FiveseveN Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 esti nebun? am 12 ani si oricum ... frate traiesti in romania ! o sa-i doara in cot pe aia Mult noroc in viata cu atitudinea asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM. Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Am o problema ...care am avut-o aproape toti la un moment dat, unii mai des altii mai deloc , deh, deci e vorba despre par,. Si pe voi va F*te toata ziua la cap cu tunsu ? Adik doh stiu ca traiesc intr'un oras uitat de civilizatie:))) dar pnm in fiecare zi mi se scoate ochii ....nah exceptamnd unele fete si cativa prieteni adevarati ...in rest toata lumea jeez:| ,Voi ?? Nu inteleg cum poate fi asta o problema. Adica daca arati ca o femeie cu paru lung si te mai si comporti ca una atunci inteleg sa te f*ta lumea si altundeva decat la cap. Uite asa aratam eu anu trecut si n-am avut nici pe dracu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Nu inteleg cum poate fi asta o problema. Adica daca arati ca o femeie cu paru lung si te mai si comporti ca una atunci inteleg sa te f*ta lumea si altundeva decat la cap. Uite asa aratam eu anu trecut si n-am avut nici pe dracu. Super tare poza dude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szekely Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Nu inteleg cum poate fi asta o problema. Adica daca arati ca o femeie cu paru lung si te mai si comporti ca una atunci inteleg sa te f*ta lumea si altundeva decat la cap. Uite asa aratam eu anu trecut si n-am avut nici pe dracu. bestiala creasta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Nu inteleg cum poate fi asta o problema. Adica daca arati ca o femeie cu paru lung si te mai si comporti ca una atunci inteleg sa te f*ta lumea si altundeva decat la cap. Uite asa aratam eu anu trecut si n-am avut nici pe dracu. Ah tinerii astia de azi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carramba Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 eu am avut plete si n-am avut probleme, ca eram cretz si aratam afro rau, iar acuma is destul de vizibil, am parul transparent in partea de sus a capului si daca nu ma rad in cap zici ca-s Bozo. deci care puteti, lasati-va parul lung, dar ingrijiti-l, ca altfel ii veti duce dorul. zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Nu inteleg cum poate fi asta o problema. Adica daca arati ca o femeie cu paru lung si te mai si comporti ca una atunci inteleg sa te f*ta lumea si altundeva decat la cap. Uite asa aratam eu anu trecut si n-am avut nici pe dracu. bestiala creasta asta DA freza de punker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest a_punker Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Nu inteleg cum poate fi asta o problema. Adica daca arati ca o femeie cu paru lung si te mai si comporti ca una atunci inteleg sa te f*ta lumea si altundeva decat la cap. Uite asa aratam eu anu trecut si n-am avut nici pe dracu. ok dude deci am remarcat ca ai zis ...anu trecut....inseamna ca acum esti tuns ?? de ce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM. Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 ok dude deci am remarcat ca ai zis ...anu trecut....inseamna ca acum esti tuns ?? de ce ? Da, acum sunt tuns. Pentru ca incepuse sa creasca cam mult si deja trebuia ingrijit. Plus ca incepuse sa imi cam cada paru la spate (uita-te la poza sa vezi ca e mai rar) ca toata ziua ma trageam de par (tic nervos). Acum ma tund o data pe luna si mi-e foarte bine ca nu trebuie nici macar pieptanat si nici nu mai am de ce par sa ma trag . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 nu sunt genul sa redeschid topicuri, dar constat ca au trecut 5 ani, si tot lung am parul Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 (edited) Il am pana la cur, cret, cand vine vremea pieptanatului.... Si nu-s un dop de om, am 1.85 m. Edited February 13, 2014 by George M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Parul de pe piept se pune? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Parul de pe piept se pune? Doar dacă eşti femeie. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shreder_DT Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Io incep sa chelesc. Damn it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katurev Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Si eu visez la ziua in care voi avea parul lung... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Apropo, n-ati remarcat că de fiecare dată când nimeriți la frizerie, îi liber mereu frizerul cel mai prost din toată tura ?! .... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Oare de ce o fi el (sau ea) mereu liber/a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 (edited) Oare de ce o fi el (sau ea) mereu liber/a? "Liber" în sensul ca n-are client, ca la taxi ! ... Dacă n-ai frizer personal, te-aşezi mereu pe scaunul liber ! Nu ? [ Jeez, I hate translate the jokes ! ] Am intrat odată, acum vreo doi ani în frizerie şi am nimerit la o don'şoară avantgardistă, dezgheţată şi i-a ieşit pe placul meu [ n-am frizer "personal" şi mereu tre' sa explic "de aici aşa... de aici mai puţin... in spate aşa, etc...]. De atunci, am mai fost de vreo doua ori , dar avea mereu client. Ce era sa zic ? "Mai aştept, vreau la domnişoara !" ? I-aş fi făcut probleme, nu ? Şi nimeream la câte unu' cu faţă şi freză de magazioner la Bumbeşti-Livezeni... Ce să-i zici ăluia ? Aşa că de vreun an şi, intru unde apuc, m-aşez la cine nimeresc şi zic ca Dem Radulescu : "Tunde !" Edited February 28, 2014 by ramurel 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Aşa că de vreun an şi, intru unde apuc, m-aşez la cine nimeresc şi zic ca Dem Radulescu : "Tunde !" ))) Doamne fereste! Dar nu mai bine faci programare la domnisoara? Sau dupa ce ai primit o tunsoare pe placul tau, fa-ti poze din fata-spate-laterale si prezinta-te cu ele la urmatoarea tunsoare. I le arati mai intai frizerului si apoi zici "Tunde!". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Aşa că de vreun an şi, intru unde apuc, m-aşez la cine nimeresc şi zic ca Dem Radulescu : "Tunde !" Am si uitat ca mai exista asemenea locatii. Ma bucur ca nu mai am un stress in plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 (edited) ))) Doamne fereste! Dar nu mai bine faci programare la domnisoara? Sau dupa ce ai primit o tunsoare pe placul tau, fa-ti poze din fata-spate-laterale si prezinta-te cu ele la urmatoarea tunsoare. I le arati mai intai frizerului si apoi zici "Tunde!". Sincer, mi-o fo' un pic ruşine să-i cer număru' de telefon ... În plus, ma gândeam să "introduc un pic de anarhie", să "Let it be" oleacă... Mi-e un pic nu-ştiu-cum, da' mă gândeam ca-ntr-o zi să intru în frizerie, să m-aşez la care se nimereşte şi să zic, de nebun : "Ştii ceva ? Have some fun !" Am si uitat ca mai exista asemenea locatii. Ma bucur ca nu mai am un stress in plus "You lucky ..." .... Da, pe cuvânt, frizerul la care m-am tuns ultima dată avea cam freza ta ... Mă şi gândeam :" Ce să-i iecsplic io lu' nenea ăsta ?" . Edited March 1, 2014 by ramurel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenea Rau Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Hotarat fiind sa imi limitez accesul la diverse probleme, de doua luni sunt bec. Mi-e un frig noaptea la gulie de-mi vine sa dorm cu caciula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts