www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gogi.rust

Active Members
  • Posts

    225
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gogi.rust

  1. Trupa R.U.S.T. caută tobar! - din București , sau disponibil sa ajungă in București cel puțin o data pe săptămână - sa-i placa heavy-metal-ul , pentru ca noi asta cântăm - sa fie disponibil pentru deplasări -nu pretindem exclusivitate, dar pretindem seriozitate... www.signofthunder.com contact pentru detalii mail : contact@signofthunder.com
  2. Asa cum se spune si in titlu, de vanzare: bass squeez xbs Digitech + alimentator Digitech. Foarte putin folosit (in vreo 7-8 concerte).Stare buna. AMBELE 200 ron. http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=240 CONTACT: yahoo mail sau mess: gogi2001ro@yahoo.com
  3. In ziua de sambata 10 aprilie , la clubul The Jack(Pub&Rock)-Sos. Cotroceni nr.11 , trupa R.U.S.T. va sustine un concert cu incepere de la ora 21:00 Intrarea 5 lei www.myspace.com/signofthunder www.youtube.com/user/Sign0fThunder
  4. Multumim pentru aprecieri si iti dorim multa bafta...si...sa ne vedem pe scene.
  5. Bine ati revenit pe scena si multa bafta la concert!
  6. Sie eu ti-as recomanda Squier dintre cele doua pe care le ai in vedere. Le stiu pe amandoua, am cantat pe ele si squire-ul pare mai serios. Bafta multa!
  7. Comanele tata, te-a avut l-a faza asta!...dar ce-i drept , ai si cerut-o. In alta ordine de idei si ca sa fiu ontopic.. Bafta la concert!
  8. Vineri 31 iulie ora 21.00 , la clubul Big Mamou din Bucuresti, Str. Splaiul Independentei Nr. 2B, trupa R.U.S.T. va sustine al doilea concert din seria OPEN GATES OF ROCK ! Participarea se face pe baza de libera initiativa si pe propriul risc. http://www.myspace.com/signofthunder
  9. Multumim Nea Horica! Ne vedem acolo! P.S. Ora oficiala de incepere a concertului R.U.S.T. este 21.00.
  10. Vineri 10 iulie ora 21.00 , la clubul El Grande Comandante din Bucuresti, Str. Viitorului Nr.26, trupa R.U.S.T. va sustine primul concert din seria OPEN GATES OF ROCK ! Intrarea se va face pe baza liberei initiative a fiecarui participant la acest eveniment, portile fiind, asa cum releva foarte subtil titlul, larg deschise. http://www.myspace.com/signofthunder
  11. Multumim pentru interesul fata de muzica noastra! Cu siguranta ca ne-ar placea sa venim si la Tulcea, doar ca nu putem veni de capul nostru, nechemati de nimeni. In cazul in care un organizator de acolo ne invita, cu siguranta vom veni. Numai bine si multa bafta!
  12. Sa nu te iei dupa toti carcotasii astia care iti spun ca nu o sa reusesti. Da-i inainte si daca reusesti sa o faci sa cante ... bravo tie. Oricum, sa ne tzii la curent. Bafta maxima si spor la treaba!
  13. Bine domnilor, imi cer scuze daca cumva v-a suparat comentariul meu , ma retrag aici si va doresc distractie placuta la concert.
  14. Hmmmmm....pai daca ultimul album DT....adica "Black Clouds and Silver Linings" ca sa fim foarte exacti, ti se pare naspa, inseamna ca nu ai inteles cu ce se ocupa formatia asta si cu siguranta nu are rost sa te deranjezi pt concert.
  15. Corectati data de pe afis!!!!! In alta ordine de idei...bafta la cantari!
  16. Basul...ca basul....dar faza cu polonicu si capacul de oala mi se pare totala! Iar finalul apoteotic, in care se ridica bariera e rocambolesc de-a dreptul!
  17. Nene Fictum, cu toata simpatia si respectul, parerea mea e ca ai cam exagerat cu supararea pe topicul asta. Daca e sa vorbim de atitudinea fatza de clienti in Romania, in toate domeniile nu numai in cel al instrumentelor muzicale, crede-ma ca cei de la Guitar Shop fac parte din categoria oamenilor cu bun simt. Sunt convins ca problema amicului Uneven.pieces se va rezolva si ii urez sa isi cante sanatos chitara!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.