mike_KidLazy Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Vezi ca Vendetta 3.0 nu-i pe stoc si, deci, nu poti s-o probezi. E posibil sa fi fost scoasa din productie. Am vazut. Le-am dat un mail celor de la Guitar Shop si au zis ca nu stiu cand le vine urmatorul transport de la Dean. Oricum, m-am hotarat sa mai astept un pic, abia mai pun ceva bani la ciorap. Daca nu le mai apare chitara pe stoc, o sa o caut in alta parte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviusnop Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 daca vrei prs de ce te uiti la dean ? au la "rivali" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BigIdiot Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 (edited) Dragii mei ,scuzati deranjul la care o sa va supun ,dar doresc si eu sa va intreb ceva. Sunt incepator in cantatul la chitara ,deabia m-am acomodat cat de cat cu ea ,sunt in stare sa cant cu vocea si chitara melodii precum ale celor de la Directia 5 "daca ai stii" sau Stefan Banica Junior ,ceva mai usoare.Momentan inca invat nu am nici macar 3 luni ,asea ca nu sunt prea bun ,dar chitara care o am a inceput sa falseze rau ,este foarte veche .Doresc si eu de la voi sa imi spuneti ce chitara acustica sa iau si eu .Vreau un pret cat mai mic ,chiar cel mai mic pe care il puteti oferi (am niste probleme in familie plus inca cateva deplasari competitionale) pentru o chitara acustica .Nu vreau ceva sa ma tina o viata ,vreau ceva care sa ma tina cativa ani (2,2 ani jumatate ) fara sa inceapa sa falseze .Am o grije deosebita fata de obiectele mele (citara veche a inceput sa falseze dupa ce a calcat un coleg la brasov pe griful ei ,si de atunci nu prea mai pot sa cant nimic).Vreau un pret pana in 350 de ron daca se poate .Nu sunt fanatic ,vreau sa invat cat sa ma acompaniez pe mine cand cant ceva ,sa nu mai fie nevoie sa ma duc la profesorul meu de canto ca sa pun cap la cap o melodie. Ma uitam la aceasta chitara http://www.fly-music.ro/chitare-chitari-acustica-chitara-seturi/1098-golden-ton-cgiant-bk-acustic-set.html repet pentru un incepator ,bot ,noob ,cum vreti voi sa ma numiti ,eu doar doresc sa stiu una dintre cele mai ieftine chitari pentru un incepator(repet sa nu ma tina o viata) Edited March 12, 2012 by BigIdiot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 hmm nu prea am auzit de acea chitara...eu unul in rpimul rand ti-as zice..."DACA POTI" pune bani...si " DACA VREI NEAPARAT NOU" te-as indruma spre un Feder cd-60...daca nu cu 350 Ron poti gasi acastaa chitara la mica publicitate pe aici..sau chiar un takamine ceva....arunca o privire ceva..colegii mai avansati te pot indruma..eu as azice sa te uiti pe la un Fender cd-60 Takamine G320 chiar si un IBanez V72 peantru inceput.. daca am gresit accept orice corecti din partae colegilor.CHEERS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenea Rau Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Fara sa fac reclama amicului meu, ti-as recomanda chestia asta: http://forums.rgc.ro/topic/68538-chitara-clasica-reghin-1988/ Plus ca, daca nu traiesti mult, o sa te tina toata viata!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 nu vreau sa te contrazic domnu nenea rau..dar respectivul om a zis ca ar vrea o acustica...aceea fiind clasica...dar daca e dispus sa ia clasica..o recomand si eu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenea Rau Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 ... ala vrea acustica... asta e clasica... directia5 si stefan banica... asta nu merge... dar daca vrea el... o recomanzi si tu.... Ar fi misto sa nu-i recomanzi nimic. Fa-i serviciul asta, domnu Hyplink, si nu ma intreba de ce. Sper ca am pus destule 'puncte-puncte'. Bafta in alegeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 eu am vrut doar sa punctez ca omu a fost clar acolo..si eu i-am zis in buget ce s-ar merita sa faca..nu zic ca nu e bun ceea ce ai zis...dar eu eram subiectiv la ceea ce voia domnul BigIdiot Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 ......Am o grije deosebita fata de obiectele mele (citara veche a inceput sa falseze dupa ce a calcat un coleg la brasov pe griful ei ,si de atunci nu prea mai pot sa cant nimic). .... trimite-mi pe PM niste poze cu chitara calcata in picioare, poate se poate repara si te costa mai putin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 daca vrei prs de ce te uiti la dean ? au la "rivali" ) De acord, insa preturile la prs deja ma ustura la buzunar urat de tot. Or fi avand "rivalii" acum reducere la unele prs-uri, dar chiar nu pot sa-mi permit in momentul asta asa ceva. Nici de Dean HardTail n-am strans inca banii In plus, uitandu-ma la ce scrie pe site la lemnul prs-urilor alea, doar spatele chitarii e facut din mahogany. Eu as fi vrut ceva sa fie din mahogany tot corpul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Nu stiu de ce vrei ceva cu corpul complet din mahon, e posibil sa nu ai suficienta definitie si prezenta in mix pentru un solidbody. De principiu prefer o chitara SH, dar bine ingrijita decat una noua. Cea SH daca esti atent cand o cumperi o poti lua la un pret bun si te uiti de defecte are sanse mari sa te tina cel putin la fel de mult ca una noua, daca nu au aparut defecte in 2-3 ani de folosire e foarte posibil sa nu apara nici dupa. Asa la aceiasi bani poti lua o chitara mai buna, sau aceiasi chitara deja upgradata. Nu as recomanda chitarile neckthrubody, multe din ele au probleme dupa o anumita perioada, se duce griful de la imbinarea cu corpul. Nu spun ca la toate este asa, dar am vazut problema asta la cateva chitari japoneze mai vechi (Aria, Vantage etc). Pentru ce vrei tu cea mai buna reteta mi se pare corp si grid de mahon cu imbinare tip setneck si top maple, adica reteta clasica de Les Paul sau PRS. Ca voicing PRS pare mai apropiat de ceea ce iti doresti tu. Cauta un PRS SE second hand si nu o sa iti para rau, merita fiecare banut, am avut si eu un SE Custom 22 si am fost mai mult decat multumit de el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Nu stiu de ce vrei ceva cu corpul complet din mahon, e posibil sa nu ai suficienta definitie si prezenta in mix pentru un solidbody. De principiu prefer o chitara SH, dar bine ingrijita decat una noua. Cea SH daca esti atent cand o cumperi o poti lua la un pret bun si te uiti de defecte are sanse mari sa te tina cel putin la fel de mult ca una noua, daca nu au aparut defecte in 2-3 ani de folosire e foarte posibil sa nu apara nici dupa. Asa la aceiasi bani poti lua o chitara mai buna, sau aceiasi chitara deja upgradata. Nu as recomanda chitarile neckthrubody, multe din ele au probleme dupa o anumita perioada, se duce griful de la imbinarea cu corpul. Nu spun ca la toate este asa, dar am vazut problema asta la cateva chitari japoneze mai vechi (Aria, Vantage etc). Pentru ce vrei tu cea mai buna reteta mi se pare corp si grid de mahon cu imbinare tip setneck si top maple, adica reteta clasica de Les Paul sau PRS. Ca voicing PRS pare mai apropiat de ceea ce iti doresti tu. Cauta un PRS SE second hand si nu o sa iti para rau, merita fiecare banut, am avut si eu un SE Custom 22 si am fost mai mult decat multumit de el. Multumesc mult pentru sfat. De fapt, deep in my soul, eu un PRS imi doresc mai mult decat un Dean. Dintotdeauna mi-au placut chitarile astea... dar ma gandisem la modele mai ieftine un pic, din motive de buget. Dar voi lua serios in calcul si ce mi-ai spus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 @Blackthorn: Poti dezvolta un pic teoria "se duce griful la imbinarea cu corpul"? Ca io nu m-am prins de ce. Multam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 (edited) Eu am citit odată câteva lucruri despre dezavantajele neck-through-ului, însă erau strict în legatură cu chitările la care începeau să apară probleme, ca răsucirea, de exemplu, ceea ce făcea diferenţe în costuri** între through şi bolt-on... Dacă sunt şi alte aspecte, moi aussi est curios tare, too.. [ V100 e neck-through ] Late edit : ** În costuri de reparaţii m-am referit. . Edited March 14, 2012 by ramurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 (edited) Nu stiu sa iti spun prea multe, eu ce am vazut a fost ca un anumit timp griful facea valuri la imbinarea cu corpul, adica nu mai era drept, problema care nu putea fi corectata din tija. Nu a fost cazul la Schecter C1 Classic, cred ca de asta erai curios. Edited March 14, 2012 by Blackthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
catatheboss Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Salut, vreau sa-mi cumpar o noua chitara . Ce parere aveti despre asta ? http://www.soundcreation.ro/chitare-electro-acustice-cid10-270/stagg-sw201sb-vt-id3931.html isi merita banii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Parerea mea este ca la banii aia cauti altceva, macar asa ceva, daca nu ai bani de altceva mai bun http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=2&BrandCategsID=206&BrandProductID=1221 Link to comment Share on other sites More sharing options...
catatheboss Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Pai eu caut o chitara pe care o pot cumpara online in rate, chitara care mi-ai recomandat-o poate fi cumparata in rate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest unknown24158 Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 (edited) Ce ziceti de chitarile astea? Merita? http://www.guitarsho...us.php?pid=1838 charvel desolation http://www.guitarsho...us.php?pid=1970 skatecaster http://www.muzikia.r...-Vintage-V8BRQ/ vintage http://www.muzikia.ro/Chitare/Chitare-Electrice/Chitara-electrica-Vintage-Metal-Axxe-Raider-VR2000-EMB/ alt vintage mai scump Edited March 21, 2012 by unknown24158 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Klauss Punkcakes Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Buna,as vrea sa imi cumpar o chitara bas si un amplificator(metionez ca sunt incepatoare) pana in 14 milioane,ca gen de muzica as vrea sa cant garage,grunge,stoner,psychadelic.. chestii de genul asta.Si am nevoie de sugesti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BucurAdrian Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 pentru rock gen guns n roses ce sa aleg , vintage v100 cu doze seymour duncan sau vintage v100 paradise cu dozele cu care vine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 V100 cu SD Alnico 2 sau APH-2, sau vezi ca e un Epiphone Les Paul Standard Plus la Mica Publicitate de vanzare APH-1 montate. Are un pret bun, cred ca merita probata chitara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BucurAdrian Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 V100 cu SD Alnico 2 sau APH-2, sau vezi ca e un Epiphone Les Paul Standard Plus la Mica Publicitate de vanzare APH-1 montate. Are un pret bun, cred ca merita probata chitara. e chiar asa mare diferenta intre aph-1 si aph-2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Nu, APH-2 sunt putin mai hot, dar foarte putin. E mai mult o treaba de marketing a SD sa mai scoata niste bani pe spinarea celor care cred ca o doza te face sa suni ca Slash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BucurAdrian Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Nu, APH-2 sunt putin mai hot, dar foarte putin. E mai mult o treaba de marketing a SD sa mai scoata niste bani pe spinarea celor care cred ca o doza te face sa suni ca Slash. asa citisem si io undeva pe net daca nu chiar pe forum , da am zis ca o parere in plus nu strica ) Nu, APH-2 sunt putin mai hot, dar foarte putin. E mai mult o treaba de marketing a SD sa mai scoata niste bani pe spinarea celor care cred ca o doza te face sa suni ca Slash. APH-2 pe net erau alb cu negru ca pe afd-u lu slash , da in poza de pe mc sunt negre .. pana la urma cum sunt ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Pana la urma sunt cum vrei tu, si albe si negre si zebra, se fac in mai multe variante ca sa ai de unde alege, difera doar culoarea plasticului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest atitutu Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Salut! As vrea sa-mi cumpar un combo foarte ieftin (2,3,400 lei), cat se poate de mare, fara efecte... cine ma poate ajuta... am incercat sa caut pe la diverse magazine de pe net, da' nici nu stiu ce sa caut... macar sa-mi dea cineva niste indicatii, nume de firme, daca se poate linkuri... multumesc mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zippy Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Salutari.Cant de un an la chitara acustica,dar iubirea vietii mele e muzica cantata la electrica.Asa ca as vrea sa imi cumpar ceva cu care sa pot avea efecte care sa sune cum suna ale lui Slash,Hendrix(Voodoo Chile in special),Jimmy Page,Kirk Hammet etc.Ma gandisem sa imi iau: -Un ibanez grx90 sau grx 20 -Amplificator Marshall MG10 -O pedala Behringer XV Amp Ulterior o sa imi mai cumpar efecte,schimb amp etc..Vreau sa stiu daca cu acestea pot avea un ton asemanator celor mai sus numiti.Daca nu va rog sa imi recomandati ceva cam in acelasi pret.Va multumesc. P.S.NU vreau caterinca Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Renunta pentru inceput la MG10. Vei obtine rezultate mai bune folosing simulatorul de cabinet din Behringer (citeste aici: http://forums.rgc.ro/topic/53623-amplificatoare-pentru-incepatori/page__p__520118#entry520118 ) si investeste mai mult in chitara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zippy Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Multumesc,dar eu nu prea pot sa fac asta deoarece o sa am concerte si nu pot sa ma duc cu softul dupa mine (stiu ca unii fac asta,dar eu NU).La cursuri am amplificator si cabinet profesionist.Oricum pedala e buna pt ce vreau eu sa cant?Si inca ceva:Nu ar merge sa leg pedala la un sistem pt calculator? Stiu ca scrie multe chestii unde mi-ai aratat tu,dar sunt foarte multe denumiri si detalii tehnice pe care nu le stapanesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts