Guest The Edge Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 si eu sunt nou pe aici:D ce parere aveti de coverul meu de la Mother(Pink Floyd) ? http://www.youtube.c...h?v=-xgGzC958PE m-am incurcat putin la solo, dar spuneti-mi ce parere aveti:D
Guest worldfullofthrash Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 http://forums.rgc.ro/index.php?/topic/54681-the-doors-megadeth-si-metallica/ O parere ( de bine ,de rau , de amandoua , de decedati ) ) va rog.
Nym Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 (edited) http://www.youtube.c...h?v=Qfch6P4No_s Ultima piesa... putin siropoasa... compusa pentru ea... stiti cum e... Enjoy of die trying! P.S. Dati pe 480p... ca oricum calitatea sunetului pe jewtube e cam praf. Edited February 25, 2011 by Nym
Guest tmxchristian Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Frumoasa piesa Nym, nice harmonic ! Totul e inregistrat pe chitara electrica? mie mi se pare ca aud si cv acoustic,.
Nym Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Frumoasa piesa Nym, nice harmonic ! Totul e inregistrat pe chitara electrica? mie mi se pare ca aud si cv acoustic,. totul e pe electrica, de-aia nu as putea renunta la X6-le meu pentru o chitara mai scumpa.... e singura pe care am reusit sa scot un sunet apropiat de chitara acustica. Mersi frumos!
lukeblue Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 http://www.youtube.c...h?v=Qfch6P4No_s Ultima piesa... putin siropoasa... compusa pentru ea... stiti cum e... Enjoy of die trying! P.S. Dati pe 480p... ca oricum calitatea sunetului pe jewtube e cam praf. Foarte fain! Pe principiul leave them wanting more
The Painkiller Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Viroza Covrig Deocamdatã, am doar douã melodii de care sunt mândru, cu altele care or sã urmeze. Dați-vã cu pãrerea. Accept criticism constructiv, dar nu întrebați de unde am numele xD
Nym Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Viroza Covrig Deocamdatã, am doar douã melodii de care sunt mândru, cu altele care or sã urmeze. Dați-vã cu pãrerea. Accept criticism constructiv, dar nu întrebați de unde am numele xD Imi place Covrigu mult ..solou e un pic nush cum dar in rest imi place.well done!
Stimpson J. Cat Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Tentativa de fingerstyle guitar: . Sper sa intelegeti ceva din ea.
Guest muskasflight Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 http://soundcloud.com/trouble-is/trouble-is-cold-machine-1Cold Machine.mp3
Stimpson J. Cat Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 (edited) Un dans celtic, sper sa va placa. Frederic Mesnier - Fest Deiz (cover by Stimpson).mp3 Edited May 1, 2011 by Stimpson J. Cat 2
marius_guitar Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Sar si eu cu un cover Gipsy Kings care a suferit ceva modificari fata de varianta initiala... E inregistrata cu o acustica... Voi mai posta cand voi avea chestii mai reusite! Salutare!
Guest dobrin83 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Salutare tuturor, e primul meu post pe forum desi va urmaresc de luni de zile . Pun si eu un cover umil dupa For whom the bell tolls http://www.youtube.com/watch?v=KMZz0KhnJ9A. Am folosit un backing track cu voce tobe si bass si am inregistrat cu Guitar Rig 4, de unde si sunetul "digital". Doar ce mi-am cumparat saptamana asta prima pedala multi-effect si o sa uploadez cover-uri mai de calitate. Astept pareri si critici P.S. Cant la chitara de doar cateva luni
karpi Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Buna treaba !!! ...hehe.Am ascultat si celalta piesa cu chit solo ..la care mi-ai trimis link.. tre sa gasesc unde am pus password de la IUTUB ...ca ma pus sa ma "inscriu " pe Google..cuplat la IUTUB si nu mai stiu ce pass am pus.. Cu caldura asta mie-o LENEEEEeee Si am de postat un video ce tebuie s-l editezi etc....greu
buhu Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 (edited) Tentativa de improvizatie: Epi Les Paul Special 2 direct in PC-placa audio fara suport ASIO, deci scuzati daca ies din masura. Be gentle. CLICKnLISTEN Edited August 8, 2011 by buhu
Jiganie Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Salutare Va prezint si eu ceva din zdranganeala mea de clasa a 2-a Riffuri grele va doresc! PS. Jiganie este un one-man band (chitara se inregistreaza, restul e GP) in plina ascensiune: am deja 1-2 piese pe care prietena mea le suporta )
Arthur Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Dacã tot e topicul despre - melodii cântate de noi - mã bag ºi eu un cover Dream Theater la care am tras voci, chitãri acustice ºi chitara electricã. Am tãiat partea de intro pentru cã nu mi-a plãcut cum suna backingtrack-ul pe acea porțiune. Sper sã vã placã ce a ieºit. cover DREAM THEATER - THROUGH HER EYES.mp3 2
ramurel Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 fiecare pe limba lui... Frumos ! Foarte ! Remarc, dacã-mi dai voie, influența diametral opusã a "ghiurghiuliului" asupra vitezei fiecãruia ...
Guest arosulescu Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Frumos ! Foarte ! Remarc, dacã-mi dai voie, influența diametral opusã a "ghiurghiuliului" asupra vitezei fiecãruia ... pãi aºa e când o iei pe ulei (arãturã)..
Guest arosulescu Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Super, felicitãri! mulțumim ... ne-am jucat...nu e nimic serios ... cel puțin aºa vãd eu lucrurile.
Arthur Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 mulțumim ... ne-am jucat...nu e nimic serios ... cel puțin aºa vãd eu lucrurile. He he, cu siguranțã mulți de aici de pe forum și-ar dori sã se poatã juca așa cu chitara
Guest arosulescu Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 He he, cu siguranțã mulți de aici de pe forum și-ar dori sã se poatã juca așa cu chitara e...n-au bãut suficient... vinu e de vinã
karpi Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 fiecare pe limba lui... Dragutz ! O sugestie ...este prea rigid ritmul /tempoul prea fix ....trebuie sa mai bei cateva carafe ca sa ai "balansul" mai etilic ....mai bachuscian .
Guest arosulescu Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Dragutz ! O sugestie ...este prea rigid ritmul /tempoul prea fix ....trebuie sa mai bei cateva carafe ca sa ai "balansul" mai etilic ....mai bachuscian . aha..ok. mersi de sfat.
Guest konaky Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Salut. Eu ma ocup mai mult cu coveruri acustice. Ca si scule am folosit o chitara electro-acustica Clifton BK, un Roland Cube 30X si un microfon Samson Q7. Am inregistrat cu MAGIX. Astept pareri Cosmin - This time.MP3 Cosmin - Days go by.MP3
Costidon Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Am si eu o piesa. Este o varianta putin modificata fata de original. Calitatea inregistrarii nu e grozava, dar suna acceptabil, sper. Chatahoochee Complet.mp3
Recommended Posts