karpi Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 (edited) Nu "for free", draga Arpi, ci sub 1000 de pounds. Nu mai are voie omu' sa faca reclama la Anderton's, ca imediat sariti de kur in sus. reclama la Anderton's ? habar nu am cine si ce e Anderton's ...ceva vecini cu Superton's ( am avut o statie Superton Electronica Bucuresti 30W 2xEL34 ..suna bestial !!) dar e haioasa treaba ... la fel ca si : "...I chil pipel for mani...nou....bicoz iu ar mai frend ai chil iu for nating ...for fri ! Se foloseste GOOGLE EARTHING si scapi de NOISEs Edited December 9, 2011 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Ce cablu, ba? Are doze active. Esti sigur? PS: Mi-am luat si popcorn. Iote: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Am un cablu profi si un cablu la 1 leu/metrul. Cand aveam doze pasive diferenta intre cabluri era mult mai sesizabila decat dupa ce mi-am pus active. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Uite cum poti verifica calitatea unui cablu. Si nu, daca dai 100 de lei pe-un rahat de cablu, n-o sa suni ca Hammett. BP, iti asteptam cu totii comentariile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Un singur lucru mai adaug. Ton clean nu inseamna ton de acustica. Si spuneti-mi si mie cine e BP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Ei baieti, cum stam cu trioletii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamStar Posted December 9, 2011 Author Share Posted December 9, 2011 Va multumesc din suflet tuturor, problema era din cablu. Am spus sa o incerc si p'asta si asta e. Diferenta e uriasa, au disparut acele bazaieturi si sunete nedorite. Acum se aude impecabil, chiar si cu doza din bridge. Va multumesc din suflet ca mi-ati dat cateva sugestii. Suna senzational acum Va raman dator! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 N-are cum sa fie din cablu asa-i? ia o pauza si da-ti 2 pumni peste 000. conteaza si cablu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Si eu sunt curios cine e BP. Anyone? Hai, mãi.... Las-o-n colo... Þi-ar fi plãcut sã zicã OB-u' ? Huh ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Si eu sunt curios cine e BP. Anyone? Tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 (edited) Va multumesc din suflet tuturor, problema era din cablu. Am spus sa o incerc si p'asta si asta e. Diferenta e uriasa, au disparut acele bazaieturi si sunete nedorite. Acum se aude impecabil, chiar si cu doza din bridge. Va multumesc din suflet ca mi-ati dat cateva sugestii. Suna senzational acum Va raman dator! Sa-ti fie de bine. Doar o nelamurire am: chitara ta are dozele originale? Macar sa lamurim si dilema dozelor active si a bateriilor. Edited December 9, 2011 by Doctor X Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamStar Posted December 10, 2011 Author Share Posted December 10, 2011 Paaiii...asa am cumparat-o. Echipata cu doze active EMG. Nu stiu sigur de care, dar cel mai probabil 81/85. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 hmmm... Pot sa intreb ce cablu foloseai inainte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamStar Posted December 10, 2011 Author Share Posted December 10, 2011 Proel scrie pe el. L-am aruncat oricum. A venit un amic cu un cablu (nu cred ca e de chitara, se ocupa cu muzica, sisteme audio s.a.), si cand l-am testat a sunat impecabil. Nu stiu ce marca era acel cablu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Stiam ca e vorba de mine dar ma distram si eu. Asa greu era sa iti dai seama? Nu, da' voiam sa mai fac si eu un post. Paaiii...asa am cumparat-o. Echipata cu doze active EMG. Nu stiu sigur de care, dar cel mai probabil 81/85. Dozele active EMG sint probabil cele mai silentioase; daca si cu alea ai zgomot de fond inseamna ca esti radioactiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamStar Posted December 10, 2011 Author Share Posted December 10, 2011 (edited) Deja am rezolvat problema, mersi de ajutor. Si nu din cauza ca eram radioactiv ) Edited December 10, 2011 by ScreamStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Paaiii...asa am cumparat-o. Echipata cu doze active EMG. Nu stiu sigur de care, dar cel mai probabil 81/85. Stii de ce te-am intrebat? Pentru ca ai spus ca "bateriile sunt noi". Despre KH-202 stiam ca are din fabrica doze pasive (e simplu de verificat: pe doze scrie ESP sau EMG-ESP). Banuiesc ca tu ai cumparat chitara nu din magazin, ci de la cineva care a inlocuit dozele stock cu unele active, carora le-a facut si un "18-volt mod". Asa-i? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamStar Posted December 10, 2011 Author Share Posted December 10, 2011 Asa-i. Pe doze scrie EMG si...atat. Da, am luat-o de la cineva care i-a inlocuit dozele. Ahh si inca ceva. Eu stiam altceva. Stiam ca, kh-202 si de obicei seria kh, vin cu doze active. Bine-inteles nu EMG, insa nu cred ca a stat nimei sa modifice chitara sa-i puna baterii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts