www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

La multi ani RGC !!!


michel2233
 Share

Recommended Posts

Ehhh ... ce sa mai zic ... succes in continuare, ma bucur ca am nimerit aici si pot acum sa va urez acest sincer LA MULTI ANI... Sper sa aveti putere si timp sa faceti locul asta tot mai util si frumos ...

 

As vrea sa urez si userilor acestui forum, asa cum fac de obicei, multa BAFTA! .. si sa va multumesc ca (re)veniti aici si tineti locul asta viu. Stiu ... mai sunt cateva ore pana la nasterea oficiala a RGC ... dar nu am mai rezistat ...

 

 

 

:)LA MULTI ANI:)

Link to comment
Share on other sites

Putini dintre voi stiu insa ca azi 26.10.2005 se implineste un an de cand a luat fiinta aceasta comunitate. La inceput nu s-a numit asa insa nucleul acela a evoluat treptat catre RGC-ul de astazi.

Urmeaza ceva stil discursul de la Oscar. Daca vi se pare prea patetic aia e :)

 

Tin sa multumesc aici catorva oameni speciali fara de care nu s-ar fi realizat absolut nimic(probail ca ii voi nominaliza cronologic din aminitiri).

Primul si cel mai important este omul din umbra Ninja care a avut magistrala idee sa porneasca un forum romanesc dedicat chitaristilor.

Apoi urmeaza Felix si Cearny ce au sustinut inca de la inceput ideea si au contribuit cu know how si entuziasm. Nu trebuie uitat aici nici Alex ce a avut si el o contributie importanta la inceputuri.

Adi - admin de nadejde a muncit mult si a pus o vorba buna sus atunci cand a trebuit. Fara el mijloacele tehnice de care dispune comunitatea nu erau asa de avansate.

Michel2233 - omul care cred ca reprezinta cel mai bine sufletul RGC.ro. Nu am mai intalnit un om la fel de pasionat si de bun la suflet.

Manu ne-a sustinut inca de la inceputuri si a crezut in noi dovada fiind si concursul ce il patroneaza. Intotdeauna cand am avut o retinere Manu ne-a ajutat cu un sfat bun.

Am avut parte de ajutor tehnic din partea lui Robin si a lui Petru(aka rmarvin) carora tin sa le multumesc din suflet caci fara ei sapam mult si bine. Pe partea de conexiune la Internet Caro Group si Andrei Bucur au avut (si inca au) un rol esential.

 

 

Sa nominalizez useri nu cred ca e cazul pentru ca as avea muuuuuuult de tastat. Toti sunt speciali (mai putin cei cu 0 posturi :)).

Sincer nu ma asteptam acum un an la o asa amploare si de aceea cel putin eu am fost luat cam pe nepregatite de anumite lucruri.

 

Nu mai stiu cui sa multumesc.

 

LA MULTI ANI RGC.ro!

Link to comment
Share on other sites

LA MULTI ANI RGC!!!!In momenrul cand m-am inscris am avut o retinere,pentru ca nu stiam unde am nimerit si scriam tot timpul cu teama :) (i know i am stupid),dar am descoperit ce oameni minunati sunt aici!Mie rgc-ul mi-a redat dorinta de a canta la chitara si de aceea acu am reluat serios treaba!!

Sa cresti cat mai mare rgc!! :)

Link to comment
Share on other sites

Guest rhcp_guitarist

Nu-mi vine sa cred ca deja RGC a facut 1 an..wow,cat de repede a trecut timpul B)

LA MULTI ANI,RGC!!!!!!!!!!!

RGC e un loc plin de oameni cu talent si de la care poti invata ceva ;) ma bucur ca am avut astfel prilejul de a mai deprinde cate ceva si de a-mi face si niste prieteni :o :

:):) KEEP UP THE GOOD WORK :):(

Link to comment
Share on other sites

Guest DarkMan2004

la multi ani RGC si bafta in continuare...nu dati o chitara ca ati implinit 1 an ca si asa am nevoie urgent de una :)...just kidding...bafta...sa mai traiesti in continuare 1000 de ani RGC...

Link to comment
Share on other sites

LA MUULTI AAAAAAAAAAAAAAANIII RGC !!! sa-ti traiasca adminnii si forumistii ... multa bafta tuturor cu instrumentele si muzica & KEEP ON ROCKIN !!!!

 

:):):(:)B);):o;);)

Link to comment
Share on other sites

Guest Johnny I

LA MULTI ANI!!!!! si sa ne vedem aici cu bine si la anul, si sa vedem ca apare si topicul cu "rgc implineste XX ani"! si in primul rand multumiri celor care l-au realizat! good job guys! :(:):):)

Link to comment
Share on other sites

la multi ani RGC.ro

 

In acest an de cand exista RGC am invatat foarte multe lucruri despre chitara, pe care sunt sigur ca nu le-as fi invatat daca nu exista acest minunat forum.

Si eu tin sa le multumesc tutoror celor care au tinut forumul in viata, si o sa il mai tina mult timp de acum (sper).

Am intalnit multi oameni deosebiti, care niciodata nu au spus nu cand le-ai cerut ajutorul.

Ma bucur ca fac parte din aceasta comunitate.

:)

Link to comment
Share on other sites

Guest Sheriff

La Multi Ani!!! Si eu sunt foarte bucuros ca am dat peste aceasta comunitate, si sa observ ca exista mult mai multi instrumentisti talentati si dedicati in tarisoara noastra decat aveam impresia. Felicitari tuturor si la mai mare!! ;)

:):)B):o;):):(

Link to comment
Share on other sites

La multi ani, rgc, si din partea mea.

Nu sunt altfel decat voi, sunt un om obisnuit, cu bucuriile si necazurile obisnuite, ma bucur ca am ocazia sa descopar oameni talentati care se exprima atat de frumos cu ajutorul acestui minunat instrument.

Inca o data, ati facut o treaba excelenta cu acest rgc, felicitari si la mai mare!

Link to comment
Share on other sites

Guest om__bun

un gand frumos si din partea mea pentru toti cei care au avut nobila idee de a realiza acest site care pentru mine a devenit home page :) pentru cei care se ocupa de el pentru cei care posteaza pe el pentru cei care sunt doar simpli cititori pentru cei pe care i-am stresat pe messenger cu intrebarile mele ...sau intr-un cuvant pentru cei care iubesc muzica si au facut cel putin odata un sacrificiu pentru ea ...nu am prins povestea de la inceput dar odata ce a ajuns si la urechile mele mi-a bucurat mult sufletul...am invatat multe de la voi si mi-am dat seama precum invatatul din proverb ca stiu foarte putine lucruri.. :) .

va doresc implinirea tuturor dorintelor,numai satisfactii ,bucurii ,sanatate si sa stiti ca dintre toate lucrurile frumoase muzica este cea mai apropiata de sufletul omului......

la multi ani fratilor...si conform unui cantec celebru....POVESTEA merge mai departe... :)

Link to comment
Share on other sites

Am descoperit forumul asta undeva prin luna aprilie, parca. Si de atunci a devenit parte din "programul" meu zilnic de net. Super treaba, baieti f misto. Imi pare rau ca nu am ajuns l anici un concert sau intilnire pt a ne cunoaste. Dar promit sa remediez.

Forumul e o resursa excelenta pt toti chitaristii, mai ales pt cei incepatori. Mai e nevoie sa spun ca imi doresc sa fi avut asa ceva cind eram eu incepator ? :)

La multi ani! si la mai mare

Link to comment
Share on other sites

La Multi Ani, RGC!!!

Desi am aflat destul de tarziu de existenta forumului, pot spune ca am ramas foarte atasat de ceea ce se intampla bun pe aici, si va doresc sa o tineti tot asa! Rock on, my friends, sa iasa fum din instrumente... si postati cat mai repede "probe" de munca de-alea de-ale voastre. ;):o

Felicitari "parintilor" forumului si tuturor userilor care mentin vitalitatea acestui site nemaipomenit! ;)

Sper sa se organizeze ceva frumos cu ocazia asta, o intrunire pe cinste, si sa aflam si noi cat mai repede :):):):(

Inca o data, La mai multi ani! B)

Edited by felixanu'
Link to comment
Share on other sites

LA MULTI ANI !! :)

 

Nu o sa incep acum cu urari si.. Imi voi exprima optimismul insa. Chestia asta va fi foarte durabila pentru ca este utila.. face comunicarea mult mai usoara si mai placuta. Am cunoscut aici oameni care m-au ajutat sa imi rezolv unele probleme. Sunt convins ca atat timp cat vor fi chitaristi la noi, va exista si RGC. Multumiri celor care au avut initiativa de a crea acest lucru minunat si promit ca voi posta mai mult pe viitor ;)

 

 

:):):(B)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.