www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sopa - Alta Porcarie Din Us


lefmir
 Share

Recommended Posts

Cred ca Cynical Brit ar fi in stare sa ma faca sa inteleg cea mai mare parte din fizica atomica intr-un filmulet de 20 de minute.

 

Bine, ideea nu este ca se vor inchide site-urile. Ideea e ca nu vor mai avea continutul de acum. Ca de obicei, daca pe americani ii doare un deget, prefera sa-si reteze mana ca sa rezolve mai repede problema.

 

Presupun ca o sa mai poti face coveruri AC/DC, cat timp schimbi titlul si linia melodica. :biglaff:

Link to comment
Share on other sites

Am scris da aprox 2-3 saptamani despre ....greva unor site-uri cu internet blackout .Ieri a fost la wikipedia dar ziceau si de 23 ..asa ca ...o sa mai fie pana la votarea legii .

 

Dar de fapt este doar un motiv ptr a putea inchid site-urile incomode ...ii doare undeva de drepturile de autor .

 

Vor putea inchide site-uri daca nu le place TEXT-ul , sau sa deconecteze utilizatorii ...si d'astea.

 

Dar bineinteles are si o dimensiune financiara treaba ...adica preluarea afaecerilor cu site-urile asa incetisor ..

Apoi revine "pirateria" caci va aduce bani unde trebuie.

 

"Cresterea si descresterea imperiului INTERNET" film cu glume si muzica .

 

 

Cel mai mult i-mi place ...dau cu prezicerea viitorului baietii astia cu presupusul finantzistic...

 

cica ...anul acesta in cutare tara economia crestere cu 1,2 % adica ei au calculat la miimi ...haha.

 

Pai eu am calculat si nu iese numai 1,15823909 .

 

Daca aplic coeficientul k din astronomie sau astrologie ,ca nu conteaza din care ,pot sa dau si domeniul timp/spatiu relativ cu vantul solar si pozitia astrelor .

Au tupeu gagii !!! Apoi pe asemenea preziceri se iau hotarari judecatoresti ....de rasul lumii .

 

Astia-s si mai si decat dozele si tonul de chitara .

 

 

 

 

 

.

Edited by karpi
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Poof, your files are gone!

 

 

Dracia asta este cu SOPA atat de gresita din atatea motive... :nay:

 

Si chestia o sa evolueze foarte nasol. De exemplu, ma enervez pe RGC, uploadez niste rahaturi copywrited, raportez si astept sa se inchida forumul. Pana sa apuce sa faca adminii ceva... poof, it's gone!

Link to comment
Share on other sites

Si chestia o sa evolueze foarte nasol. De exemplu, ma enervez pe RGC, uploadez niste rahaturi copywrited, raportez si astept sa se inchida forumul. Pana sa apuce sa faca adminii ceva... poof, it's gone!

Pai RGC are domeniu in .ro si nu au treaba americanii. Cred ca SOPA se aplica numai domeniilor ".org", ".com" si ".us".

Link to comment
Share on other sites

Mda, si sa inteleg ca inchiderea megaupload care avea sediul in hong-kong nu are legatura cu SOPA sau legile americane?

 

Pai nu, ca nu fusese adoptata legea.

"The site's founders have been charged with violating piracy laws."

 

Ei, bine ca am scapat si de asta si ne putem vedea linistiti de porn.

Link to comment
Share on other sites

http://ro.wikipedia....Trade_Agreement

 

 

ACTA

 

Anti-Counterfeiting Trade Agreement

 

 

 

Kadir Arif oficialul care trebuia sa se ocupe de dezbatere si implementarea ACTA si-a dat demisia caci au ocolit caile legale ale parlamentului EU prin care trebuia sa ajunga in dezbatere acesta "intelegere" privind "pirateria" sau dreptul de autor ..

 

Lege antipiraterie sau domnia cenzurii? România a semnat acordul ...Free Software Foundation a publicat "Speak out against ACTA", declarînd cã ACTA amenințã software-ul liber.[9]

 

Intimitate

 

Free Software Foundation susține cã ACTA va crea o culturã a supravegherii și suspiciunii.[9]

 

 

Cine a scris aici in topic ,,ca ramane in SUA ?

 

Pare logic ...

 

Ei au facut internetul ei il inchid .

 

 

Twitter de azi impone cenzura ,

Twitter To Censor Tweets In Some Countries

 

GOOGLE

Google Announces New Privacy Policy And Terms Of Service

 

 

Nou Confidențialitate ºi termeni ºi condiții

Statement of Rights and Responsibilities - Faceboo

 

 

Astea de barfe nu prea m-ar interesa dar si Wikipedia este in pericol sa dispara .

Edited by karpi
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Am văzut şi la cei de la CreativeMonkeyz un video informativ.

 

http://creativemonkeyz.com/roboti/robotzi-s02-ep-special-acta/

 

Întrebarea ar fi cum trebuie luptat împotriva a aşa ceva ? Care ar fi cea mai eficienta metodă ?

 

Sharing de videouri şi postări pe forumuri si bloguri par inutile. Ieşitul în stradă e cam dezorganizat şi, în plus, am văzut şi aici, e luat la mişto...

 

De unde atunci ar veni lupta ? Mâine poimâine , tot ceea ce facem azi şi ni se pare normal, ar putea deveni piraterie...

 

 

.

Link to comment
Share on other sites

Cica e dezbatrere publica sau va fi ! ,,,Sau ,nu va fi ?. Numai unde cultura are un anumit nivel oamenii sunt constienti de efectele unei asemenea legii introduse prin usa din dos... ACTA Ce nu au spus cei din clipul cu ACTA ..... Chiar daca la noi in EU nu se voteaza si nu intra in vigoare legea ... datele de transfer download ilegal ce le-ai facut le au si in SUA ,asa ca daca pui piciorul in SUA te pot aresta si judeca !! ...super .

Dupa ACTA : Pe youtube o sa fie de la ora 20 la ora 22 emisiuni "vintage" din cuvantarile lui Ceausescu .

Edited by karpi
Link to comment
Share on other sites

Pe youtube o sa fie de la ora 20 la ora 22 emisiuni "vintage" din cuvantarile lui Ceausescu .

 

:)

Da ! Îmi pot imagina : "Draji to'arăşi şi pretini ! Oameni ai muncii de la oraşeşi sate. Agronomi, tehnicieni, ingineri, cercetători... Pentru cincinalul care urmează , kilowatul de enerjie electrica va fi gratuit. "

 

Asta era promisiunea ! Aberant, nu ?! Păi, cine ştie să facă socoteala ? Nimeni n-are acces la datele astea. [ Şi, pun pariu că pe nimeni nu prea interesează ]. Şi dacă ar afla, se va găsi mereu vreun ziarist sau cititor de prompter, să-ţi spună cât de costisitor şi de complicat este...

 

Dacă e să căutăm exemple simple, hai să spunem chestii interesante, de exemplu : sticla de bere de 2,5 l iese pe poarta fabricii de bere dintr-un oraş din centrul ţării cu 3,5 lei. Până la 7,5 lei plăteşti că eşti fraier ! De ţigări nu mai zic, că m-am lăsat de mult dar acolo e şi mai şi... Dacă e să mă întrebi pe mine, fumatul e la fel de periculos ca mâncatul de mezeluri sau băutul apei de la pompa din oraş, să zicem... N-o să vezi însa pe batonul de parizer ceea ce vezi pe pachetul de ţigări. Însă pentru pachetul de ţigări plăteşti gros ! Pentru ca EŞTI PROST ! [ scuze !]

 

Ăsta e considerentul după care Jim Marshal şi Gibson îşi deschid fabrică în Asia sudică, dar îţi păstrează preţul de 2500-3000 $, pentru că ţie de fapt îţi vinde iluzia că ai o chitară originală sau un amplificator original . Dar, mai ştii ? Poate că scula ta e originală.

 

Acuma, întrebarea este ce legatură are asta cu ACTA ? Ei, bine, poate că în viitor, o astfel de categorie de informaţie, şăruită în spaţiul virtual, îţi poate crea probleme serioase... Şi astfel, informaţia de genul ăsta ajunge mai greu la tine. Şi tu n-o să afli niciodata de ce plăteşti 7,5 lei pe pet-ul de bere sau 12 lei pentru pachetul de ţigări ? N-o sa afli poate nicodată că plăteşti de prost [scuze !] !

 

Oricum, întrebarea rămâne: cum se poate lupta împotriva unor astfel de legi ?

 

 

.

Link to comment
Share on other sites

ACTA este un instrument ca sa opreasca raspandirea adevarului .Adevarul ce deranjeaza pe cei care invart banii .Sui nu invart nimic altceva decat banii ,dar pun mana pe produse pe materia prima pe forta de munca prin smecherii financiare.

 

Si asa cei mai multi se vaita ca-i doare capul daca trebuie sa dune si sa urmareasca cifrele dat ede tine ca si exemplu .Asa ca au scornit-o cu pirateria ca si justificare si cu asta i-au terminat pe toti .

 

Specialistii ( cei independenti ) spun ca este un santaj.Au dat ocazie la copiere si utilizare de programe sub licenta prin site-uri care sunt tot ale lor ( Cnet.com si nu mai tin minte din mai multe exemple ) nu au dat free ci prin aceste site-uri au facut posibila utilizarea acestora la fel cu filmele , muzica, publicatii etc etc intr-un fel ilegal .Si au facut la bani in prostie.Este un fel de.... lasi spectatorii fara bilet sa intre la pauza ...dar dupa poti sa-i amendezi si sa -i santajezi cu acest lucru nemairecunoscand ca de fept tu le ai dat voie sa intre la pauza..

 

 

Acum cand le sta in coaste internetul liber vin si santajeaza pe posibili protestatari impotriva sistemului financiar care a dus la criza mondiala ...daca nu tac le scormoneste in laptop si ii condamna ca precis au materiale ilegal detinute nu au cum sa nu aiba cand mai orice se poate gasi ce cade sub incidenta legii . Si unde mai punem ca zi ce trece se schimba continutul legii ,care este de fapt inca secret ,si apar stiri tot mai alarmante.

 

Google cred ca a introdus noua politica al securizarii datelor exact ptr a deservi ACTA , Facebook mai are un pic si ajunge in aceiasi oala, Twitter pare ca este deja este trecuta complet de partea ACTA .Cu toate ca mai joaca la doua capete dar cred ca este numai un dans ..joc de glezne ptr a realiza castiguri in intelegerile cu imparteala a ce vor castiga din afacere.O mai dau cu "proteste" importiva dar pare ca sunt doar de forma ca sa nu-si piarda clientii .

 

Cum s-au nascut din nimic aceste imperii pe internet asa se si naruie in cateva zile.

 

Acum Google cheltuie zeci de milioane de $$ ca sa se "spele" dupa anuntul cu noua politica , pana si in autobuze , statii de metro , ziare se tot justifica si se "spala" ca pierd tot mai multi utilizatori .E plin de reclame afise ,glumite de reclama promovare pentru a-si salva imaginea,

Specialisti spun ca propaganda aceasta inca nu a trecut oceanul dar urmeaza si nu se stie cati bani o sa coste .

 

Asta pe langa problema concurentei ca BING si YAHOO il cam halesc.

 

Dupa statistici Bing ar fi cel mai bun/eficient motor de cautare .Sunt zeci de studii "blind test " etc pe net in care se arata ca Bing este mult mai bun.Dar Yahoo si Google beneficiaza inca de inertia utilizatorilor in a trece de la o platforma la alta.

Cel mai vestit a ramas Yahoo dar cum am scris Bing conduce ca si performante /eficienta .Nu stiu cu este browserul trebuie sa-l instalez..

 

Cu listarea la bursa se prezice ca si facebook va pierde tot mai mult ..deocamdata conducerea a ramas in aceleasi maini dar odata cu intrarea pe piata "libera" se schimba situatia.

Mare lucru ...cum pica Myspace, Twitter , si care au mai sunt asa pica si Facebook ...de fapt un spatiu virtual ..pana cand se prind oameni ca de fapt sunt spionati si inca si fraieriti ..singuri isi pun toate datele nici nu se supara ca si in cazul Google..e buna nu ?

 

Toate miscarile acestea prea se intampla in acelasi timp ca sa nu banuim ca sunt concertate de aceiasi gasca de interese .Aceiasi stau in spatele Google, Myaspace,Twitter, Facebook ...fiecare inventata cu o poveste romantica si de succes al unor tineri care au stat si sau gandit ...maaa ia sa fac eu un Facebook si iaca hopp e de mare succes....numai nu se clarifica de unde banii si influenta de a promova totul .

 

Ok pe net se gasesc kilometrii de documentare in legatura cu fazele eu am citit numai ce am gasit in diferite publicatii dar se poate intui caderea internetului .

 

Nu stiu daca ai observat mai nou cate o pagina de internet ocupa 1-1,4Giga de RAM ...!? Din 10 in 10 minute apare " allerta " sa inchid browserul de internet caci sunt pe terminate cu memoria RAM nu mai este loc si incepe sa macine HDD-ul si este tot mai greoaie treba.CPU sare chiar la 100% si sta acolo timp cam lung .

 

Eu presupun ca la asemenea transfer de date se mascheaza colectarea de date din PC-uri ..in ti,mpuil cat se incarca descarca memoria nu observi catiza zeci de KB din PC trimisi la cine trebuie .

 

Ia incearca cu CCleaner in cateva secunde curata PC-ul ...pai timpul dubios de lung cu transferul de GB in cazul paginilor permite o cotrobaire mai adanca .

 

Am TV in PC acesta il punem intrt-un colt al ecranului si intre timp surf pe net far anici o problema intre timp mai si inregistram chitara sau exersam ....acum mai nou cand accesez cate o pagina de net "ingheta" imaginea de TV nu mai poate CPU sa prelucreze imaginea in timp real.

 

Acest lucru in ultima vreme .de maxim o luna si jumatate .

Cam multe coincidente.

Edited by karpi
Link to comment
Share on other sites

http://www.huffingto..._n_1209626.html A avut nevoie Google de aceste cheltuieli cu toata concurenta pe capul lor ..sau este fortat de imprejurari ? Oricum mai au baietii multe surprize ! Dar sa speram ca PE va vota in interesul Europenilor vad ca intre timp Comisia EU condusa de Viviane Reding vrea altceva decat ACTA ..vrea obligarea Facebook si Google etc sa asiggure securitatea datelor personale etc. ...se elaboreaza o strategie ..... http://ec.europa.eu/...ersonale_ro.htm

 

Sunt de acord cu protejarea dreptului de autor .

 

Dar cum protectia datelor si pacalelile de pe internet nu sunt rezolvate poate sa cada victima oricine .Ce sa mai zici de o "infectare " deliberata a continutului datelor personale .Adica in timpul acestui transfer enorm de date intre server si PC pot sa introduca ce vor in datele tale personale de trafic ...apare la tine sa zicem ca ai downloadat 10 mp3 si le-ai postat pe un site la dispozitia oricui .Si nici nu ai cum sa te aperi cand in PC si in servere apara ca ai avut res[pectivul transfer.

 

Cand cauti o piesa si vrei sa o cumperi din link in link ajungi la un site care are pretul convenebil etc ..de unde ???? stii ca eset un site "original" cu toate drepturile sau este un site pirat care vinde muzica altora fara sa plateasca cota de drepturi de autor ?

 

tot citiond ce scrie /spune Googlke de noua politica am intrat pe "dataliberation" sa vad ce drac o fi si aici .

 

Google Takeout Products

.http://google.com/takeout/

 

Acesta ar fi adresa la care ai putea sterge datele din istoria ta Google cand vrei sa te retragi din ...

 

Am dat click de curiozitate si ce crezi ca este dupa click?

 

Deci o fi site-ul original ? sau unul pirat care aduna date ?Si asa-i si cu alte site-uri.

 

Daca pe pagina oficiala http://www.dataliberation.org/takeout-products se intampla asta ?

 

 

There is a problem with this website's security certificate.

 

The security certificate presented by this website was issued for a different website's address.

 

Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.

We recommend that you close this webpage and do not continue to this website.

  • If you arrived at this page by clicking a link, check the website address in the address bar to be sure that it is the address you were expecting.
  • When going to a website with an address such as https://example.com, try adding the 'www' to the address, https://www.example.com.
  • If you choose to ignore this error and continue, do not enter private information into the website.
     
    For more information, see "Certificate Errors" in Internet Explorer Help.

Edited by karpi
Link to comment
Share on other sites

Judecand dupa poza, poate SOPA/ACTA sunt masuri (deghizate) impotriva unui stil de viata nesanatos. Observati ca cei doi din dreapta sunt mult mai in forma decat piratul informatic.

 

:lol: Pe principiul ăsta şi cântatul la chitară ar fi nesănatos, dacă te iei după cum arată amicul din video-ul de mai jos...Altminteri simpatic foc ( are intro-uri tare simpatice )

 

 

.

 

.

Link to comment
Share on other sites

Da asta-i cu noul program simulator /formator de ton ...zice ca Guitar Rig ...nu-l mai satisface ... Dar este si el in pericol Face reclama la o chitara CONTRAFACUTA ..foarte grav ! !. Iar cu smenarii de la Megaupload pedepsele propuse sunt disporoportionale .fata de criminali .violatori ...etc I-mi pare rau de Youtube ..unde am putut sa vad trupe inregistrari din ani '50 pana in zilele noastre .la fel este pacat si de Wikipedia . Pacat ar fi si de rgc.ro , Youtube va fi inchis din primul minut dupa ce se aproba legea. In rest daca nu mai exista Youtube cu clipuri originale si din concerte din partea mea sa se inchida internetul . Oricum Viviane ....aia cu comisia de telecomunicatii in EU zice ca trebuie despartite "vocea:" de "date ",,,pe retele separate , Adica legatura "voice" prin internet sa nu mai fie impreuna ca paginile site-urile ..etc ...ci separat ... Asa ca se poate inchide internetul ramanem cu "voice" ce va avea si imagine probabil si va fi de cateva ori mai scump , dar mai ieftin decat reteaua mobila . Poate-i mai bine ,,,,ne vom aduna in cluburi si vom canta ,,,nu mai stam in fata PC-ului

 

Casele de discuri si Studiourile de Filme nu au nici un viitor daca nu dispare internetul deci acestia lupta puternic .Cu cat gunoi au scos in uzica si in filme nic dracu nu-i cumpara .

Daca in schimb pe vechiul sistem se vand discuri oameni vor cumpara si vor alege numai ce este bun ..asa vor disparea gunoaiele din arta .

Prezentarea se va face in concerte live ,,,deci ptr muzica ar fi excelenta disparitia internetului .

 

 

 

 

Edited by karpi
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.