www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

• 1 year later...
Posted (edited)

Aparent nici logo-ul RGC nu mai apare în colțul din stânga sus când sunt logat deși zona are hyperlink-ul activ și poți da clic pentru a reveni la homepage. (pe Firefox și Chrome, updates la zi).

Pe IE 11 și Edge apare cu albastru și e vizibil. La fel dacă intru pe incognito mode în Firefox și Chrome, până mă loghez în cont, moment în care dispare fiindcă este încărcat pe alb.

Asta din cauză că PNG-ul în sine are logo-ul alb și fără contur, așa că se confundă de fapt cu noul fundal, cum se vede în captura de ecran cu devtools deschise.

image.thumb.png.1efacf99932034dd418a3b587065ed1d.png

image.png.4a9f04671c289098a8d97ea0a89d4b13.png

Edited by apocapsile
Posted (edited)
  On 27/04/2022 at 07:50, vektor said:

image.pngimage.png

Fixed already ? Daca nu, @apocapsile da si tu un clear cache ?

Expand  

Păi am dat, face la fel și pe browsere unde nu mai intrasem în el. Am zis că și în Incognito face, unde nu citește cache-ul eu zic că e de la setările de template / cloudfront. prolly e cached remotely header-ul în varianta în care ești autentificat.

Uite, vine cu max-age cam de un an de zile:

image.png.04bbfc60711e2191bdf9f51934a82674.png

Edited by apocapsile
  • 2 weeks later...
Posted

Salut, am o intrebare, poate un pic cam cretina, but here it goes: exista cumva pe undeva vreo setare pentru afisarea forumului in dark mode (in afara de folosirea unui plugin 3rd party in browser care sa "innegreasca" fondul), sau s-ar putea implementa cumva asa ceva pe viitor? Mi-am tot bagat nasul prin optiuni si n-am vazut pe nicaieri nimic de genul. Ma gandeam ca poate ar fi util sa existe si o asemenea optiune pentru cei cu ochii facuti prastie de la prea mult stat cu nasu-n calculator si citit text negru pe fond alb 😬. Mersi frumos!