EugenRo2001 Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Nu stiu uun site anume dar gasesti material la firmele care se ocupa cu material publicitar, care fac litere volumetrice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Aron Virginas Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 (edited) Salutare, ma intereseaza un site (din Romania), unde as putea sa imi comand o placa (bucata), de plastic, pentru a face un pickguard pentru un squier.Daca stie cineva vre-un site sau are de vanzare, ma intereseaza mai ales pe rosu sa fie placa. Astept raspuns. Multumesc ! Nu poti cumpara de pe eBay (sau similar) un pickguard de pe o chitara dezmembrata? Se vand tot felul de astfel de piese de schimb. Probabil te va costa mai mult (timp + aparatura) sa-l confectionezi singur. Edited May 26, 2010 by Aron Virginas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Stie careva vre-un site unde pot comanda 2 poturi de 500k pentru doze Dimarzio Air northon si Fred (ma rog imi trebuie ceva poturi ok pentru dozele astea), magazin din romania. Ma mai intereseaza si un switch in 3 cai, si 2 mini switch-uri Multumesc o zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 uite aici potentiometre , switchuri in 3cai , mini comutatoare si... poate iti plac pickguardurile astea , dar sunt cam scumpe Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Holy fuck, 6, 15 sau 22 EUR pentru un comutator de 2 lei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elvis Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Sal am si io o intrebare Am laut un set dunlop de ingrijit chitara si am ulei de lamaie pe care scrie sa nu fie folosit pe gat maple Il afecteaza cu ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AlinMetallica Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Sal am si io o intrebareAm laut un set dunlop de ingrijit chitara si am ulei de lamaie pe care scrie sa nu fie folosit pe gat maple Il afecteaza cu ceva? Mai o fi un motiv pentru care scrie sa nu-l folosesti pe maple? Nu? In orice caz nu te sfatuiesc sa incerci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lucian101 Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 (edited) Am o chitara hora standard m și de când am cumpãrat-o (decembrie 2008) nu i-am schimbat corzile, ce-i drept nici nu prea am umblat la ea, dar de ceva timp corzile dau semne ca trebuie schimbate. Îmi puteți spune ce fel de corzi sa-i pun (firma, dimensiune) ? Va mulțumesc anticipat. Edited June 22, 2010 by Lucian101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riccardo Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Am o chitara hora standard m și de când am cumpãrat-o (decembrie 2008) nu i-am schimbat corzile, ce-i drept nici nu prea am umblat la ea, dar de ceva timp corzile dau semne ca trebuie schimbate. Îmi puteți spune ce fel de corzi sa-i pun (firma, dimensiune) ? Va mulțumesc anticipat. Nu cred ca poate sa iti spuna cineva ce fel de corzi sa iti pui. E o chestie de gust, corzile mai groase suna mai bine, dar sunt mai dure cu degetele, fiecare firma de corzi are un sunet propriu... Pentru inceput, incearca niste corzi de dimensiune 11-52, iar ca firma... Orice in gama 20+ ar trebui sa fie ok. Experimenteaza si vezi ce iti place Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elvis Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Salut mai am si io o intrebare Cum umplu o zgarietura de lumina? Un pic mai mare adic se simte daca dai cu unghia As vrea sa imi raspundeti nu sa ziceti ca arata mai bine sau altceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lucian101 Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Nu cred ca poate sa iti spuna cineva ce fel de corzi sa iti pui. E o chestie de gust, corzile mai groase suna mai bine, dar sunt mai dure cu degetele, fiecare firma de corzi are un sunet propriu... Pentru inceput, incearca niste corzi de dimensiune 11-52, iar ca firma... Orice in gama 20+ ar trebui sa fie ok. Experimenteaza si vezi ce iti place 20+ însemnând ca având prețul de minim 20 lei presupun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 intreb aici ca sa nu fac un nou topic.. am o acustica hohner, care nu stiu daca sa o schimb total sau sa ii pun o doza ceva SD mai ieftin sau ceva de genu (vreau o electroacustica), si fara sa fiu nevoit sa dau cu bormasina. mi-ar conveni sa continuu sa cant pe ea, doar ca mi s-ar parea mai simplu sa iau una noua deja cu toate electronicele. chitara noua sau montez doza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Cred cã numai tu poți decide asta și cred cã poți încerca ambele variante (chitara ta cu o dozã vs. o chitarã electroacusticã de valoare similarã cu ansamblul precedent). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Cred cã numai tu poți decide asta și cred cã poți încerca ambele variante (chitara ta cu o dozã vs. o chitarã electroacusticã de valoare similarã cu ansamblul precedent). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riccardo Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 20+ însemnând ca având prețul de minim 20 lei presupun Da, scuze de raspunsul intarziat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elvis Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Inca o intrebare Am schimbat corzile si am observat ca jos nu au distantele egale are ceva? Corzile ernieball medium de acustica sunt prea groase? Incep de la 13 si se termina la 56 parca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elvis Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 (edited) Pentru acustica, 13-56 este o dimensiune normala, o chitara buna si niste degete batatorite n-ar trebui sa aibe probleme cu ele. Nu inteleg ce inseamna "jos nu au distantele egale". Edited June 28, 2010 by Baumwolle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elvis Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Stati ca vin cu poze:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mig21LanceR Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 salut ! ce chitara acustica imi puteti recomanda marca/model care sa aiba cutway, distanta dintre tastiera si corzi foarte mica si daca se poate cutia de rezonanta mai mica in latime (adica sa fie mai slim ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Am o oportunitate de a cumpãra o chitarã bas la preț fff bun. Singurul lucru pt care ezit este cã nu aº investi în scule pentru bas , aºa cã aº dori sã ºtiu dacã o chitarã bas se poate folosi cu un amplificator de electricã. Am un Vox AD30VT. Mersi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Se zice ca nu e bine pt difuzorul amp-ului. nici nu se va auzi corespunzator dar daca ti se pare ok si nu folosesti volum exagerat de puternic cred ca e ok. Am incercat un bass electro-acustic pe pathfinder si se auzea acceptabil dar m-am lasat de ideea de bass momentan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razzvy Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Am si eu o intrebare, penibila poate. Vreau sa invat notele pe grif dar nu inteleg un lucru. Am observat ca majoritatea tonurilor sunt cu negru, apoi am vazut fa-ul de pe coarda "la" scris cu gri. Au vreun rost culorile astea? Ma induc putin in eroare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CryX. Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Am si eu doua intrebari: I. Ce inseamna acel "let rig" scris sub TAB la GP ? II.Ce inseamna sa faci feeling cand canti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 "Let ring" înseamnã sã lași nota sã se audã, sã lași coarda sã vibreze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunkMAN25 Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Am si eu o intrebare, penibila poate. Vreau sa invat notele pe grif dar nu inteleg un lucru. Am observat ca majoritatea tonurilor sunt cu negru, apoi am vazut fa-ul de pe coarda "la" scris cu gri. Au vreun rost culorile astea? Ma induc putin in eroare e incurcata ordinea pe coarda la trebuia sa vina Mi Fa Fa# dar e scris aiurea.E scris Mi Fa# Fa. salut ! ce chitara acustica imi puteti recomanda marca/model care sa aiba cutway, distanta dintre tastiera si corzi foarte mica si daca se poate cutia de rezonanta mai mica in latime (adica sa fie mai slim ) eu am vrut sa imi iau asa ceva http://www.cortguitars.com/_webapp_2729544/Jade6_NAT pentru ca si chitara electrica este tot de la Cort.In plus are "deep cutway" asa cum scrie si in descriere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Am si eu o intrebare, penibila poate. Vreau sa invat notele pe grif dar nu inteleg un lucru. Am observat ca majoritatea tonurilor sunt cu negru, apoi am vazut fa-ul de pe coarda "la" scris cu gri. Au vreun rost culorile astea? Ma induc putin in eroare Nu e penibila intrebarea, rostul probabil este sa faci diferenta intre notele de baza (scrise cu negru) si cele cu alteratii (scrise cu # si cu gri) insirate pe o octava pentru fiecare coarda dar cum a spus si colegul mai sus au inversat F# cu F din gresala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruudi Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Salut! Am si eu o problema. De ceva vreme m-am apucat sa exersez cateva melodii care necesita bataie. Acordurile le stiu, bataia o stiu, pot sa schimb acordurile destul de repede dar cand vine vorba de lovit corzile cu pana se intampla ceva care ma deranjeaza. Sunetul produs de contactul penei cu corzile se aude destul de tare si imi cam strica melodia. NU inteleg unde gresesc. Am pene si subtiri si groase si cu toate aceeasi poveste... ma rog ... la alea subtiri nu se aude asa tare sunetul acela dar tot e enervant. Vreo sugestie ? Multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inubis Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Poate tii pana intr-un unghi ciudat. Daca e prea inclinata poate sa scartie un pic coarda. Incearca sa tii pana cat mai paralel cu corzile dar nu chiar atat de drep incat sa te blochezi in ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cristime Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Salut , imi puteti spune si mie ce corzi sa iau la o acustica - Aria ? http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1377 , de cat trebuie sa fie ? 0.010 / 0.011 sau cat ? :-?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts