www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

catatheboss

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Focsani

catatheboss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. O chitara electro-acustica cu cutaway pana in 500 de lei unde gasesc si eu?
  2. Salut , am chitara de 3-4 luni .... pana acum mi-am acordat chitara cu AP tuner , toate bune si frumoase pana am luat-o de 2-3 ori in excursii sau prin parc...si vad ca se dezacordeaza dupa ce cant 3-4 melodii... de 2 zile am inceput sa fac exercitii de acordat (stiu cum trebuie , pe fretul 5 bla bla) dar nu inteleg de ce profu de muzica imi zice ca Mi(gros) si Mi(subtire) trebuie sa sune la fel , mie imi suna total diferit:| mai exact dupa ce trebuie sa ma iau ca sunt confuz...
  3. Pai eu caut o chitara pe care o pot cumpara online in rate, chitara care mi-ai recomandat-o poate fi cumparata in rate?
  4. Salut, vreau sa-mi cumpar o noua chitara . Ce parere aveti despre asta ? http://www.soundcreation.ro/chitare-electro-acustice-cid10-270/stagg-sw201sb-vt-id3931.html isi merita banii?
  5. Salut , mi-am luat si eu o chitara acum 3 zile, nu ca sa ma apuc serios ci doar ca sa am un hobby placut . Mi-am luat o chitara ieftine pentru inceput ( 150 RON , nu stiu numele:( ) am inceput sa cant la ea , toate bune si frumoase dar am observat un defect la ea, are corzile cam ridicate de grif si ma incomodeaza putin cand schimb acordurile, stiti cumva daca pot sa le fac mai aproape de grif?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.