www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

un film exceptional pentru CHITARISTI!!! A aparut anul trecut insa abia acum l-am vazut...hd inca :) .

IT MIGHT GET LOUD

Un film cu si despre Jimmy Page,Edge si Jack White si nu numai.

Trailer:

http://www.imdb.com/title/tt1229360/

Cel mai bun film documentar despre muzica pe care l-am vazut de la serialul produs de Scorsese("The Blues") incoace.

it_might_get_loud.jpg

Edited by andjar
  • 1 month later...
Guest amosik939
Posted

Poate cineva sa imi recomande filme gen Black Snake Moan, Crossroads(1986) . Multumesc Anticipat.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Am vãzut asearã "The Expendables" ( la calitate foarte bunã a imaginii ) ºi iar m-a apucat nostalgia motoarelor. Ãl mic al meu ( mic pe naiba, are 19 acuº' ) ºi-a luat motor anu' trecut ºi io fac burtã pe 4 roți...

Tre' sã fac ceva în sensul ãsta !

Ããã, despre film... ããã... ããã... Nu va stric plãcerea.Aº fi subiectiv.

Uite-aºa mi-a recomandat mie doctorul :

post-10823-1283763363_thumb.png

Edited by ramurel
Posted

No one knows about Persian cats.

Filmul investigheazã scena muzicalã undreground din Iran, urmãrind povestea unei formații de indie-rock care vrea sã susținã un concert la Londra, dar se izbește de mecanismele unei societãți închise și ale unui stat totalitar. Pentru cã acest film a fost interzis în Iran, regizorul l-a oferit în acces liber pe internet.

http://indiescouts.ro/2010/05/04/de-descar...t-persian-cats/

• 3 weeks later...
Posted (edited)

"Knight and Day" , Cruise ºi Diaz din nou, dar departe de "Vanylla Sky" ca putere a scenariului, ºi un pic pentru "grupurile de elevi ºi studenți [care] beneficiazã de bilete la preț redus". Diaz , aratã ok, ca întotdeauna.

post-10823-1285068831_thumb.jpgpost-10823-1285068851_thumb.jpg

"Resident Evil-Afterlife"... sper cã e ultimul din serie. Poate cã dacã-l vezi 3D...

post-10823-1285068897_thumb.jpg

Edited by ramurel
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Replici celebre în istoria cinematografiei...

"Are you talkin' to me?

"Stellaaaaa !!!!"

"Bond... James Bond"

"Goood morning, Vietnaaaam !"

"Luke, I am your father !"

"I'm gonna make him an offer he can't refuse"

"I'll be back !"

"You can't handle the truth !"

"The first rule of Fight Club: do not talk about Fight Club!"

"Life is like a box of chocolate"

"Say hello to my litlle friend" ( des folositã în dormitoare, pe tot globul )

"My precious "

Mi-au venit în minte dupã ce am vãzut Iron Man 2. E acolo o replicã fainã:

" If you could make God bleed, people will cease to believe in Him. There will be blood in the water, and the sharks will come."

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Sunt fan filme gen "benzi desenate" ºi-mi plac mai ales unde-s multe "gadget"-uri... Aºa cã, dacã vreți sã vã destindeți Green Hornet e o alegere bunã .

Seth e haios, joacã ºi "colonelul Landa" din Inglorious Basterds ... iar Cameron Diaz, yum-yum :lol: ...

Despre Oscaruri... later ! Totuºi, The fighter e rețetã Rocky, ºi Bale ... not bad...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

M-am uitat asearã ( din nou ) la Space odyssey 2001... Pe la miezu' nopții aºa... Întuneric beznã , numa' io ºi ecranu'.

La faza cu monolitu', din cauza muzicii la efect stereo-spațial ºi a întunericului din camerã mi s-o fãcut piele-de-gãinã pe spate.

Cred cã dacã scârțîia ceva, fãceam pã mine...:unsure:

• 3 weeks later...
Guest Kamishiro Yuki
Posted

Ca serial, The Wire merita vazut http://www.imdb.com/title/tt0306414/  9,7 rating pe IMDb

street life, drug dealers, corrupt police & politicians. all coming with sauce, for the interested ones.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Scuze de of-topic, insa am vazut ca pe forum sunt cativa cunoscatori in acest 'domeniu'.

Caut de ceva vreme un film pe care l-am vazut acum vreo 5 ani. Imi aduc aminte doar de cateva detali din film: actiunea se pertrecea iarna, personajul principal era tanar si era hacker. Nu mai tin minte ca conturi site-uri a 'spart' insa imi aduc aminte ca politisti care il urmareau l-au sunat, si incercat sa afle din ce oras suna; hackerul schimba locatia cu ajotorul unui calculator, spuneau de mai multe orase din toata lumea. Mai tin minte ca unul din urmaritori l-a asemanat cu un lup, nu mai stiu de ce.

Poate a vazut cineva acest film si isi aduce aminte cum se numea sau poate mai vreun detaliu.

Multumesc!!

• 1 month later...