www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest MrJackson
Posted

Sure... o sa incerc zilele astea sa trag niste demo-uri concludente.

Guest Distorsed
Posted

Ce sa zic...uite-o sh pe a mea.....una in care sa apar sh eu sh chitara f clara n-am gasit...asha ca am pus-o asta numai cu chitara/....pls don't laugh..nush ce firma e.....cand am primit-o era intr-o stare nu chiar f buna.....am reconditionat-o sh uitati ce a iesit( sau ieSHIT??) apropo...a voastre chiar mi-au placut ce sa zic...nam ce comenta..

post-2625-1160298718_thumb.jpg

Guest seraphx
Posted

Ce sa zic...uite-o sh pe a mea.....una in care sa apar sh eu sh chitara f clara n-am gasit...asha ca am pus-o asta numai cu chitara/....pls don't laugh..nush ce firma e.....cand am primit-o era intr-o stare nu chiar f buna.....am reconditionat-o sh uitati ce a iesit( sau ieSHIT??) apropo...a voastre chiar mi-au placut ce sa zic...nam ce comenta..

e reghin

Guest seraphx
Posted

tot reghin ramane , cel putin lemnu , cheitele , si dozele alea imense , tot reghin sunt :) , si da se vede ca a fo "facuta" :)

Posted (edited)

Ok hai ca acuma chiar am ramas in ceatza......ce bridge e ala?? :):):)

Edited by Adi91
Guest Distorsed
Posted

Multumesc....err...nu stiam ca e Reghin....apropo.. la bridge//pt ridicat coardele am folosit un surub...nuh radetzi ca isi face f bine treaba...avandin vedere ca stau in bistrita chiar nu sunt magazine de specialitate cel mai aproape fiind in reghin..insa sh acolomai nou nu mai e mare lucru.. de aceea am improvizat

Guest p_aciulea
Posted

@dgeekoo: aia neagra din dreapta e cumva Schecter? sau sunt pe langa rau de tot? :)

Guest Sheriff
Posted (edited)

@dgeekoo: frumoase, sa le canti cu placere/spor :)

@art vandalay: kramerz rule, prietenii stie de ce (+ aceeasi urare de mai sus)

Edited by Sheriff
Posted

@Adi91: JS este demential la mana, cel putin pentru mine, nu se poate compara cu nimic. Am chitara de 12 ani si-mi mai aduc si acum aminte de prima senzatie cand am desfacut cutia in vama si am pus man pe gat. Are o forma hibrida intre V si modern C, cu un profil care se schimba pe masura ce urci pe grif. Am avut un rg470 parca, si nu are nici o legatura. Totusi pentru shrederi cu mana mai mare s-ar putea sa nu fie chiar asa comod. Singurul minus la JS100 sunt tastele cam inguste (adica mai putin fiabile si mai greu de "aranjat"). Dar odata puse la punct totul merge ca untul. Mie imi place.

@benson: cea neagra este o chitara Koreeana facuta de o firma noua "Spear", rupta din colosul Cort. Foarte buna, un git mai apropiat de Jakson, taste medium-jumbo, finish mat (gothic), set-in neck din 5 piese roswwod si mahogany, corp mahogany. Este incredibil de usoara, sunet cald si sustain cat casa. Am o vaga banuiala ca are ceva cavitati de rezonanta sub top. Dozele faqcute de EMG si personalizate Spear. Imi place foarte mult sistemul bridge, cu strings-through-body asemanator cu PRS. De altfel chitara incearca sa sune ca un PRS. Si la cat a costat este super OK.

Posted (edited)

ok..... a new set of poze :lol :

Prima poza : za ibanez :( i'm in love :)

A doua poza : za small one ( and i mean the guitar, asa ca fara glume proaste :) )

A treia poza : za mess :)

A patra poza : o acustica de-a lu un prieten.....imi place culoarea B)

post-2244-1160673857_thumb.jpg

post-2244-1160674173_thumb.jpg

post-2244-1160674326_thumb.jpg

post-2244-1160674489_thumb.jpg

Edited by Adi91
Posted

auleoooo nu-ti mai lasa intrumentele pe jos. the horror....

Guest Baumwolle
Posted

pentru reghinuri nu dau explicatii cuz' they suck anyway :)

Ei, ei, nu spune asta... Iubeste-ti instrumentele! :)

Posted (edited)

vintage :)

post-3217-1161810714_thumb.jpg

post-3217-1161810784_thumb.jpg

Edited by exile
  • 2 weeks later...