www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ScreamStar

Active Members
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

24 Excellent

About ScreamStar

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Nord.

Other Information

 • Gear
  ESP LTD kh-202, Fender squier strat, Chester bass guitar, Epiphone EX '84, Jackson kvx10, toate intr-un Boss GT-8.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutari, in primul rand imi cer scuze daca am gresit sectiunea iar in al 2-lea rand, sunt in cautarea unui power attenuator de 120W, daca are cineva asa ceva si nu-l foloseste, sa-mi dea de stire. Sau daca cineva il poate face, nu ma supar nici asa. Nu am nicio pretentie, decat sa mearga :)). Astept ofertele voastre!
 2. Caut sa cumpar unul sau doua difuzoare v30 celestion. Nu ma deranjeaza tara de origine, doar sa fie in stare buna. Raspund promt la mesagerie.
 3. Caut un splitter de semnal chitara cu 2 out-uri, cat mai simplist posibil. Are cineva ceva?
 4. Ok, Bugera 6262 pentru overdrive/distors si un randall cat mine de vechi, adica rx120D (ador cleanul pe care-l are). Deci nu risc sa iau foc, nu? Vazusem ca unii folosesc combo-uri mici, in fx loop la un head de 120w doar pentru amplificarea tonului, dar nu eram sigur ca se poate aplica si la head-uri egale ca si putere. Si inca ceva. Care ar fi signal chain-ul ok pentru aceasta procedura?
 5. Salut, in primul rand imi cer scuze daca postez unde nu trebuie, insa nu stiu unde s-ar fi incadrat curiozitatea mea Si anume: Se pot conecta 2 headuri de 120W prin fx-loop? E vorba de un head pe tuburi si unul pe tranzistori. Ideea e ca as avea nevoie de cleanul si efectele unui head, si overdrive-ul de la celalalt. Si inainte sa-mi explodeze acoperisul, mi-a trecut prin cap sa intreb aici. Precizez ca as vrea sa folosesc acelas cabinet. Daca nu se poate, ce alternative as putea sa folosesc? Multumesc anticipat!
 6. Cred ca toata lumea a trecut prin asta. Nu-ti mai bate capu' degeaba. Se vor face bataturi si apoi gata, scapi de dureri. Mai induri putin, ca nu-i ceva foarte insuportabil. In toata viata ta vei intampina greutati mult mai mari decat niste dureri in degete. Ce faci atunci? Te arunci de pe pod sa scapi de "dureri", a? :))
 7. Nu o fi cel mai cel, dar pentru ceea ce e conceput isi face treaba.
 8. Se vinde ESP LTD kh202, aerografiata (din motive lesne de inteles, deh, mare fan Kirk Hammett). Doze pasive ESP EMG. A fost folosita, nu a fost tinuta de frumusete. Are nevoie de un setup nou, de un set de corzi. As prefera sa se vanda la mine in oras sau judet, intrucat nu prea am timp de umblat pe la curieri sau posta. Folositi cu incredere mesageria privata pentru orice fel de intrebare sau pentru poze din orice unghi.
 9. Problema rezolvata, am gasit nenorocirea. Acea "talpa" care se lipea peste plusul si minusul bateriei de 9v, era pe duca. Va multumesc tuturor pentru sfaturi!
 10. Jack-ul nu a fost schimbat cu altul, a fost dat jos, curatat de toate impuritatile (rugina s.a.) si lipit inapoi. M-am exprimat eu gresit probabil, imi cer scuze pentru asta. Iar la imaginea cu wiringul, am 2 baterii de 9V, nu una si 2 volume pe fiecare doza si un ton. Deocamdata inca nu am avut timp pentru a ma uita peste legaturi, desi am desfacut o odata si toate firele erau legate unde trebuie. Ma voi uita in detaliu cand voi avea putin timp liber.
 11. Va multumesc tuturor pentru sfaturi, am sa le iau pe rand. p.s. Cu bateriile deconectate, suna exact la fel. Nu e nicio diferenta, iar la doze nu s-a umblat deloc. Nu s-a "atins" nimeni de ele pana acum. Iar cu amp-ul... Merge perfect cu alte chitare. Deocamdata nu am pus chitara in cauza prin alte amp-uri.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.