George Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Faina chitara Raddu. Si nu te lua dupa astia cu Seymour. EMG all the way ... Offtopic: Daca ai pozat-o cumva la tine in curte, poti sa-mi spui de unde ai luat pavajul ala si cat ai dat?
cearny Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 my guitar 15965[/snapback] Grozava chitara Si EMG 81 + 89 gata pe ea, si carved top, si Floyd.. A-propos, cum suna 89-ul ala?
cearny Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Cred ca e 85 16052[/snapback] In neck e sigur 89, avand in vedere ca e scris EMG cu o culoare auriu spre bronz
George Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 In neck e sigur 89, avand in vedere ca e scris EMG cu o culoare auriu spre bronz 16053[/snapback] Ai dreptate. E sigur 89
Guest Baumwolle Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Iata cea mai mai importanta persoana din viata mea, Marizza
michel2233 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Iata cea mai mai importanta persoana din viata mea, Marizza 16410[/snapback] Scuze nu ma pot abtine ... Superba persoana! ... prietena ta stie?
Cosu Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Scuze nu ma pot abtine ... Superba persoana! ... prietena ta stie? 16411[/snapback] subscriu la intrebarea lui michel
Guest Baumwolle Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Momentan, sunt liber, daca prindeti ideea .Si oricum, viata e grea, va trebui sa se conformeze
Guest spyked88 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 baumwolle, frumoasa chitara. si cel mai important e ca te rasplateste cu un sunet heavenly cand o atingi .
Jeanov Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 aici aveti niste poze cu "vasla" mea cred ca am luat-o pe viatza ca prea curand nu prea o sa fie data
Elethan Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Holy crap... shalau ce vrei tu... superba chitara... una asa planuiesc sa achizitionez si eu soon.. numa bani sa am Pana una alta atasez si poze cu a mea:
Guest Baumwolle Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Sunt superbe amandoua, sa le cantati fericiti!! Offtopic:nu va suparati pe mine, da n-as da un SG pe un Strat...Eh, acuma depinde si de Strat
Elethan Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Pai nu trebuie sa gandesti asa, pentru ca sunt 2 chitari total diferite care suna extraordinar fiecare in felul ei... totusi te uiti la cele mai mari si mai apreciate firme din lume... adica fender si gibson.. ambele chitari facute in SUA Oricum n-a zis nimeni ca vreau sa dau ceva la schimb adica eu sunt genul care nu vand nici o chitara nimic, pentru ca le consider prea importante
Catalin S. Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 aici aveti niste poze cu "vasla" meacred ca am luat-o pe viatza ca prea curand nu prea o sa fie data 16493[/snapback] Bre... ai luat-o modificata sau ai pus tu doza dubla... ?
Guest dmc Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ala e un highway 1, asa arata el de la mama lui.
Catalin S. Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Aha... m-am uitat pe net dupa seria aia care incepe cu Z si nu am gasit nik ?
Jeanov Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 mai eu recomand tuturor care vor sa cante stilurile:jazz,blues,si rock(si ceva asemanator)chiar si metale(normal ca nu o sa sune ca si un Jackson BUN care e pt metale)da fara probl. o recomand mai ales la distorsuri pe ultima doza(Cea Hamb. care e ceva atomic,ceva pe acolo)care si pe curat,pe un amp cu lampi... da putzin distors dar cu "zeama" da na yo nu prea le ain legatura cu chestiile de genu:ii facuta din lemnu ala sau asa ceva eu pot sa zic daca am o chitara in mana,daca e buna sau nu si asa sa va imaginatzi ca am preferat-o pe asta in locul uneia Richie Sambora(cu floyd,si un dimartzio) da na
Dicu Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 hai sa pun si eu niste poze cu ghitrele mele cu statiile si cu efectu nu prea am poze, poate o sa fac
dalv Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 mi-am luat ibanez and it feels good inca nu am avut vreme sa fac poza la adevarata scula - Ibanez SA120 CN translucent red
Blondu Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 E super misto Cort-ul .. dar camera foto .. cam varza
michel2233 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 si cortu meu i-am facut azi poze 17530[/snapback] Nu pari de loc fioros ... ce chestie ... daca forumul ar fi fost transparent ca o sticla (de exemplu de bere) mi-as fi dat seama ... Frumoasa chitara! Solo-urile tale totusi ... raman fioroase (adica dau fiori unora)
Eugen D Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 am dau cuiva impresia k as fi fioros ? oricum mersii de aprecieri ...................................cred
Alex Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 In sfarsit, mi-a venit si mie electroacustica (Johnson JG 624 CEN) pe care o asteptam de anul trecut ... am pus "cateva" poze cu ea pentru placerea ochiului. Pentru celelalte placeri o sa inregistrez ceva mai incolo si o sa fac si un review. ps: thx cearny Felix, mi-am comandat si eu o Hora Western rosie cu degrade negru si cutaway la Muzica si cica vine acusi, pe stanga. Sa speram ca vine, am dat avans de 500. Sper sa-mi dai si mie odata chitara ta sa vad ce poate... Am sa-ti cant o serenada
felix Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Felix, mi-am comandat si eu o Hora Western rosie cu degrade negru si cutaway la Muzica si cica vine acusi, pe stanga. Sa speram ca vine, am dat avans de 500. Sper sa-mi dai si mie odata chitara ta sa vad ce poate... Am sa-ti cant o serenada Cand treci prin Bucuresti dai un semn si testezi ce vrei tu.
Guest Ironbog Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Iep,i know.........Care ghiceste ce chitara i
Recommended Posts