www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

felixanu'

Veteran
 • Posts

  309
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Sud, Ploiesti

Other Information

 • Band
  The Black Band... (si, pe vremuri, New Comers)
 • Gear
  electric: Hamer Californian Q/T
  electroacustic: Fender T-Bucket 300
  procesor: Boss GT-10
  amp: Roland Cube 80X

Recent Profile Visitors

6446 profile views

felixanu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Rugaminte catre un admin sa imi "reactiveze" si mie contul, pentru ca (desi nu am mai scris demult pe forum) am peste 25 de posturi si in plus sunt din nou participant la duel. Pina una alta, topicul de votare si comentarii la duel 108 imi apare ca locked... nu pot comenta si binenteles nici vota... Multam in avans!
 2. Thanks TheOnlyKtulu for the headsup! nu stiam ca a fost resuscitat Duelul... longtime no see... Aveti aici incercarea mea, asa cum a iesit... felixanu'_duel_109.mp3
 3. Bravo, David! esti pe felia care trebuie si, pe linga atatea chestii mult mai importante, in privinta "Steve Vai(la indigo) forever" te ajuta si look-ul! tine-o ascendent!
 4. Joe Satriani Vinnie Moore Marty Friedman Tony MacAlpine Borislav Mitic
 5. salutare! cu deosebita placere si onoare va anunt concertul Julie Black and The Black Band care va avea loc pe data de 6 mai 2011 in cadrul unui eveniment complex "Miss Primavara 2011" la Casa de Cultura a orasului Plopeni cu incepere la ora 17.00. Pagina evenimentului pe facebook va asteptam!
 6. vandut... se poate inchide... multumesc!
 7. ma bucur pentru raspunsul prompt si precis. pe moment ar putea fi suficient. daca iti face placere si nu maninca prea mult timp, orice explicatie in plus despre piesa asta e binevenita! multam fain, inca o data!
 8. piesa este excelenta si inseamna ceva special pentru mine. am bajbait eu ceva din acorduri, dar, daca nu cer prea mult si daca nu e problema de copyright and stuff, putem avea o varianta corecta, "oficiala" a acordurilor? multam fain anticipat @Neuro!
 9. salve! nu stiu daca a mai sesizat/intrebat cineva asta, imi cer scuze anticipat... ce s-a intamplat cu galeria muzicala a fiecarui user? nu se mai poate reimplementa? s-au pierdut attachment-urile respective? era, totusi o modalitate simpla si eficienta de a centraliza si gasi ce este reprezentativ despre un anume user, etc.. multam fain pentru atentie!
 10. hehe, multam de precizarile facute cu (si de) Calm, prietene! nu am avut nici un moment pretentia ca este piesa lui (in sensul de "compusa de") Iglesias... pur si simplu doar de la el o stiam eu... si apoi am mai vazut ca o canta foarte bine si Analia... din pacate nu am mai facut nici o tabulatura, utila sau nu... asta e... numai bine!
 11. felixanu'

  Nume Melodie

  you gotta be kiddin'...probabil. sau nu inteleg eu ce faci din topicul asta... mai bine ii ziceai "Al cui e MIDI-ul?", nu? piesa e binenteles "It's a heartache" - Bonnie Tyler.. lol
 12. salutare! daca nu e prea greu, poti sa prezinti ce adaugari in schema ai facut pentru setarea asta, JC20? way to go! suna foarte bine!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.