www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vodevil

Active Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vodevil

  1. Terapeute, esti in urma cu linia unui subiect, si implicit a glumelor. ...ca de obicei.
  2. vodevil

    Solist Metal

    Trupa din Bucuresti , cautam vocal. Ca puncte de referinte trebuie sa fie ceva intens ca Obituary, cu un ton/semiton mai jos. Nu cantam Death Metal. Suntem foarte aproape sa terminam de inregistrat primul EP. Cautam ceva pe durata lunga. Demouri si detalii, in persoana (because online chating is bullshit). Contact pe privat
  3. Exista o explicatie....
  4. Da tobele cu vreo 2 puncte mai incet pls.
  5. http://forums.rgc.ro/topic/81738-thrash-metal-cautam-chitarist/
  6. up! A se citi si: http://forums.rgc.ro/topic/74562-thrash-metal-cautam-baterist/
  7. Stilul abordat: Thrash metal "neconventional" ( nu e nimic gen metallica, megadeth etc. ). Este destul de greu sa mentionez ceva asemantor ca stil abordat, insa daca as fi fortat sa compar cu compozitiile proprii, as spune: 1. 2. http://www.youtube.com/watch?v=awVWkZP2VTU 3. Chiar si asa, comparatia ramane argumentata ca influente minore. Locatie: Bucuresti Repetam intr-o sala proprie echipata. Media de varsta: 22-23 de ani. Contact si detalii pe privat.
  8. Ca in titlu. O conditie: cumparatorul sa fie din Bucuresti. Contact pe privat.
  9. Avem 6 piese proprii, 2 demouri, avand ca tobe un drumMachine. Am recitit anuntul si am uitat ca mai trebuie sa specific cateva chestii: - avem sala de repetitii proprie de cateva luni bune, foarte bine echipata. - sala are tobe(insa nu are pedala dubla). - desi avem tobe, dupa probe, in cazul unei admiteri, bateristul nu trebuie sa vina mana in cur (fiecare am investit cate ceva pe echipamente). - seriozitatea si placerea de a munci pe propriile piese este mandatory. Altfel: out. - avem in medie 3 repetitii/composing-sesions pe saptamana, fiecare sesiune avand o durata medie de 4-5 ore. - sala este la Timpuri Noi, in incinta Flaros, se poate repeta 24/7, trebuie sa participi cu partea ta de chirie in functie de numarul de oameni. Chiria este 400, in concluzie, daca suntem 4 insi, fiecare va contribui cu 100 de lei. Urmatoarele repetitii au loc intre 3 si 7 ianuarie 2013. Contact:
  10. Trupa, cautam sala de inchiriat cu urmatoarele avantaje : -paza -acces 24/24 -cel putin 15-20 mp. -aproape de un mijloc de transport, preferabil metrou - (nu la mama naibii) -ne ocupam noi de antifonaj daca e necesar - instalatie electrica cu: -siguranta generala -siguranta pt becuri -prize impamantate Contact pe privat. Raspund destul de repede.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.