Guest OXiD Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 ME ME ME Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Formatiile se fac in functie de aptitudinile membrilor, nu de ce au in pantaloni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maltaker Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Uhm..mda. Topc facut din prostie :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Ba, m-ati innebunit cu Pussy Riot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 (edited) Formatiile se fac in functie de aptitudinile membrilor, nu de ce au in pantaloni. Si presupun ca trebuie sa cante toate formatiile "muzica buna" in La minor, pe ritm 4/4. Daca initiatorea topicului vrea sa-si formeze o trupa de domnisoare, care naiba e problema voastra? Voua va e frica de chestii de genul "trupa de gagici canta mai bine decat voi"... Edited August 27, 2012 by 'mnezãu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Someone? Cred ca ar fi mai bine sa dai si niste detalii, la modul ce gen de muzica vreti sa cantati, ce varsta vrei sa aiba potentialele membre ale trupei etc. etc. etc. Pussy Riot, ne-Pussy Riot, marfa initiativa oricum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodevil Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 V-ati aruncat ca ursu la peste. Se vede lipsa de....... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 (edited) @'mnezau presupui gresit, mie imi place fa diez minor. Mie girlband-urlile mi se par la fel de penale ca boyband-urile din anii '90 gen Backstreet Boys. Cate anunturi ati vazut care sa zica "cautam baieti pentru boyband"? Nimeni nu exclude fetele din formatie, atata timp cat stiu sa cante la ceva. Am cantat cu clapara, chitarista, vocalista si am fost si la o proba cu o tobosara. Si atunci care-i rostul la girlband-uri? Mi se par foarte sexiste si vor sa atraga public prin sex-appeal in loc de muzica. Asta e problema mea cu formatiile de fete. Pot sa exprim o parere, ca doar asta inseamna un forum, nu? Edited August 27, 2012 by 24fret 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Ti-o exprimi, dar la Cafenea, cat timp considerentele sunt pur personale. Daca vor sa atraga public prin sex-appeal in loc de muzica, unde-i deranjul? Voi trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca nu toata lumea vrea sa cante ce va place voua sa auziti sau sa arate cum vreti voi. Si mai sunt si alte considerente. Poate ar fi sotul/prietenul gelos ca sta la repetitii si in turnee cu 4 indivizi. Nu va inteleg iesirile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sympthom Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Si acuma ce vrei ? Ca fiecare trupa sa fie numai de baieti sau baieti si fete ? Daca domnisoara vrea trupa de fete , trupa de fete sa fie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Ei, na ! O reacţie natural bărbătească, e de înţeles... Apărăm şi noi ultima redută de masculinitate, ultimul spaţiu în care putem să tragem şuturi în cur ( kick-ass ), sa bem bere şi să mirosim a transpiraţie şi în care nu sunt cântece despre ojă şi despre ce programe minunate are maşina de spălat automată... Neah ! Glumesc ! Le urez mult succes şi să "kick-ass" ! . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Alta treaba nu aveti ? Urmatorul care posteaza aiurea in topicul respectiv automat suspendare 30 de zile. Keep it civil si nu ne mutam la desert. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest OXiD Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 DUDE! PICS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 PM them and ask? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 (edited) vektor, eu nu inteleg o chestie: Cand a inceput lumea sa comenteze aiurea despre tipul care vrea sa-si faca formatie de manele nu s-a sesizat nici un moderator, nu a fost split-uit topic-ul si nu a fost nimeni avertizat. Cand e vorba de girlband, a cazut cerul. De ce? Ori suntem golani, ori nu mai suntem ... Edited August 27, 2012 by 24fret Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Nu a dat nimeni report ? Care topic cu manele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 (edited) vektor, eu nu inteleg o chestie: Cand a inceput lumea sa comenteze aiurea despre tipul care vrea sa-si faca formatie de manele nu s-a sesizat nici un moderator, nu a fost split-uit topic-ul si nu a fost nimeni avertizat. Cand e vorba de girlband, a cazut cerul. De ce? Ori suntem golani, ori nu mai suntem ... Si acolo a fost exact aceeasi situatie. Asta e topicul. Edited August 27, 2012 by 'mnezãu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Eu cred ca orice topic e bun si se poate comenta si "aiurea" pentru ca fiecare are dreptul la replica si ce unora li se pare aiurea altora li se pare corect si invers. Singura situatie inacceptabila este atacul la persoana, care trebuie sanctionat, in rest cred ca avem cu totii de invatat unii de la altii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Si acolo a fost exact aceeasi situatie. Asta e topicul. Use the fuggin Report button. Daca nu eram curios sa intru aici, la ce crezi ca folosea postul tau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shreder_DT Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 ME ME ME Am pierdut ceva? ca io nu inteleg care-i treaba cu topicu asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 L-a facut Oxid intr-o criza de identitate. A fost la "caut trupa" topicul asta si a inceput lumea sa comenteze la adresa initiatorului, asa ca a mutat un moderator doar acele comentarii dupa post-ul original. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Eu in topicul asta am observat un singur cuvant: pusi. ) Sunt foarte faine trupele de fete, se despart mai repede, se fac alte trupe, stiri, scandal etc. Plus ca ce e mai secsi decat o roscata cu un Les Paul de 5 kile in spate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 ce e mai secsi decat o roscata cu un Les Paul de 5 kile in spate? Doua roscate cu un telecaster. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Gresit. O bruneta cu un bisirici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest OXiD Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Plus ca ce e mai secsi decat o roscata cu un Les Paul de 5 kile in spate? o roscata dezbracata cu un Les Paul de 5 kile in spate! Poate s-au inspirat dupa Rockbitch, daca da, i'd be your no.1 fan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Whoa, down boy, down! Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Poate s-au inspirat dupa Rockbitch, daca da, i'd be your no.1 fan. Daca e asa, ma ofer sa le asigur necesarul de golden condoms pentru concerte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts