Guest MrJackson Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Sure... o sa incerc zilele astea sa trag niste demo-uri concludente.
Guest Distorsed Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ce sa zic...uite-o sh pe a mea.....una in care sa apar sh eu sh chitara f clara n-am gasit...asha ca am pus-o asta numai cu chitara/....pls don't laugh..nush ce firma e.....cand am primit-o era intr-o stare nu chiar f buna.....am reconditionat-o sh uitati ce a iesit( sau ieSHIT??) apropo...a voastre chiar mi-au placut ce sa zic...nam ce comenta..
Guest seraphx Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ce sa zic...uite-o sh pe a mea.....una in care sa apar sh eu sh chitara f clara n-am gasit...asha ca am pus-o asta numai cu chitara/....pls don't laugh..nush ce firma e.....cand am primit-o era intr-o stare nu chiar f buna.....am reconditionat-o sh uitati ce a iesit( sau ieSHIT??) apropo...a voastre chiar mi-au placut ce sa zic...nam ce comenta.. e reghin
vektor Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Sau a fost candva ... pare sa fie "facuta" de un pasionat de bcrichuri ...
Guest seraphx Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 tot reghin ramane , cel putin lemnu , cheitele , si dozele alea imense , tot reghin sunt , si da se vede ca a fo "facuta"
Adi91 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 (edited) Ce sa zic...uite-o sh pe a mea.....una in care sa apar sh eu sh chitara f clara n-am gasit...asha ca am pus-o asta numai cu chitara/....pls don't laugh..nush ce firma e.....cand am primit-o era intr-o stare nu chiar f buna.....am reconditionat-o sh uitati ce a iesit( sau ieSHIT??) apropo...a voastre chiar mi-au placut ce sa zic...nam ce comenta.. Ok hai ca acuma chiar am ramas in ceatza......ce bridge e ala?? Edited October 8, 2006 by Adi91
vektor Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 E un fel de tremolo original reghin, inspirat din modelele bigsby de pe Gibson si Gretsch ... da' habarnam cum (si daca) functioneaza
teckus Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 E un reghin in carne si oase, initial a fost un reghin de ala cu corpul in forma de telecaster, dar bridge-ul nu este de reghin, daca va uitati atent la el numai placa(sa zicem asa) de baza(aia care se vede sub bridge) este de la reghin. Oricum s-o folosesti sanatos
Guest Distorsed Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Multumesc....err...nu stiam ca e Reghin....apropo.. la bridge//pt ridicat coardele am folosit un surub...nuh radetzi ca isi face f bine treaba...avandin vedere ca stau in bistrita chiar nu sunt magazine de specialitate cel mai aproape fiind in reghin..insa sh acolomai nou nu mai e mare lucru.. de aceea am improvizat
George Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Kramer Striker 300 ST. Tocmai i-am pus EMG-uri PRO SL20 si suna f. bine. Foarte tare! De mult timp sunt curios de setul Steve Lukater. Sa pui samples!
Adi91 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 @dgeekoo : cum e js-u la mana? de curiozitate? eventual in comparatie cu o chitara gen jackson, ibanez rg
Guest p_aciulea Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 @dgeekoo: aia neagra din dreapta e cumva Schecter? sau sunt pe langa rau de tot?
Guest Sheriff Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 (edited) @dgeekoo: frumoase, sa le canti cu placere/spor @art vandalay: kramerz rule, prietenii stie de ce (+ aceeasi urare de mai sus) Edited October 9, 2006 by Sheriff
barbarossa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 @ art vandalay: da cu ibanezul ala in ce stadiu esti? sau music man-ul?(la care cred ca ai renuntzat, daca ti-ai luat dozele astea...) de unde ai luat dozele? cu alea vechi ce faci? sa le stapanesti sanatos si sa ne mai incanti cu melodii ca cele de pana acum! bafta
dgeekoo Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 @Adi91: JS este demential la mana, cel putin pentru mine, nu se poate compara cu nimic. Am chitara de 12 ani si-mi mai aduc si acum aminte de prima senzatie cand am desfacut cutia in vama si am pus man pe gat. Are o forma hibrida intre V si modern C, cu un profil care se schimba pe masura ce urci pe grif. Am avut un rg470 parca, si nu are nici o legatura. Totusi pentru shrederi cu mana mai mare s-ar putea sa nu fie chiar asa comod. Singurul minus la JS100 sunt tastele cam inguste (adica mai putin fiabile si mai greu de "aranjat"). Dar odata puse la punct totul merge ca untul. Mie imi place. @benson: cea neagra este o chitara Koreeana facuta de o firma noua "Spear", rupta din colosul Cort. Foarte buna, un git mai apropiat de Jakson, taste medium-jumbo, finish mat (gothic), set-in neck din 5 piese roswwod si mahogany, corp mahogany. Este incredibil de usoara, sunet cald si sustain cat casa. Am o vaga banuiala ca are ceva cavitati de rezonanta sub top. Dozele faqcute de EMG si personalizate Spear. Imi place foarte mult sistemul bridge, cu strings-through-body asemanator cu PRS. De altfel chitara incearca sa sune ca un PRS. Si la cat a costat este super OK.
Adi91 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 (edited) ok..... a new set of poze :lol : Prima poza : za ibanez i'm in love A doua poza : za small one ( and i mean the guitar, asa ca fara glume proaste ) A treia poza : za mess A patra poza : o acustica de-a lu un prieten.....imi place culoarea Edited October 12, 2006 by Adi91
Guest _Theo_ Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 auleoooo nu-ti mai lasa intrumentele pe jos. the horror....
Adi91 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 auleoooo nu-ti mai lasa intrumentele pe jos. the horror.... Mea culpa.....ibanezu l-am scos ca am cantat mai inainte si nu l-am mai pus in cutie ca mi-o fo lene sa-l scot iar sa-i fac poza.....pentru reghinuri nu dau explicatii cuz' they suck anyway
Guest Baumwolle Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 pentru reghinuri nu dau explicatii cuz' they suck anyway Ei, ei, nu spune asta... Iubeste-ti instrumentele!
CulBoji Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 WIP pedal-board, tre mochetata, captusit cu burete partea de sus, montate nijte imput-jackuri in partea de sus si luna viitoare sa imi iau un DC brick si nijte velcro.
rynn Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 mai incepator si eu in ale chitarii ... ... un stagg A-400B si un behringer Iaxe393.
Guest exile Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 (edited) vintage Edited October 25, 2006 by exile
Razvan S. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 eu ink nu pun ca nu am facut squieru frumos
vektor Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Hai si cu acusticele: Asa da ! Super chitari. Prima e Hohner, si adoua nush cum ii zice, au in Senia (daca e Ovation, in senia sunt copii)
Recommended Posts