midnight rider Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Cum scrie in titlu,maine la 10 dimineata,Midnight Express la Tonomatu'de pe 2,evident live..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Cum scrie in titlu,maine la 10 dimineata,Midnight Express la Tonomatu'de pe 2,evident live..... asta pe ce program ? TVR 2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 asta pe ce program ? TVR 2 ? da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Bafta! poate i se face cuiva mila sa inregistreze pentru noi astia care au daytime jobs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 (edited) Bafta!poate i se face cuiva mila sa inregistreze pentru noi astia care au daytime jobs... ...respectiv scoala. O sa-ncerc sa pun eu tunerul la treaba, da' nu promit nimica. Abia astept sa vad, in orice caz. Edited November 11, 2007 by Chiperion Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Bafta!poate i se face cuiva mila sa inregistreze pentru noi astia care au daytime jobs... +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PhenomenOn Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 +2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Inregistrare! Inregistrare! Exact la ora aia sunt la medic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Se pare c-a reactionat frumos softuletu'. Tovarasi, daca nu pateste calculatorul ceva, avem si inregistrare. Deranjeaza pa careva formatu' .wmv? sa stiu sa incarc si altceva, cand vin acasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Nu, e perfect asa! Sa avem si noi ceva valabil. Si Rares o sa se bucure! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 a fost OK , pacat ca spatiul e cam limitat. Orga a avut volum foarte mare , s-ar putea sa fie de la "speach-compresor" care baleia intr-o fericire , trebuia sa se schimbe setare in studio pe "limiter",dar asta e . a fost OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Se pare c-a reactionat frumos softuletu'. Tovarasi, daca nu pateste calculatorul ceva, avem si inregistrare. Deranjeaza pa careva formatu' .wmv? sa stiu sa incarc si altceva, cand vin acasa. h-264 .mov ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Asteptam si noi inregistrarea, un iutub, ceva. Ca se se-ncante si urechile si ochii nostri, cei din clasa muncitoare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freelancer Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 la mine a fost putin decalat sunetul.... Rares_1.wmv Link to comment Share on other sites More sharing options...
freelancer Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 si al doilea... Rares_2.wmv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 primul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 si al doilea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Multam Bogdan, acum ma uit si eu! Asa e, sunetul nu e deloc stralucit, se vede ce "bucuros" e Rares... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Jos palaria! Foarte frumos. Rares canta foarte bine si cu vocea! Cand faceti si un concert, undeva? La un moment dat Kusak era sa-si rastoarne orga de pe suport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Cineva de la TVR e surd Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 (edited) Cineva de la TVR e surd parca numa' surd...da' deh, TVR e Cineva in tara asta... da' tot e bine ca se mai intampla si astfel de cantari! asta-i importantant! felicitari si la mai mare si mai multe! Edited November 12, 2007 by StratMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogi.rust Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Baiatu ala de la talizman zicea ca nu s-au facut probe de sunet. De ce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Baiatu ala de la talizman zicea ca nu s-au facut probe de sunet. De ce ? si daca s-ar fi facut, crezi ca era altfel? noroc ca noi stim ce trebuie sa auzim! inca o data, felicitari pt. Rares&co! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freelancer Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 (edited) aici, stratman, are mare dreptate... cand am fost cu trupa celor mici la tvr la "numai cu acordul minorilor", dupa ce ne-au intrebat "unde e cd-ul?" si au aflat ca o sa cante live copiii, au fost nishte probleme interminabile cu sunetistii, care dupa ce au scos de la naftalina un set de microfoane de tobe nu stiau cum sa le instaleze... e de plans, va spun eu, este totusi, cel mai important post de televiziune... poate o sa va spuna toni dijmarescu, sau dan andrei aldea ce s-ar intampla cu astfel de sunetisti in germania... apoi, dupa ce am dat cat de cat de capat la tobe, basul se auzea mai tare decat chitara solo, am aflat ca nu o sa sune asa - ci se face treaba din "masa principala", ceea ce nimeni nu auzea, nici macar sunetistii din platou. era un alt "regizor de sunet" care superviza soundul. inteleg ca rares are, totusi un parteneriat acolo cu sunetul, la fel a sunat si data trecuta cu tomaselli si "one night stand". cum nu-l banuiesc pe rares ca-si da cu stangu'n dreptu' si nici nu cred ca sunetistii de acolo vor "sa-l lucreze", nu pot sa presupun decat lipsa de competenta a "profesionistilor" din TVR... si faptul ca aia de la TVR fug de live ca de tamaie... daca oamenii de la "midnight express" aveau fuste mini, silicoane si veneau cu un cd dupa care interpretau "lasa-ma papa la mare..." atunci soundul era ok... nu spun ca sunetul e chiar prost-prost si eu am remarcat ce bine canta rares la voce, semnalez doar ca la TVR problema asta a sunetului e perpetua, baietii au infirmat teoria conservarii energiei si au facut primul perpetum..., iar in ceea ce-i priveste sunt "i-mobile", adica nu-i da nimeni afara! Edited November 12, 2007 by freelancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Raresh..dar nu ti-au propus tvr-ul sa canti playback??...( e o gluma la adresa tvr-ului...)...oricum nu cred ca raresh ar canta playback.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi iorga Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 (edited) primul Felicitari Rares, felicitari Gashka! Foarte faina prestatia! Din pacate, soundul lasa de dorit. Nu stiu ce s-o auzit la voi, dar pe inregistrare, cand intra clapa le ia maul la toti! Tipul care a tras chestia, ce PLM a facut cu clapa aia, de-i cu cel putin 8 dB mai tare decat restul gastii? I-o fi dat sidechain feed la VoiceOver Compression pt toata gashka? Sau o confundat microfonul cu clapa? Frumos solo, melodios si cu boashe. A pair of big, hairy balls! Rock on, bro'! Edited November 12, 2007 by costi iorga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ender_Eugen Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 sa nu va suparati pe mine. poate este de la sonorizare dar... cam aiurea tonul clapei Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 sa nu va suparati pe mine. poate este de la sonorizare dar... cam aiurea tonul clapei tonul clapei este OK , super , dar compresorul de voce scoate in evidenta 300-2500 Hz , si probabil ca asa era reglat ptr discutii si nu ptr muzica. Exista compresoare cu preseturi , compresor multiband care trebuie reglat ptr diferite ipostaze altfel.Asta anu se invata niciunde doar lucrand langa un maestru de sunet, si ai nevoie de cativa ani buni de mixat ca sa faci un sunet bun. Orga era setata bine casa aiba un ton stil John Lord , Hammond -overdrived , cu percutie si Leslie , ton ce umple si sustine fondul la o trupa intreaga dar trebuie si mixata adecvat . Pana acuma cel mai bun mixaj TVR am auzit la "Taverna" ,cu alta echipa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogi.rust Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Nu este prima oara cand sunt puse in discutie amatorismul si dezinteresul "profesionistilor'' de prin diferite televiziuni. Un lucru e limpede. oamenii astia nu se vor schimba niciodata, ca la noi totul se face dupa "ureche". Probabil ca si cu probe si fara probe, ar fi fost acelasi lucru , cum spune Stratman. Dar poate ca trupele care sunt puse in asemenea situatii ar trebui sa nu le mai accepte. Aici nu e vorba de faptul ca noi stim ca Rares Totu stie, ci de respect fatza de artisti in general. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Nu este prima oara cand sunt puse in discutie amatorismul si dezinteresul "profesionistilor'' de prin diferite televiziuni. Un lucru e limpede. oamenii astia nu se vor schimba niciodata, ca la noi totul se face dupa "ureche". Probabil ca si cu probe si fara probe, ar fi fost acelasi lucru , cum spune Stratman. Dar poate ca trupele care sunt puse in asemenea situatii ar trebui sa nu le mai accepte. Aici nu e vorba de faptul ca noi stim ca Rares Totu stie, ci de respect fatza de artisti in general. Banul Public Ochiul Dracului nu se face dup ureche ci dupa picioare sau dupa ciorapi ?, daca se facea dupa ureche iesea ceva mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts