaha..TAAAAaaarrreeeee!! I-am explicat cu cateva post-uri inainte ca Mahonul e greu dar daca o tot tinea cu copia de LP atunci i-am recomandat o copie buna. SX-ul e singura chitara ieftina copiata dupa LP care are neck Set-in, e construita destul de bine si are sunet apropiat (cu ceva ingaduinta) de un LP genuine.
Guest serby Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 cum scap de buzzul de pe o coarda? Depinde de modelul chitarii
Razvan S. Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 (edited) Depinde de modelul chitarii Da, cu unele, e suficient sa dai de pamant, O data. Daca nu, se repeta procesul de TREI ori. Edited September 27, 2012 by Razvan S. 2
Ironside Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 cum scap de buzzul de pe o coarda? Dai cu *** de urs. Hai frate, c'mon... 2
Guest OXiD Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 (edited) http://www.frameworks-guitars.com/ apropo de site-ul asta.. anyone seen the problem? ) Edited September 27, 2012 by OXiD
'mnezău Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 (edited) cum scap de buzzul de pe o coarda? Cu toate ca, probabil, nu vei intelege ce scrie in link-urile de mai jos, azi am hotarat sa nu mai fiu rautacios: http://www.fretnotgu...tar/buzzing.php http://users.powernet.co.uk/guitars/setuptut.htm http://www.pluckandplayguitar.com/guitar-fret-buzz.html Edited September 27, 2012 by 'mnezãu
ramurel Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 ... azi am hotarat sa nu mai fiu rautacios: ... "Şi ne iartă nouă păcatele noastre..." În numele Tău, al Meu şi-al Sfântului Fret...ăăăă... Duh... Amin ! . 2
Guest gamebit Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Le multumesc celor ce mi-au dat sfaturi serioase si le urez "expertiilor" sa-si urmeze propriile sfaturi pe chitarile lor si ii rog sa nu mai posteze aici.De glume si rautati sunt satul.Bine ca mai sunt si cativa OAMENI ADEVARATI.Bravo lor!
ramurel Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Nu trebuie să te superi, amice, dar te-ai comportat la fel ca în proverbul "Câinii latră, ursu' trece"... Ai pus n-şpe întrebări şi nu cred să te fi interesat vreun răspuns primit... Mă-ntreb dac-ai citit vreunul... Dar, ca şi consolare , să ştii că nu eşti nici primul şi nu vei fi nici ultimul... . 2
Guest gamebit Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Pai asa sunt romanii.Nu ai ce sa le faci.Toti sunt experti in orice.Normal ca am citit ceea ce s-a postat.Doar nu pun intrebari ca sa ma aflu in treaba.
mike_KidLazy Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 (edited) @gamebit: In ciuda unor ironii de care te-ai lovit pe aici, mai in gluma, mai in serios, ti s-a cam raspuns, zic eu, la intrebarile pe care le-ai pus. In legatura cu greutatea chitarei (mai ales ca zici ca o chitara de 3.5 kg ti se pare grea) si cu aceesul la tastele superioare, cel mai bine e sa probezi tu singur ce si cum, dupa cum am mai zis. Vad ca ti s-au recomandat deja cateva modele, ai putea eventual incepe cu acelea. Nu-ti plac, nu-i nicio problema, probeaza in continuare alte chitare, oi gasi tu ceva care sa fie pe gustul tau. Ideea e ca alegerea unei chitare este ceva foarte subiectiv, iar ceea ce mi se pare mie usor si ergonomic s-ar putea sa nu corespunda cerintelor tale. Iar in ce priveste eliminarea fretbuzzului, cauzele sunt multiple, iar 'mnezau ti-a recomandat niste materiale foarte utile si interesante in acest sens. Daca vrei si exemplificari video, uita-te la filmuletele lui Frudua pe YouTube, explica foarte bine anumite lucruri legate de setup. Bineinteles, nu e singurul, dar eu zic ca asta ajuta mult, cel putin m-a ajutat pe mine. Bafta mai departe! Edited September 28, 2012 by mike KidLazy 1
Ironside Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Pai asa sunt romanii.Nu ai ce sa le faci.Toti sunt experti in orice.Normal ca am citit ceea ce s-a postat.Doar nu pun intrebari ca sa ma aflu in treaba. Ce drag mi-e de inteleptii astia care cind sint luati peste picior din cauza prostiilor pe care le toarna, au impresia ca "asa sint romanii", adica schizofrenici (in mintea lor sint experti in orice). Bai desteptule, ca la mine faceai referire in posturile alea, eu nu sint ma expert in nimic, dar nici nu trebuie sa fiu ca sa-mi dau seama ca esti prost. gametit: Ce chitare sint mai usoare? forum: Aia si aia. Da' de ce vrei chitara usoara? gameshit: Pai n-am acces la tastele superioare. (Ce legatura are greutatea cu accesul la tastele alea?) I se explica faptul ca nu greutatea e de vina pentru ca n-ajunge el cu degetu' unde vrea. Gamebit face o pauza, lasind impresia ca ar fi inteles ce i se spune, dupa care vine cu alta intrebare, si anume: "Da' copiile de Les Paul sint usoare?". Ai, sa-mi bag p**a... Serios? Ca si cum ai intreba daca masinile sint galbene. Pai stii, unele sint, altele nu prea. Totusi, el are inteligenta necesara pentru a pune o asemenea intrebare si a astepta un raspuns "pertinent", venit din partea unor OAMENI ADEVARATI, preferabil straini, ca romanii sint "asa". Ce te astepti, frate, tu sa intrebi niste cretinisme si sa vina toti sa-ti raspunda calm si frumos, poate poate intelegi? Ti s-a raspuns frumos si te-ai purtat de parca nici n-ai fi citit. Daca cu frumosu' nu ne intelegem, hai si cu uritu', poate poate. Si mi se rupe de rugamintile tale; daca vreau sa scriu aici, scriu, pentru ca o fac pe timpul meu. Are draugr o vorba... gogomanule. 5
Recommended Posts