www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest tmxchristian
Posted

Frumoasa piesa Nym, nice harmonic ! Totul e inregistrat pe chitara electrica? mie mi se pare ca aud si cv acoustic,.

Posted
  On 25/02/2011 at 13:07, tmxchristian said:

Frumoasa piesa Nym, nice harmonic ! Totul e inregistrat pe chitara electrica? mie mi se pare ca aud si cv acoustic,.

totul e pe electrica, de-aia nu as putea renunta la X6-le meu pentru o chitara mai scumpa.... e singura pe care am reusit sa scot un sunet apropiat de chitara acustica. Mersi frumos!

Posted
  On 06/03/2011 at 18:55, The Painkiller said:

Viroza

Covrig

Deocamdatã, am doar douã melodii de care sunt mândru, cu altele care or sã urmeze. Dați-vã cu pãrerea. Accept criticism constructiv, dar nu întrebați de unde am numele xD

Imi place Covrigu mult :rulez: ..solou e un pic nush cum dar in rest imi place.well done!

• 1 month later...
  • 2 months later...
Guest dobrin83
Posted

Salutare tuturor, e primul meu post pe forum desi va urmaresc de luni de zile :).

Pun si eu un cover umil dupa For whom the bell tolls http://www.youtube.com/watch?v=KMZz0KhnJ9A.

Am folosit un backing track cu voce tobe si bass si am inregistrat cu Guitar Rig 4, de unde si sunetul "digital". Doar ce mi-am cumparat saptamana asta prima pedala multi-effect si o sa uploadez cover-uri mai de calitate.

Astept pareri si critici

P.S. Cant la chitara de doar cateva luni

Posted
  On 02/03/2011 at 10:03, westsound said:

Buna treaba !!! ...hehe.Am ascultat si celalta piesa cu chit solo ..la care mi-ai trimis link..

tre sa gasesc unde am pus password de la IUTUB ...ca ma pus sa ma "inscriu " pe Google..cuplat la IUTUB si nu mai stiu ce pass am pus..

Cu caldura asta mie-o LENEEEEeee

Si am de postat un video ce tebuie s-l editezi etc....greu

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Dacã tot e topicul despre - melodii cântate de noi - mã bag ºi eu un cover Dream Theater la care am tras voci, chitãri acustice ºi chitara electricã. Am tãiat partea de intro pentru cã nu mi-a plãcut cum suna backingtrack-ul pe acea porțiune. Sper sã vã placã ce a ieºit.

cover DREAM THEATER - THROUGH HER EYES.mp3Fetching info...

• Like 2
  • 1 month later...
Guest arosulescu
Posted
  On 10/12/2011 at 21:54, ramurel said:

Frumos ! Foarte ! :yay:

Remarc, dacã-mi dai voie, influența diametral opusã a "ghiurghiuliului" asupra vitezei fiecãruia ...:P

pãi aºa e când o iei pe ulei (arãturã).:lol:.

Guest arosulescu
Posted
  On 12/12/2011 at 20:08, Arthur said:

Super, felicitãri! :respect:

mulțumim ... ne-am jucat...nu e nimic serios ...:lol: cel puțin aºa vãd eu lucrurile.

Guest arosulescu
Posted
  On 14/12/2011 at 17:59, Arthur said:

He he, cu siguranțã mulți de aici de pe forum și-ar dori sã se poatã juca așa cu chitara ;)

e...n-au bãut suficient... vinu e de vinã

Guest arosulescu
Posted
  On 14/12/2011 at 22:25, karpi said:

Dragutz !

O sugestie ...este prea rigid ritmul /tempoul prea fix ....trebuie sa mai bei cateva carafe ca sa ai "balansul" mai etilic ....mai bachuscian .

aha..ok. mersi de sfat.

• 1 month later...
  • 1 month later...