StratMan Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Unii cred că ţestoasele trăiesc mult. De fapt, ele traiesc putin, dar încet. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Am fost ieri la un magazin non-stop.Când am ajuns acolo, proprietarul încuia.I-am zis: - Hei, aici e un semn pe care scrie că este deschis 24 de ore. La care proprietarul:- Da, dar nu încontinuu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Am scos-o pe nevasta-mea la un restaurant. S-a intamplat ca ospatarul sa-mi ia mai intai comanda mea: - Un cotlet mare de vita, in sange, la gratar! Ospatarul m-a intrebat: - Nu va pasa de vaca nebuna? - Nu, am raspuns eu, poate comanda si singura! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 - Sotul meu e atat de religios, incat isi iubeste dusmanii ! - Nu mai spune ...Si cine-s dusmanii sai ? - Tuica de prune si curvele ! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 - Hei, doctore, nu maseaua aia trebuia extrasa...- Las' ca ajungem noi si la aia stricata! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Soția se adresează cu indignare soțului:– Iarăși te-ai îmbătat! Ieri am fost cu adevărat fericită văzându-te treaz… Soțul răspunde: – Da, dar astăzi e rândul meu să fiu fericit! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 În Iran, hoții sunt amputați.În Finlanda, imputați. În România, deputați. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Un vanator intra intr-un birt si pune pariu pe bautura, ca recunoaste orice animal, doar daca-i trece mana prin blana iar dupa urma de glont, poate sa spuna si cu ce arma a fost impuscata fiara. Este legat la ochi si i se aduce o blana: - Urs, impuscat cu o arma de calibrul 7,4 cu teava dubla. Primeste bautura si i se aduce alta blana... Toata seara ghiceste fara greseala animale si arme, dar... se imbata si pleaca acasa. Dimineata, se trezeste cu un ochi vanat si ii spune nevestei: - Stiu ca azi noapte m-am imbatat, dar sunt sigur ca am venit acasa in regula... fara nicio vanataie... Pai... te-ai culcat langa mine, ti-ai bagat mana in chilotii mei si ai zis: - Sconcs, omorat cu toporul! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 (edited) - Tata, zice Bula, e bine sa te insori de tanar?- Sa te insori de tanar e ca si cum ai lua o gustare dimineata, dar pana la pranz te apuca o foame... Edited February 10, 2017 by StratMan 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 - Vom incepe constructia gardului la granita cu Mexic! - a anuntat Donald Trump. Din public, cineva intreaba: - Nu va suparatz...il facetz din fer? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 I: Ce traieste pe langa casa omului, rage, impunge, dar nu da lapte?R: Soacra-mea! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Avocat:- La ce distanţă se aflau vehiculele în momentul coliziunii? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Lupul se plimba prin padure si deodata, se trezeste fata in fata cu Scufita Rosie. Lupul, curios, o intreaba:- Unde te duci tu, Scufita Rosie?- La izvor, sa ma spal la p*zda, raspunde dezinvolt Scufita.Lupul se da doi pasi in spate si se reazema, socat, de un copac:- Hai sa-mi bag p*la, ce-a ajuns si basmul asta! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 – Doctore, vreau să vă mulţumesc pentru medicamentul prescris.– Te-a ajutat, văd, nu-i aşa? Cât ai luat din el, câte sticluţe?– Nici una. Unchiul meu a băut una şi eu am moştenit o casă de toată frumuseţea! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Doctorul către pacientul nou internat: - Nu va faceți griji! In doua săptămani părăsiți spitalul - într-un fel sau altul. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Adineauri mi-am verificat contul și am descoperit că am suficienți bani să o duc bine până la sfârșitul vieții... Dacă mor luni. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 O doamna in varsta, iesind din cabinetul de Ginecologie, se intoarce spre foarte tanarul doctor: - Mama ta stie ce faci tu aici?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Doi copii merg pe stradă și văd o femeie gravidă: - Eu știu ce are tanti în burtă! - Ce? - Un copil. - De unde știi? - Când l-am întrebat pe unchiul Ionel de ce este așa gras, mi-a spus că a mâncat un copil obraznic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Coca-Cola a expus reţeta secretă a faimoasei băuturi. Mai mulţi producători de detartrant şi tix se pregătesc să dea Coca-Cola în judecată, fiindcă este clar că reţeta e furată de la ei. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Care sunt cele două cărţi de căpătâi ale omenirii? 1. Biblia care te învaţă să-ţi iubeşti aproapele. 2. Kamasutra care îţi arată poziţiile, în care s-o faci! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Cei mai saraci romani: Locul 02. Ghiţă Ţăţoi din comuna Bulbuci s-a uns cusuperglue şi s-a întins petrotuar în faţa unei băncidin Elveţia. Nimeni n-a reuşitsă-l dezlipească pînă acum, astfel încît, Ghiţă Ţăţoi şi-acîştigat renumele de cel mai sărac lipit pămîntului. Locul 01. Ion Broboneţ dinSălcioara deţine singurabancnotă de 0 lei din tara siaia, falsificata! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Cat am fost la vechiul loc de muncă, nu mă urcam niciodată în mașină cu fluturașul de salariu la mine. În caz că se întampla ceva, nu voiam să se creadă că am vrut să mă sinucid. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian.hatmanu Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Gramatica nu ajuta intotdeauna, iar de Valentine's Day chiar strica. Exemplificare: Situatia 1: - Cat sunt lalelele? - Sapte lei firu' boss! vs. Situatia 2: - Cat e lalelele? - Trei lei firu' fratele mieu! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian.hatmanu Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 (edited) Cu ocazia Sf Valentin a reaparut cel mai periculos mamut! - Mamut la tine! (sursa: facebook) Edited February 15, 2017 by iulian.hatmanu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Ador nunţile ! Mireasa pretinde că este virgină. Mirele pretinde că şi-a găsit perechea. Părinţii din ambele părţi pretind că se plac. Doar oaspeţii sunt sinceri – au venit să bea și sa mănânce şi... beau și mănâncă şi mănâncă și beau.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 In muzeu: - Aceasta este Minerva. - Si acolo, in spate, statuia aia este soțul ei? - Nu... Ea n-a avut soț. Ea a fost zeița înțelepciunii! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Da, a lăsat bărbații să trăiască liniștiți. Asta zic și eu înțelepciune. No, așe! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi M Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 (edited) Edited February 15, 2017 by Adi M 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts