www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ScreamStar

Active Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Nord.

Other Information

  • Gear
    ESP LTD kh-202, Fender squier strat, Chester bass guitar, Epiphone EX '84, Jackson kvx10, toate intr-un Boss GT-8.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ScreamStar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

24

Reputation

  1. Se vinde LTD eclipse 256, cu o pereche de emg-uri active si o incercare de relic a modelului James Hetfield iron cross guitar. Un volum si un ton, al 3-lea pot e de frumusete. Crucea se poate da jos fiind lipita cu dublu adeziva. Contact pe whatsapp sau aici, ca am un serviciu de tot rahatu' si nu am cum sa raspund la telefon in majoritatea timpului. Va pot da si dozele splitabile originale la cerere, daca aveti ce face cu ele.
  2. Salutari, vand o interfata audio Line 6 TonePort UX2, foarte utila in orice fel de studio, in perfecta stare de functionare. Mi-am dat seama ca nu o mai folosesc de ceva timp si e pacat sa se aseze prafu' pe ea. Se poate conecta la platforma Pod farm si folosi cam tot ceea ce este pe acolo. Avand in vedere ca pe thomann e in jur de 800 de lei eu zic ca 350 de lei e un pret corect. Raspund promt la mesaje. Detalii: Nr. canale I/O: 2 / 2 Intrari analogice: 2 x XLR + 2 x 1/4" + 2 x TRS (chitara normal sau Pad) Iesiri analogice: 2 x TRS Tensiune fantoma 48V: da Rezolutie maxima: 24-bit / 96kHz Canale I/O ADAT optice: nu MIDI I/O: nu Wordclock: nu Iesire casti: Da Interfata: USB Alimentare prin interfata: Da Interfata de control integrat: nu Monitorizare de joasa latenta: Da Canale preamp microfon: 2 Drivere: Rock Solid ASIO, WDM and Mac OS X S/PDIF: Digital
  3. Multumesc mult pentru detalii. Deci atunci cand comand lampile, ar trebui sa intreb inainte ce grade sunt. Ce este la ora actuala in amp, sunt 2 jj-uri (in exterior) si 2 bugera (in interior -ma refer la asezarea lor in soclu-), toate 6l6.
  4. Iti multumesc mult pentru toate detaliile si research. Urmatoarea mea nelamurire ar fi: Ce inseamna tube grades si cum aflu care-cum e? Am incercat sa ma uit in detaliile tuburilor dar nu specifica pe nicaieri ceva de grade. Multumesc inc-odata!
  5. Vazusem ceva exemple pe youtube destul de simple. Ok, schimbatu' ca schimbatu', n-ar fi mare tragedie, da' sa vezi dracia dracu cand trebuie facut bias, si cica trimpot-ul de ajustare la bugera arata valori eronate. Sau rca-ul unde se conecteaza aparatul de masura. Si din canci bias-probe pentru soclu de lampa. This is gonna be fun.
  6. Nu prind momentul cand bubuie, dar oricum se intampla sa zic, odata la 2 saptamani in conditia in care il folosesc aproape zilnic cam 1 ora, 2. Si daca l as lasa sa bubuie ca sa ma uit, m ar injura tot blocul si vecinii de peste drum. Eu l am luat de la cineva care canta live cu el si nu prea am reusit sa obtin multe detalii despre head, ca nu el canta pe el. Era a altuia. Am intrebat de starea lor si m a asigurat ca nu au nimic; "da-i sa sune prietene!". Si chiar suna bine in vremea respectiva. Lampile din preamp sunt Bugera inscriptionate, iar cele 6 din power amp, nu le-am "dezvelit" niciodata.
  7. Multumesc pentru raspunsuri. Locuiesc in Bistrita, abia exista un magazin de muzica, care si ala e intr-un beci si au 2 acustice si un Squire in tot shopul. Iar electronisti... abia gasesti un mecanic auto ok. Sa revenim: Da, culmea e ca eram satisfacut cum suna cand l-am conectat, chiar si la volum de 2 sa zicem, fara power soak. Am observat ca s-a accentuat acel fizz, progresiv. Inca ceva ce am uitat sa mentionez: Il folosesc aproape zilnic, dar uneori cand pornesc switch-ul de stand-by, incepe sa "bubuie" in cabinet, din ce in ce mai tare. Solutia e sa il decuplez de la alimentare de cateva ori si sa tot incerc pana isi revine. Nu stiu daca ar avea asta o legatura cu asta. Si asta a survenit tot in ultimele saptamani. Pe canalul de Crunch sunt multumit de cum suna, dar lead-ul este imposibil de folosit, chiar si cu power soak. Chiar si la volum de 6-7 suna extrem de "muddy". Am sa incerc sa iau un eq sa vedem daca ar fi vreo diferenta. Multumesc inc-odata!
  8. In primul rand imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie, nu stiu daca-i locul potrivit. Ok, asta vara am achizitionat un Bugera 6262 non-infinium, l-am adus acasa si si-a facut treaba perfect pana mai saptamanile trecute cand l-a apucat dracii. Problema mea ar fi ca indiferent de parametrii EQ-ului pe canalul de lead, are foarte-foarte multe inalte. E dus aproape inspre un fuzz aproape imposibil de folosit. Fiind primul meu amp pe lampi as cere niste pareri. Am incercat sa reduc inaltele, dar nu face decat sa se auda "infundat" iar fizz-ul ala e inca prezent. Am umblat si la pot-ul de prezenta si nimic. Am luat un Power soak (nu imi permit sa-l testez la volumul necesar) crezand ca nu-i suficient volum in el, dar diferenta e zero. Sa fie lampile din pre-amp? sa le schimb? Care sunt "simptomele" cand una sau mai multe lampi este pe duca? Mentionez ca headul a fost conectat la un 4x12 cu 2 celestion seventy 80 si 2 vintage 60. Am conectat alt head la el si suna incredibil de frumos. Deci presupun ca vina difuzoarelor este exclusa. Inainte sa fac o investitie si sa cumpar lampi noi, mi-e frica sa nu le iau degeaba, asa ca mai bine intreb aici. Multumesc anticipat!
  9. Salutari, in primul rand imi cer scuze daca am gresit sectiunea iar in al 2-lea rand, sunt in cautarea unui power attenuator de 120W, daca are cineva asa ceva si nu-l foloseste, sa-mi dea de stire. Sau daca cineva il poate face, nu ma supar nici asa. Nu am nicio pretentie, decat sa mearga :)). Astept ofertele voastre!
  10. Caut sa cumpar unul sau doua difuzoare v30 celestion. Nu ma deranjeaza tara de origine, doar sa fie in stare buna. Raspund promt la mesagerie.
  11. Caut un splitter de semnal chitara cu 2 out-uri, cat mai simplist posibil. Are cineva ceva?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.